Telefon mobil Dual SIM ASUS ZenFone Zoom S ZE553KL, Octa Core 2.0GHz, 64GB + 4GB RAM, LTE, Navy Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil Dual SIM ASUS ZenFone Zoom S ZE553KL, Octa Core 2.0GHz, 64GB + 4GB RAM, LTE, Navy Black de la ASUS

ZenFone Zoom S 

Am combinat cele mai bune tehnologii pentru camere foto din segmentul smartphone-urilor si un sistem optic inovativ cu obiective duble cu un senzor  SonyIMX362 si un zoom optic 2.3x, procesor Qualcomm Snapdragon S625 si Motorul de Procesare Foto Asus SuperPixel , acum va puteti bucura de o calitate nemaiintalnita a fotografiilor realizate cu telefonul mobil, fiind gata sa surprindeti orice scenariu, exact atunci cand aveti nevoie. 

   

Doua obiective pentru zoom deosebit


  Un obiectiv cu unghi larg, senzor de 12 megapixeli, apertura ƒ/1.7 si Tehnologie ASUS SuperPixel este destinat surprinderii scenelor obisnuite, in mod special in conditii de lumina slaba. Schimbarea camerei active a modelului ZenFone Zoom S este aproape instantanee.

   

Depaseste bariera distantelor


Obiectivul cu zoom optic de 2.3x cu care este echipat modelul ZenFone Zoom S va permite sa realizati fotografii deosebit de clare la distante mari. Atunci cand va doriti sa fiti chiar mai aproape, puteti utiliza tehnologia de zoom digital imbunatatita pentru a atinge un indice de marire de 12x

   

Surprinde emotiile

Camera cu un zoom optic de 2.3x si distanta focala de 59mm ofera oportunitati complet noi de fotografie. Zoom-ul optic 2.3x realizeaza fotografii de inalta calitate ale subiectilor aflati la distante mari, iar distanta focala de 59mm aduce subiectul chiar mai aproape creand o adancime de camp extinsa . In combinatie cu noul mod Portret, subiectul iese si mai mult in evidenta prin defocalizarea usoara a fundalului.

   

Camera ce vede in intuneric


Pentru a surprinde perfect autenticitatea lumii inconjuratoare este echipat cu o camera cu un senzor de 12 megapixeli si o apertura larga , precum si cel mai recent tip de senzor Sony. Aceasta combinatie, impreuna cu dimensiunile mari ale pixelilor pe senzor,  si al obiectivului cu sase elemente prismatice, permit trecerea unei cantitati de lumina de 1.25x mai mare prin senzor. Aceasta este si mai mult imbunatatita de catre OIS, facand posibila realizarea de fotografii la viteze specifice ale obturatorului pentru a surprinde imagini mai clare si mai luminoase in conditii de lumina slaba, crescand practic cantitatea de lumina capturata cu de pana la 8 ori . 

   
Fotografii de noapte
Datorita sensibilitatii la lumina de 8x mai buna decat cea a unei camere de smartphone obisnuite .Apertura oricarei camere este orificiul aflat in spatele obiectivului ce ii permite luminii sa atinga senzorul. Cu cat acesta este mai mare, cu atat cantitatea de lumina ce atinge senzorul este de asemenea mai ridicata. Dispozitivul dispune de un sistem OIS ce ajuta la stabilizarea imaginilor pentru a preveni aparitia neclaritatilor , ce necesita timpi de expunere mai lungi , acesta este echipat cu un senzor de dimensiuni mari , printre cei mai mari din acest segment. Senzorii si pixelii de dimensiuni mari contribuie de asemenea la imbunatatirea nivelului de sensibilitate al camerei in conditii de lumina slaba. 
   

 Tehnologia ASUS TriTech , focalizare in doar 0.03 secunde

 Cu ajutorul tehnologiei ASUS TriTech+, noul sistem Dual Pixel PDAF (Phase Detection Auto Focus ) ce utilizeaza o tehnologie similara celei intalnite in cazul camerelor DSLR. Fiecare pixel de pe senzorul Dual-Pixel este utilizat pentru detectia schimbarilor de faza, facand astfel posibil un sistem de focalizare automata ce este atat de rapid  incat chiar si cele mai bruste miscari sunt perfect surprinse. TriTech+ include de asemenea o functie de Focalizare Automata prin Urmarirea Subiectului , atat pentru fotografii cat si pentru clipuri video, ce are rolul de a mentine subiectul focalizat in permanenta, dar si Focalizare Automata Laser pentru distante variabile si claritate instantanee in doar 0.03 secunde.

   

Surprinde momentele cat mai realist

 ZenFone Zoom a fost echipat cu un senzor RGB de corectie a culorilor ce are rolul sa va ajute sa surprindeti scene cat mai realiste. Acesta detecteaza tipul de lumina si aplica in mod automat setarile optime pentru a obtine culori cat mai naturale si echilibrate.  Inregistreaza clipuri video la rezolutii de pana la 4K UHD (3840 x 2160) ! Incadrati, inregistrati si partajati amintirile voastre favorite, cu un nivel incredibil al detaliilor.

   

Poze la un nivel inalt al detaliilor 


ZenFone Zoom este echipat cu cel mai avansat sistem de obiective duble. Camera sa frontala utilizeaza senzorul Sony IMX214 de 13 megapixeli pentru selfie-uri de inalta rezolutie, iar Motorul de Procesare Foto ASUS SuperPixel poate imbunatati suplimentar sensibilitatea la lumina cu pana de 2 ori. Functia Blitz Ecran ilumineaza intregul ecran intr-un alb stralucitor, pentru performante deosebite in conditii de lumina slaba. 

