Telefon mobil ASUS ZenFone 3 ZE552KL, Dual Sim, 64GB, 4G, Shimmer Gold

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil ASUS ZenFone 3 ZE552KL, Dual Sim, 64GB, 4G, Shimmer Gold de la ASUS

Zenfone 3
Construit pentru fotografie


ZenFone 3 are un design agile si deosebit de frumos, inspirate de frumusetea naturii. O adevarata capodopera din sticla si metal, acesta poate surprinde lumea inconjuratoare cu un nivel incredibil de claritate. Un smartphone extraordinar pentru o viata mai putin obisnuita.
 

Frumusete
Design extraordinar inspirat de frumusetea naturii


Nu ati mai avut pana acum ocazia sa atingeti un astfel de obiect ce impresioneaza prin frumusetea sa naturala, asemenea unui diamant. Nu ati mai simtit niciodata pana acum sticla sculptata cu precizie pe ambele parti ale unui dispozitiv. Nu ati resimtit incantarea estetica generata de catre modelul de finisaj in cercuri concentrice specific marcii Zen, sau senzatia tactila deosebita produsa de marginile atent taiate. Si toate acestea deoarece, pana acum, nu ati avut ocazia sa atingeti un ZenFone 3. A venit momentul ca simturile voastre sa fie incantate de un design nemaipomenit. A venit momentul pentru ZenFone 3.

 

Maiestria fabricatiei
Maiestrie in fabricatie, cele mai bune finisaje


ZenFone 3 este o adevarata definitie a maiestriei rafinate in cadrul procesului de fabricatie. Incastrata intr-o carcasa conturata Corning Gorilla Glass si avand o margine foarte subtire, de doar 6.16mm grosime, ZenFone 3 impresioneaza prin design-ul fluid, multi-dimensional, finisat cu o margine taiata cu diamant. Atunci cand tii in mana un ZenFone 3 apreciezi pe deplin o adevarata opera de arta contemporana – pasiunea imaginatiei devenita realitate.

 
Ecran
Lat, luminos si extrem de detaliat



ZenFone 3 este echipat cu un ecran fantastic, cu diagonala de 5.2 sau 5.5 inchi, ce ofera o rezolutie Full HD 1920 x 1080 pentru a putea afisa toate detaliile si luminozitate intensa, de 600 niti (cd/m2) pentru o experienta de vizualizare excelenta chiar si medii ambientale foarte luminoase. Inauntru sau afara, toate imaginile afisate de catre ZenFone 3 sunt foarte clare. Marginea aproape inexistenta a ecranului, de doar 2.1mm, ofera un raport ecran/carcasa foarte ridicat, de 77.3%, permitand afisarea pe o suprafata foarte mare, dar constransa intr-un spatiu redus!
 
PixelMaster 3.0
Surprinde realitatea, rapid si stabil


Tehnologia de ultima generatie PixelMaster 3.0 imbunatateste semnificativ capabilitatile fotografice ale modelului ZenFone 3, comparativ cu cele ale altor smartphone-uri. Pentru a surprinde imagini deosebit de autentice, PixelMaster 3.0 include o camera cu rezolutia de 16MP dotata cu cel mai nou senzor Sony IMX298, obiectiv Largan cu 6 elemente optice si apertura larga, de f/2.0 si solutie de focalizare automata TriTech si urmarirea subiectului pe orice distanta si in orice conditii de luminozitate, in doar 0.03 secunde. Oferind sistem de stabilizare optica si electronica a imaginii pentru imagini si clipuri video de o claritate superioara, senzor de corectie a culorilor pentru fotografii deosebit de realiste si inregistrarea de continut video 4K UHD, vei putea sa experimentezi o calitate cu totul noua a fotografiilor realizate cu smartphone-ul – revolutia PixelMaster 3.0 este aici.
 
TriTech AF
Focalizarea instantanee ultra-rapida, de doar 0.03s & urmarirea subiectului



ZenFone 3 dispune de o functie unica, nemaiintalnita in cazul altor camere pentru smartphone-uri – tehnologia sa exclusiva de focalizare automata TriTech. Pentru prima oara in acest segment, inginerii nostri au combinat trei tehnologii de focalizare diferite – laser, detectie defaza si auto-focus continuu – intr-un sistem unic, armonios. Rezultatul este o solutie ce permite focalizarea clara, in doar 0.03 secunde, in conditii diverse, pentru toate scenariile de utilizare – si de pana la 10 ori (10x) mai rapid decat o clipire a ochiului!
 
Performanta
Viteza maxima pe fiecare segment



Frumusetea eleganta a lui ZenFone 3 ascunde un nivel monstruos de putere, obtinuta cu ajutorul procesorului octa-core pe 64 de biti Snapdragon 625, tactat la 2GHz, a celor 4GB de memorie RAM, precum si performante grafice similare unui sistem desktop cu ajutorul unitatii grafice Adreno 506. Acest procesor deosebit de puternic include transistori revolutionari non-planari pe 14nm (Fin Field Effect Transistors - FinFETs) ce ofera o performanta superioara, reducand in acelasi timp consumul de energie cu 35%. In plus, trebuie mentionate vitezele de transmitere de date mobile si wireless. ZenFone 3 este echipat cu un conector dual-SIM 4G/3G pentru flexibilitate completa si viteze de descarcare de pana la 300Mbps (Categoria 7) prin intermediul oricaruia dintre cele doua card-uri, dar si cea mai recenta tehnologie 802.11ac pentru conexiuni Wi-Fi ce pot atinge rate de transfer de pana la 433Mbps. ZenFone 3 ofera chiar viteze accelerate de incarcare a bateriei, conectarea telefonului la sistemul de alimentare pentru doar 5 minute extinzand autonomia cu pana la doua ore de convorbiri datorita bateriei puternice de 3000mAh — si interfata USB-C reversibila pentru conectare in orice directie!
 
