ASUS Telefon mobil ZenFone 4 Selfie Pro ZD552KL, Dual SIM, 64GB, 4G, Gold

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil ZenFone 4 Selfie Pro ZD552KL, Dual SIM, 64GB, 4G, Gold de la ASUS

Telefon mobil ASUS ZenFone 4 Selfie Pro ZD552KL

 

Camere Duale pentru Selfie-uri — 2x Sensibilitate la Lumina & Wefie-uri la 120°


ZenFone 4 Selfie Pro va permite sa realizati portrete de tip selfie perfecte, redefinind practic fotografiile de acest tip. Bucurati-va de o experienta selfie fantastica cu ajutorul camerelor frontale duble ce va permit sa imortalizati mai multe persoane si cadre mai largi, precum si sa aplicati efecte de infrumusetare, cu o sensibilitate la lumina de pana la 2X mai buna. Puteti chiar inregistra clipuri video selfie la rezolutii 4K. Indiferent ca realizati fotografii, inregistrati clipuri video sau transmiteti in timp real, ZenFone 4 Selfie Pro cu aplicatia sa SelfieMaster va ajuta sa aratati lumii adevarata voastra frumusete.
 

 
 

De doua ori mai multa frumusete


Camera selfie principala este echipata cu un senzor de imagine dual pixel Sony IMX362 dotat cu tehnologie ASUS DuoPixel pentru a va surprinde in cadre superbe, la 24MP*, si o apertura larga a obiectivelor, F1.8, combinata cu Tehnologia ASUS SuperPixel™, asigurand performante excelente in conditii de lumina redusa pentru selfie-uri luminoase si vii in orice situatie. Pentru portrete superbe in natura si wefie-uri, o camera cu unghi larg, de 120 de grade, va permite sa incadrati mai multe persoane si un spatiu extins.

 

Selfie-uri superbe, ziua si noaptea


ZenFone 4 Selfie Pro realizeaza selfie-uri deosebit de clare si vii, ziua sau noaptea, in exterior sau la interior. Camera principala pentru selfie-uri a modelului ZenFone 4 Selfie Pro include un obiectiv cu apertura larga, de F1.8, si cel mai recent senzor pentru imagini Sony® IMX362, cu un format de dimensiuni mari, 1/2.55” si dimensiune a pixelilor de 1.4µm pentru o sensibilitate de 2x mai buna la lumina comparativ cu camerele standard pentru smartphone-uri*. In combinatie cu tehnologia ASUS SuperPixel™ Engine ce controleaza intr-o maniera inteligenta sensibilitatea senzorilor la lumina si reduce zgomotul de imagine, modelul ZenFone 4 Selfie Pro produce fotografii de o calitate excelenta in HDR, in special in conditii de iluminare slaba. Atunci cand inregistrati clipuri video de tip selfie, sistemul de stabilizare electronica a imaginilor (electronic image stabilization - EIS) elimina miscarile neplacute, pentru rezultate de o calitate excelenta.

 

Partajeaza momentele pretioase la rezolutie 4K


Datorita senzorului de top Sony IMX362 si al tehnologiei exclusive ASUS SuperPixel Engine, camera principala pentru selfie-uri a modelului ZenFone 4 Selfie Pro va permite sa realizati clipuri video selfie deosebit de detaliate la rezolutii 4K UHD ce pot fi partajate cu prietenii prin intermediul retelelor sociale. Avand o rezolutie de patru ori mai buna decat Full HD, clipurile video 4K UHD ale modelului ZenFone Selfie Pro sunt mai clare, mai frumoase si mai realiste, astfel incat publicul vostru se vor simti ca si cum sunt chiar acolo, cu voi, impartasind acelasi moment.

 

Selfie-uri extraordinare, la rezolutii ridicate


ZenFone 4 Selfie Pro este echipat cu cel mai avansat sistem de camere frontale din lume, ce incorporeaza senzorul de imagini dual pixel Sony IMX362, oferind un numar duble de fotodiode comparativ cu senzorii obisnuiti de rezolutie similara. Tehnologia 24MP* DuoPixel utilizeaza informatiile inregistrate de catre senzor pentru a crea intr-o maniera inteligenta o singura fotografie de 24MP, rezultatul constand in selfie-uri deosebit de atragatoare, la rezolutii ridicate.

 

Selfie-uri de dimensiuni extinse


Adauga o noua dimensiuni fotografiilor tale selfie cu ajutorul camerei cu obiective de 120 de grade plasata pe partea din fata a modelului ZenFone 4 Selfie Pro. Acoperirea de camp extinsa va permite sa surprindeti fotografii si clipuri video mai mari, astfel incat veti putea incadra si imagini de fundal deosebite, sau aduna mai multi prieteni impreuna pentru a va distra realizand wefie-uri.

 

Lasa-ti frumusetea sa straluceasca


ZenFone 4 Selfie Pro este echipat cu un blitz LED cu lumina de intensitate redusa (Softlight), ce ofera necesarul perfect de lumina de fundal – exact ca intr-un studio profesionist – imbunatatind aspectul texturii pielii si punand in evidenta tonalitatile reale ale pielii pentru a va permite sa straluciti ca o adevarata vedeta in fiecare fotografie selfie.

 

Mai frumoasa, mai distractiva, mai personala


SelfieMaster este o aplicatie distractiva si intuitiva ce va permite sa aplicati efecte de infrumusetare pentru a va face selfie-uri sa arate si mai bine. Putand alege intre zece niveluri de infrumusetare, puteti reduce impactul ridurilor, elimina imperfectiunile pielii, ajusta nuantele pielii, imbunatatindu-va trasaturile instantaneu. Indiferent ca realizati fotografii, inregistrati clipuri video sau realizati transmisiuni video in timp real, SelfieMaster va permite sa realizati aspectul perfect pentru camera. Puteti chiar utiliza functiile de editare inteligenta a fotografiilor pentru a crea colaje si montaje pe care pe care le puteti apoi partaja cu prietenii.