   

Modul Manual

Modul Manual va ofera functii de control al procesului de creatie la nivel profesionist, pentru experiente DSLR intr-un format ultra-compact. Acestea includ control-ul vitezelor obturatorului, balansul de alb, EV, ISO si masurarea luminozitatii, plus doua functii unice pentru a beneficia de o distanta focala de 25mm sau , 59mm. Puteti astfel realiza fotografii cu unghiuri largi sau apropiate , fotografia la nivel profesionist nu a fost niciodata mai simpla.

 

Baterie de 5000mAh

Datorita acestei rezerve enorme de energie incluse in carcasa subtire si compacta, acesta poate oferi o autonomie de pana la 2 zile in conditii de utilizare normale, astfel incat nu va mai trebui sa va faceti probleme legate de durata de viata a bateriei. Bucurati-va de pana la 42 de zile de functionare in modul asteptare si fotografiati in fiecare zi. Si cu siguranta veti face mai mult decat fotografii: avand rezerve de energie atat de extinse, veti putea inregistra clipuri video la rezolutie 4K UHD sau puteti seta modul Time Lapse pentru a crea secvente de tranzitie ce dureaza intreaga zi si intreaga noapte. ZenFone Zoom S se poate chiar transforma intr-o solutie de alimentare portabila, astfel incat veti putea folosi aceasta sursa extinsa de energie pentru incarcarea altor dispozitive.

 

 

Performanta

Frumusetea eleganta a modelului ascunde un nivel monstruos de putere, inclusiv un procesor octa-core Snapdragon 625 pe 64 de biti, tactat la 2.0GHz, 4GB de memorie si performante grafice impresionante datorate solutiei Adreno 506. Apoi, trebuie mentionate vitezele de transfer de date utilizand retele mobile sau Wi-Fi. ZenFone Zoom este echipat cu interfete dual-SIM 4G/3G pentru flexibilitate completa si viteze de descarcare de pana la 300Mbps prin intermediul ambelor cartele. Terminalul ofera si tehnologia de reincarcare rapida pe 10W (5V/2A) ASUS BoostMaster pentru bateria sa de capacitate ridicata, de 5000mAh. Acesta recunoaste in mod automat daca adaptorul inclus este atasat si executa functia de reincarcare rapida ce poate incarca complet bateria in doar trei ore.

 

Sunet de neegalat pe smartphone cu SonicMaster

Datorita structurii avansate cu 5 magneti, bobinei de voce metalice si camerei de expansiune largi, condusa de un amplificator inteligent NXP Smart AMP, va veti putea bucura de un sunet puternic si emotionant in orice scenariu de utilizare. Conectati castile favorite si experimentati o calitate sonora cu adevarat Hi-Res oriunde v-ati afla datorita sistemului de redare pe 24 biti/192kHz al lui ZenFone Zoom  Veti putea chiar sa va lasati cuprinsi de sunet cu ajutorul suportului inclus pentru tehnologia DTS Headphone:X 7.1.

 

Ecran Amoled

Datorita ecranului super-luminos, dotat cu tehnologie Amoled, rezolutiei 1920 x 1080 Full HD si acoperirii spectrului de culori NTSC , toate imaginile afisate arata si sunt la fel de vibrante ca si viata reala. ZenFone Zoom  incorporeaza cea mai recenta solutie Corning Gorilla Glass 5, si un finisaj de inalta precizie, 2.5D, in zona de margine, pentru o senzatie foarte naturala in utilizare.

 

Design Complet Metalic

ZenFone Zoom intruchipeaza valorile emblematice ale design-ului industrial si frumusetii estetice. Tehnologii avansate cu camere duale si o zona de insertie pentru obiective aproape plata cu o baterie de 5000mAh si un ecran de  de 5.5 inchi, toate incorporate intr-o carcasa metalica disponibila in cateva optiuni de culori , cum ar fi Navy Black , Glacier Silver si Rose Gold. Fiecare aspect al design-ului , de la pozitionarea echilibrata a ecranului la aliniamentul foarte precis al suruburilor de prindere din partea de jos a fost meticulos gandit si proiectat pentru perfectiune.

Vezi mai mult

  • Generalitati
    • Slot SIM
    • Tip SIM
      Nano SIM
    • Retea
    • 2G
      850 / 900 / 1800 / 1900
    • 3G
      850 / 900 / 1900 / 2100
    • 4G
      800 / 850 / 900 / 1800 / 2100 / 2600
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      154.3 x 77 x 7.99 mm
    • Greutate
      170 g
    • Senzor
      Senzor de proximitate
      Senzor de lumina
      E-compass
      Giroscop
  • Procesor
    • Model
      Octa Core
    • Chipset
      Qualcomm MSM8953 Snapdragon 625
    • Numar Nuclee
      8
    • Frecventa
      2000
    • GPU
      Adreno 506
  • Display
    • Tip ecran
      AMOLED
    • Touchscreen
      Da
    • Diagonala (inch)
      5.5
    • Rezolutie
      1920 x 1080
  • Conectivitate
    • Wi-Fi
      Wi-Fi 802.11 b/g/n
      Wi-Fi Direct
      hotspot
    • Bluetooth
      4.2
    • GPS
      Da, cu A-GPS
    • USB
      Micro USB
  • Memorie
    • Memorie RAM
    • Memorie interna
    • Cititor de Carduri
      MicroSD (pana la 256 GB)
  • Foto video
    • Camera principala
      12 + 12
    • Camera frontala
      13
    • Blitz incorporat
      LED
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.