Telefon mobil ASUS ZenFone 3 Deluxe ZS570KL, Dual Sim, 256GB, 4G, Rose Gold

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil ASUS ZenFone 3 Deluxe ZS570KL, Dual Sim, 256GB, 4G, Rose Gold de la ASUS


Complet metalic. Frumusete Pura.

 

Fiecare detaliu complex al modelului ZenFone 3 Deluxe este determinant pentru caracterul sau. O combinatie foarte dezirabila de arta si stiinta ce va confera un nivel de distinctie inabordabil. Un smartphone in cazul caruia precizia de fabricatia si excelenta tehnologica sunt combinate pentru a crea un aspect foarte elegant, complet metalic, cu o antena ce nu este doar discreta – este complet invizibila. In plus, la interior, acesta este echipat cu o camera de 23MP cu sistem de focalizare automata TriTech si 6GB de memorie. ZenFone 3 Deluxe este la fel de determinat, dorit si distins precum cei capabili sa intre in posesia lui. ZenFone 3 Deluxe este urmatoarea voatra ambitie.

 

Frumusete Pura
Miracolul metalic cu antena invizibila


Orice smartphone necesita antene dar undele radio sunt blocate de metal – acesta fiind motivul pentru care design-ul majoritatii smartphone-urilor este afectat de spatii deloc atragatoare. Dar ZenFone 3 Deluxe este diferit. Eforturilor inginerilor nostri, printre cei mai buni din lume, de a atinge perfectiunea in domeniul design-ului tehnologic au atins o noua culme cu ZenFone 3 Deluxe, acestia reusind sa integreze perfect antenele in carcasa smartphone-ului astfel incat acestea devin invizibile prin intermediul tehnologiei ASUS PureMetal™. Rezultatul este un produs de o frumusete extraordinara, fara spatii inestetice si oferind o calitate fara compromisuri a semnalului. O minunatie curbata, cu margini foarte precise, taiate cu diamant, si o carcasa complet metalica ce pare imposibil de imaginat – acesta este ZenFone 3 Deluxe.

 

Culori pure pe scara mare


ZenFone 3 Deluxe are un ecran foarte luminos si realist, cu nivel de contrast ridicat si acoperire extinsa a gamei de culori. Marginea aproape inexistenta a ecranului ofera un raport ecran/carcasa foarte ridicat, permitand afisarea pe o suprafata foarte mare, dar constransa intr-un spatiu redus. Iar solutia Corning® Gorilla® Glass 4 asigura cea mai buna protectie ecranului desavarsit. ZenFone 3 Deluxe reda astfel cele mai realiste culori.

 

Performanta
Super-telefonul, redefinit


Poate parea imposibil ca un dispozitiv atat de frumos precum ZenFone 3 Deluxe sa poata oferi de asemenea un nivel exceptional de performanta – dar noi am reusit sa facem imposibilul posibil. Frumusetea sa eleganta ascunde un nivel monstruos de putere.

 

CPU
Cel mai puternic procesor pe 14nm din lume dedicat smartphone-urilor


ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL) contine cel mai puternic procesor pentru smartphone-uri din lume, construit pe tehnologie de 14nm — seria Qualcomm® Snapdragon™ 821. Aceasta pelicula de silicon minuscula este un adevarat monstru din punct de vedere al performantelor, fiind cu 300% mai bun decat ZenFone 2 Deluxe. ZenFone 3 Deluxe (ZS550KL) contine noul procesor Snapdragon™ 625 la frecventa uriasa de 2.0GHz si solutia grafica Adreno 506 cu performante similare sistemelor desktop. De asemenea, foloseste de procesul de fabricatie revolutionar FinFET pe 14nm, ce reduce cu 35% consumul de energie, simultan cu majorarea performantelor cu pana la 50% fata de procesoarele pe 28nm.

 

Securitate Tactila
Deblocarea telefonului cu ajutorul amprentei in doar 0.2 secunde


Senzorul pentru amprente plasat pe partea din spate a modelului ZenFone 3 Deluxe este perfect pozitionat pentru a-ti oferi o priza sigura pentru telefon. Acesta deblocheaza ZenFone 3 Deluxe in doar 0.2 secunde, si ofera numeroase alte functii suplimentare.

 

OIS & EIS
Fotografii si clipuri video foarte stabile


Atunci cand realizati o fotografie, sistemul de stabilizare optica a imaginii (OIS) pe 4 axe detecteaza si previne neclaritatile cauzate de miscarile mainii. Iar pentru clipuri video, un stabilizator electronic al imaginii (EIS) pe 3 axe mentine o stabilitate excelenta a clipurilor video inregistrate.

