ASUS Telefon mobil ZenFone 4 Pro ZS551KL, Dual SIM, 128GB, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil ZenFone 4 Pro ZS551KL, Dual SIM, 128GB, negru de la ASUS

Telefon mobil ASUS ZenFone 4 Pro ZS551KL

10x Zoom. 8x Sensibilitate la Lumina. 6GB RAM


ZenFone 4 Pro este expresia cea mai avansata a experientei ASUS in segmentul design-ului de smartphone-uri, fiind creat pentru a oferi lux in fiecare detaliu si dotat cu camere duale pentru a oferi o experienta de neegalat in domeniul fotografiei mobile. ZenFone 4 Pro dispune de o camera standard echipata cu senzorul de top Sony IMX362, o apertura a obiectivului de F1.7 si capabilitati totale de zoom de 10x, plus o camera frontala pentru selfie-uri cu sistem rapid de focalizare automata prin detectia schimbarilor de faza, permitandu-va sa surprindeti imagini de o calitate extraordinara ce le rivalizeaza pe cele oferite de catre camerele profesioniste. ZenFone 4 Pro este primul smartphone din lume ce incorporeaza trei senzori de imagine de top de la Sony, iar tehnologia ASUS SuperPixel Engine asigura fotografii de pana la 8x mai luminoase in conditii de iluminare slaba. Echipat cu cea mai recenta platforma de procesare mobila Qualcomm Snapdragon S835 si 6GB de memorie RAM, ZenFone 4 Pro ofera o experienta de utilizare a camerei foarte cursiva, cu un nivel excelent de raspuns, si cele mai bune performante in cele mai moderne aplicatii si jocuri.

 

Vedeti o lume mai mare si luminoasa


ZenFone 4 Pro dispune de camere duale pentru a va duce experienta de fotografiere mobila la un cu totul alt nivel. Este echipata cu senzori de imagine de top Sony IMX362 pentru a surprinde cadre de pana la 8x* mai luminoase si clare in conditii de lumina slaba. Atunci cand trebuie sa va apropiati, activati instantaneu camera de 16MP cu un zoom optic de 2x si un zoom optic total de 10x pentru a inregistra fotografii extraordinar de detaliate de la distante mari. Obiectivele ambelor camere sunt acoperite cu sticla de safir extrem de durabila pentru a proteja impotriva zgarieturilor. Tehnologia de procesare a semnalului de imagine Qualcomm Spectra va imbunatateste si mai mult experienta de fotografiere, oferind un zoom foarte cursiv, focalizare automata mai rapida, si fotografii cu imagini extraordinare, deosebit de realiste.

 

 

Performante de 8x mai bune in conditii de lumina slaba


Pentru a surprinde perfect autenticitatea lumii inconjuratoare, ZenFone 4 Pro este echipat cu o camera principala cu o apertura larga, de ƒ/1.7, cel mai recent tip de senzor Sony IMX362 cu dimensiuni mari ale pixelilor, de 1.4µm, si un obiectiv cu sase elemente prismatice ce permite trecerea unei cantitati de lumina mai mari prin senzor. Impreuna cu tehnologia ASUS SuperPixel Engine, ce creste practic cantitatea de lumina capturata cu de pana la 8 ori (8x)*, si sistemul de stabilizare optica a imaginilor (OIS) ce permite realizarea de fotografii cu viteze ale obturatorului mai redus decat cele disponibile in mod normal, ZenFone 4 Pro surprinde imagini mai detaliate, luminoase si clare, pe timp de noapte sau in conditii de iluminare slaba.

 

Surprindeti realitatea, rapid si sigur


Camera modelului ZenFone 4 Pro va permite sa surprindeti lumea exact asa cum este ea utilizand tehnologia TriTech. Datorita tehnologiilor ultra-rapide de focalizare prin detectia schimbarilor de faza, urmarirea subiectului si laser, ZenFone 4 Pro focalizeaza foarte precis in doar 0.03 secunde si le permite de asemenea focalizarea subiectilor aflati in miscare pentru a asigura fotografii clare si detaliate. Impreuna cu sistemele de stabilizare optica si electronica a imaginilor, ce asigura fotografii si clipuri video foarte clare, un senzor de corectie a culorilor RGB si sistemul de inregistrare video 4K UHD, camera instalata pe modelul ZenFone 4 Pro este mult superioara celor de pe alte modele de smartphone-uri.

 

 

Fotografiaza ca un profesionist si surprinde toata distractia


Camera modelului ZenFone 4 Pro dispune de functii de control manuale optionale similare celor intalnite in cazul DSLR-urilor, oferindu-va un nivel de control creativ la nivel profesionist asupra fotografiilor voastre. Modul Profesionist ofera controlul complet asupra camerei, permitand ajustarea printr-o singura apasare pe ecran a vitezei obturatorului, balansului de alb, timpului de expunere si setarilor ISO, precum si optiunea de a inregistra fotografiile in formatul RAW, permitandu-va sa surprindeti imagini extraordinare ce va reprezinta pe deplin viziunea creativa. Pe langa functiile de control manuale avansate, camera modelului ZenFone 4 Pro ofera o serie intreaga de functii distractive si creative, pentru a va imbunatati experienta de fotografiere si a va permite sa obtineti cu usurinta rezultate cu un aspect profesional.