 

Surprindeti fiecare moment pretios


In plus fata de camerele dual selfie, ZenFone 4 Selfie Pro dispune de o camera spate de 16MP echipata cu un senzor de imagini Sony si tehnologie ASUS SuperPixel Engine pentru a va permite sa surprindeti fiecare moment pretios la o claritate excelenta si un nivel extraordinar al detaliilor. Sistemul de focalizare automata prin detectie de faza, ultra-rapid (0.03 secunde) va ajuta sa realizati fotografia favorita de fiecare data. Sistemul de inregistrare video 4K UHD si sistemul de stabilizare electronica a imaginilor (EIS) va permit sa creati clipuri video foarte clare, fara zone nefocalizate, ce va vor captiva publicul.

 

Eleganta in fiecare detaliu


Pentru a crea o carcasa metalica eleganta, ZenFone 4 Selfie Pro este realizat utilizand Tehnologia De Nano Modelare (Nano Molding Technology - NMT). Dotat cu un ecran cu margini ultra-subtiri si acoperit de sticla 2.5D Gorilla Glass, precum si un profil ultra-subtire, de doar 6.85mm, ZenFone 4 Selfie Pro atinge echilibrul perfect intre frumusete si confort. Carcasa metalica, fabricata dintr-o singura bucata, dispune de un finisaj deosebit, realizat prin prelucrare cu diamant, precum si detalii gravate in jurul camerei spate ce stralucesc atunci cand sunt vizualizate sub diferite unghiuri. Pentru a raspunde cerintelor stilului tau unic, ZenFone 4 Selfie Pro ofera un design premium in orice detaliu, si este disponibil in trei culori extraordinare: Rosu Aprins (Rouge Red), Auriu Luminos (Sunlight Gold) si Negru Marin (Deepsea Black).

 

Ecran puternic, cu culori adaptive


Datorita ecranului super-luminos, de 500 cd/m2, dotat cu tehnologie AMOLED, rezolutiei Full HD (1920 x 1080) si acoperirii spectrului de culori NTSC de peste 100%, toate imaginile afisate de catre ZenFone 4 Selfie Pro arata si sunt la fel de vibrante ca si viata reala. De asemenea, acesta ofera un raport ecran-carcasa impresionant, de 76.7%, pentru o suprafata de afisare extinsa si un volum redus.

 

Puternic, eficient, rapid


Frumusetea exterioara eleganta a modelului ZenFone 4 Selfie Pro ascunde la interior un puternic procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 625 pe 64 de biti, tactat la 2.0GHz, 4GB de memorie RAM si performante grafice la nivel de desktop datorate solutiei Adreno 506. De asemenea, este echipat cu tranzistori revolutionari pe 14nm cu efect de camp (Fin Field Effect Transistors - FinFETs) pentru a oferi un nivel ridicat de performanta, reducand in acelasi timp consumul de energie cu 35%. Un cititor de amprente montat pe partea din fata ce este activat in 0.2 secunde usureaza semnificativ procesul de deblocare al telefonului, oferind o functie de securitate foarte usor accesibila.

 

Imbunatateste-ti experienta audio


Tehnologia ASUS SonicMaster 4.0 ii confera modelului ZenFone 4 Selfie Pro performante audio supreme pentru divertisment si apeluri mobile. Cinci difuzoare conduse de un puternic amplificator NXP Smart AMP ofera un sunet puternic si cu putine distorsiuni, chiar si la niveluri de volum ridicate. Certificarea Hi-Res Audio garanteaza suportul pentru redarea audio la 24-bit/192kHz — 4x calitate CD. Noua functie AudioWizard poate optimiza experienta de auditie in functie de preferintele personale. DTS Headphone:X ofera sunet surround virtual de calitate cinematografica pe 7.1 canale prin intermediu castilor.

Vezi mai mult

  • Generalitati
    • Slot SIM
    • Tip SIM
      Nano SIM
    • Retea
    • 2G
      850 / 900 / 1800 / 1900
    • 3G
      850 / 900 / 1900 / 2100
    • 4G
      800 / 850 / 900 / 1800 / 2100 / 2600
    • Culoare
      Auriu
    • Dimensiuni
      154.02 x 74.83 x 6.85 mm
    • Greutate
      147 g
    • Senzor
      Accelerometru
      Proximitate
      Giroscop
      Busola digitala
      Lumina ambientala
      Senzor amprenta
      RGB sensor
  • Procesor
    • Model
      Octa-core Cortex-A53
    • Chipset
      Snapdragon 625 MSM8953
    • Numar Nuclee
      8
    • Frecventa
      2000
    • GPU
      Qualcomm Adreno 506
  • Display
    • Tip ecran
      AMOLED
    • Touchscreen
      Da
    • Diagonala (inch)
      5.5
    • Rezolutie
      1920 x 1080
  • Conectivitate
    • Wi-Fi
      Wi-Fi 802.11 b/g/n
      Wi-Fi Direct
      hotspot
    • Bluetooth
      4.1
    • GPS
      Da, cu A-GPS
    • USB
      Micro USB
    • Generalitati conectivitate
      1 x Jack 3.5 mm
  • Memorie
    • Memorie RAM
    • Memorie interna
    • Cititor de Carduri
      MicroSD (pana la 256 GB)
  • Foto video
    • Camera principala
      16
    • Camera frontala
      24
    • Blitz incorporat
      LED
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.