 

SonicMaster 3.0
Sunet fara rival pe smartphone cu ajutorul SonicMaster 3.0


Atunci cand ascultati muzica pe ZenFone 3 Deluxe va veti putea bucura de o calitate sonora nemaiintalnita in cazul altor smartphone-uri – deoarece doar ZenFone 3 Deluxe detine certificarile SonicMaster 3.0 si High-Res Audio. Echipat cu un difuzor cu 5 magneti, bobina metalica pentru voce si camera de expansiune sonora de dimensiuni mari, acesta va permite sa va bucurati de un sunet puternic si emotionant in orice scenariu de utilizare. Atunci cand va doriti o experienta de auditie cat mai realista, conectati-va castile favorite pentru a beneficia de calitate audio foarte ridicata High-Res oriunde v-ati duce datorita solutiei de redare pe 24 biti/192kHz implementata in ZenFone 3 Deluxe, de 4 ori mai buna decat nivelul de calitate al unui CD!

 

ZenUI 3.0
Interfata noua, mai inteligenta


Solutiile hardware incredibile necesita un software de-a dreptul spectaculos – iar acesta nu este altul decat ZenUI 3.0. Interfata de utilizare de-a dreptul sublima a modelului ZenFone ofera imbunatatiri semnificative comparativ cu variantele standard, in moduri unice, iar ultima versiune a acesteia include idei complet noi pentru a va imbunatati experienta de utilizare portabila, productivitatea si pentru a va face viata de zi cu zi un pic mai distractiva. Veti putea vizualiza actualizari ale prognozei meteo prin intermediul unor animatii in timp real, sau consulta ora exacta cu ajutorul unui widget foarte elegant. Beneficiaza de un sistem foarte avansat de navigatie pe ecran si apreciaza felul in care efectele de incetosare subtile iti mentin atentia concentrata asupra elementelor active. ZenUI 3.0 nu este doar o interfata de utilizare – este cel mai bun prieten ce te insoteste pretutindeni.

 

 

Tip Telefon Smartphone
Sloturi Sim: Dual Sim

GENERAL

Touchscreen Da
Tastatura QWERTY Nu
Tip tastatura Standard
Retea 2G: 850 / 900 / 1800 / 1900 3G: 850 / 900 / 1900 / 2100 4G: 700 / 800 / 850 / 1700 / 1800 / 1900 / 2100 / 2300 / 2600
Model Procesor Qualcomm MSM8986 Pro Quad-Core
Frecventa procesor 2400
Culoare Auriu
Dimensiuni (W x H x D mm) 77.4 x 156.4 x 7.5
GPS da, A-GPS, GLONASS, BDS
Greutate (g) 170
Sistem de operare Android v6.0 (Marshmallow)
Tip SIM Micro-SIM Nano-SIM

MEMORIE

Slot memorie (tip) microSD (pana la 2 TB)
Memorie RAM 6 GB
Memorie interna 256 GB

AFISAJ

Tip display Super AMOLED
Rezolutie (pixeli) 1920 x 1080
Diagonala display (inch) 5.7
Functii Corning Gorilla Glass 4 Filtru de lumina albastra pentru protejarea ochilor Respinge amprentele si murdaria Suporta control tactil cu manusi

CONECTIVITATE

GPRS Da
Tehnologie Bluetooth v4.2, A2DP, EDR
Tehnologie wireless 802.11 a/b/g/n/ac 2x2 (MIMO)
NFC Da
USB: Tip C
Porturi 1 x Jack 3.5 mm

FOTO VIDEO

Rezolutie camera (Mp) 23
Blitz integrat: Dual LED
Rezolutie video 4K
Camera secundara 8 MP
Caracteristici foto/video Apertura f/2.0 Lentile Largan 6 P Laser Auto Focus OIS Stabilizator de imagine (EIS)

ALIMENTARE

Capacitate (mAh) 3000
Tip baterie Li-Polymer

COMUNICARE

Mesagerie SMS, MMS, Email, Push Email, RSS, IM
Browsing Da
E-mail Da

ALTELE

Senzori Accelerometru Busola Senzor de proximitate Senzor de lumina ambientala Cititor de amprente Hall Sensor RGB Senzor IR
Accesorii incluse Casti
Altele Difuzor mono incorporat GPU: Adreno 530 Tehnologie Tru2Life Boost Master Fast Charging Quick Charge 3.0 ASUS SonicMaster 3.0 Standard Hi-Res Audio Tehnologia de amplificare inteligenta NXP
Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      5.7
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      23
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.