Securitate Tactila
Senzor de citire al amprentelor cu functii suplimentare



Senzorul de citire al amprentelor plasat pe partea din spate a lui ZenFone 3 ocupa pozitia perfecta din punct de vedere al utilizarii zilnice. Acesta deblocheaza ZenFone 3 in doar 0.2 secunde si face mult mai multe pe langa.
 

SonicMaster
Sunet fara rival pe smartphone cu ajutorul SonicMaster


Atunci cand ascultati muzica pe ZenFone 3 va veti putea bucura de o calitate sonora nemaiintalnita in cazul altor smartphone-uri – deoarece doar ZenFone 3 detine certificarile SonicMaster 3.0 si High-Res Audio. Echipat cu un difuzor cu 5 magneti, bobina metalica pentru voce si camera de expansiune sonora de dimensiuni mari cu tehnologie de Amplificare Inteligenta, acesta va permite sa va bucurati de un sunet puternic si emotionant in orice scenariu de utilizare. Atunci cand va doriti o experienta de auditie cat mai realista, conectati-va castile favorite pentru a beneficia de calitate audio foarte ridicata High-Res oriunde v-ati duce datorita solutiei de redare pe 24 biti/192kHz implementata in ZenFone 3, de 4 ori mai buna decat nivelul de calitate al unui CD!

 

ZenUI 3.0
Interfata noua, mai inteligenta


Solutiile hardware incredibile necesita un software de-a dreptul spectaculos – iar acesta nu este altul decat ZenUI 3.0. Interfata de utilizare de-a dreptul sublima a modelului ZenFone ofera imbunatatiri semnificative comparativ cu variantele standard, in moduri unice, iar ultima versiune a acesteia include idei complet noi pentru a va imbunatati experienta de utilizare portabila, productivitatea si pentru a va face viata de zi cu zi un pic mai distractiva. Veti putea vizualiza actualizari ale prognozei meteo prin intermediul unor animatii in timp real, sau consulta ora exacta cu ajutorul unui widget foarte elegant. Beneficiaza de un sistem foarte avansat de navigatie pe ecran si apreciaza felul in care efectele de incetosare subtile iti mentin atentia concentrata asupra elementelor active. ZenUI 3.0 nu este doar o interfata de utilizare – este cel mai bun prieten ce te insoteste pretutindeni.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Telefon Smartphone
Sloturi Sim Dual Sim

GENERAL

Touchscreen Da
Tip tastatura Standard
Retea

2G: 850 / 900 / 1800 / 1900

3G: 850 / 900 / 1900 / 2100

4g: 850 / 900 / 1800 / 1900 / 2100 / 2600

Model Procesor Qualcomm Snapdragon 625 Octa-Core
Frecventa procesor 2000
Culoare Auriu
Dimensiuni (W x H x D mm) 77.3 x 152.5 x 7.69
GPS da, A-GPS, GLONASS, BDS
Greutate (g) 155
Sistem de operare Android v6.0 (Marshmallow)
Tip SIM Micro-SIM Nano-SIM

MEMORIE

Slot memorie (tip) microSD (pana la 2 TB)
Memorie RAM 4 GB
Memorie interna 64 GB

AFISAJ

Tip display IPS
Rezolutie (pixeli) 1920 x 1080
Diagonala display (inch) 5.5
Functii

Filtru de lumina albastra pentru protejarea ochilor

Geam 2.5D in fata

Respinge amprentele si murdaria

Suporta control tactil cu manusi

CONECTIVITATE

GPRS Da
Tehnologie Bluetooth v4.2
Tehnologie wireless 802.11 b/g/n/ac
NFC Nu
USB Tip C
Porturi 1 x Jack 3.5 mm

FOTO VIDEO

Rezolutie camera (Mp) 16
Blitz integrat Dual LED
Rezolutie video 4K
Camera secundara 8 MP
Caracteristici foto/video

Auto Focus

Focalizare automata laser

Expunere lunga de 32s

Stabilizare Optica a Imaginii pe 4 axe

Apertura f/2.0

Lentile Largan 6 P

ALIMENTARE

Capacitate (mAh) 3000

COMUNICARE

Mesagerie SMS, Email, Push Email, IM
Browsing Da
E-mail Da

MULTIMEDIA

FM radio Da

ALTELE

Senzori

Accelerometru

Busola

Giroscop

Senzor de proximitate

Hall Sensor

Senzor de lumina ambientala

RGB

Senzor IR

Cititor de amprente

Accesorii incluse Casti
Altele

Microfon dual cu tehnologie ASUS NoiseZero Talk

Difuzor cu 5 magneti

ASUS SonicMaster 3.0

Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      5.5
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      16
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.