 

 

O camera ce va aduce imaginile mai aproape


Camera de 16MP cu zoom optic 2x a modelului ZenFone 4 Pro este echipata cu un senzor de imagini Sony IMX351 si sistem de focalizare ultra-rapida prin detectia schimbarilor de faza, adaugand un punct de vedere cu totul nou experientei voastre de fotografie mobila. Distanta sa focala de 50mm aduce subiectii mai aproape, focalizandu-i foarte clar, in timp ce fundalul este defocalizat. In combinatie cu capacitatea de a alterna instantaneu intre distanta focala de 25mm a camerei principale si noul mod Portret ce permite utilizarea simultana a ambelor obiective pentru a va pune subiectii in evidenta, camera modelului ZenFone 4 Pro va permite sa realizati portrete extraordinare si cadre apropiate cu un aspect profesionist, rivalizandu-l pe cel oferit de catre camerele DSLR.

Selfie-uri deosebit de frumoase, zi si noapte


ZenFone 4 Pro este echipat cu cel mai avansat sistem de obiective duble pentru smartphone-uri din lume – si este de asemenea un adevarat superstar in segmentul fotografiilor de tip selfie. Camera frontala dispune de un sistem rapid de focalizare prin detectia schimbarilor de faza, senzorul Sony IMX319 cu apertura F1.9, dimensiune a pixelilor de 1.4µm si tehnologie ASUS SuperPixel Engine ce amplifica de 2x* sensibilitate la lumina reducand in acelasi timp zgomotul de imagine, permitandu-va astfel sa realizati imagini selfie deosebit de frumoase si clare, zi si noapte, in interior sau la exterior. Impreuna cu SelfieMaster ce ofera efecte de infrumusetare, Selfie Panorama si mai multe, veti putea realiza selfie-uri cu un nivel nemaiintalnit al detaliilor, imbunatati aspectul imaginilor sau va veti putea asigura ca toti prietenii vostri sunt in cadru. Atunci cand realizati clipuri video de tip selfie, sistemul de stabilizare electronica a imaginilor (EIS) elimina miscarile nedorite pentru rezultate optime.

 

 

Puternic, eficient, rapid


ZenFone 4 Pro este construit in jurul celei mai recente Platforme Mobile Qualcomm Snapdragon 835 pentru a oferi performante foarte buna si un nivel foarte bun de raspuns al camerei, in timp ce unitatea grafica Qualcomm Adreno 540 garanteaza cele mai bune performante pentru jocurile mobile de top. ZenFone 4 Pro suporta viteze de conectare la retea incredibil de rapide, de tip Cat 12 LTE Advanced networking, cu agregarea pe 3 canale a serviciilor mobile pentru viteze de transfer de date de pana la 600Mbps. Suporta de asemenea conexiunile dual-band 802.11ac Wi-Fi in configuratii 2x2 MIMO pentru conectivitate wireless ultra-rapida si fiabila. Un hot-spot Wi-Fi portabil incorporat va permite sa partajati latimea de banda disponibila cu alte dispozitive mobile. Tehnologia NFC incorporata face posibila utilizarea solutiile de plati mobile cu Android Pay, iar cititorul de amprente in timp real instalat pe partea din fata ofera un nivel ridicat de securitate si deblocarea foarte rapida a telefonului, in doar 0.3 secunde.

 

Performanta in jocuri


ZenFone 4 Pro este echipat cu procesorul octa-core de top, pe 64 de biti, Qualcomm Snapdragon 835 ce ofera performante excelente cu opt core-uri de procesare, frecvente de tact de 2.45GHz si pana la 6GB RAM. Tranzistorii de a doua generatie pe 10nm Fin Field Effect Transistors (FinFETs) ofera performante cu 20 la suta mai bune, reducand in acelasi timp consumul de energie cu 25 de procente, comparativ cu generatia anterioara de procesoare Snapdragon 820. Impreuna cu solutiile grafice cu performante la nivel de desktop Adreno, ZenFone 4 Pro poate duce la indeplinire chiar si cele mai serioase sarcini de utilizare, aplicatii si jocuri, cu mare usurinta.

 

Incarcare mai rapida, autonomie extinsa


Atunci cand au creat ZenFone 4 Pro, inginerii ASUS au combinat fantastica eficienta energetica a procesorului Qualcomm Snapdragon 835 cu o baterie litiu-polimer de inalta capacitate, de 3600mAh, rezultatul fiind un smartphone ce ofera o autonomie fantastica a bateriei, de pana la 2 saptamani in modul asteptare pe o conexiune 4G. Cand vine momentul reincarcarii bateriei, tehnologia ASUS BoostMaster ofera o putere de 18W (9V/2A) pentru o reincarcare incredibil de rapida. Cu ajutorul adaptorului inclus in pachetul modelului ZenFone 4 Pro, un timp de reincarcare de doar cinci minute ofera doua ore de convorbiri, in timp ce solutiile de siguranta incluse protejeaza impotriva supra-incarcarilor.

 

Design Zen atemporal, deosebit de simplu


ZenFone 4 Pro evolueaza design-ul prestigios al seriei ZenFone prin numeroase elemente de rafinament ce-i confera o frumusete singulara si il ajuta sa ofere o experienta de utilizare de neegalat. Fabricat dintr-o singura bucata de aluminiu utilizand Tehnologia de Nano-Modelare (Nano Molding Technology - NMT), ZenFone 4 Pro este subtire si usor, dar incredibil de rezistent. Un ecran extins, cu diagonala de 5.5 inchi, este inconjurat de o margine ultra-subtire, oferind o experienta de vizualizare cinematografica si un profil subtire, pentru utilizare foarte usoara, chiar si cu o singura mana. Sistemul de camere duale al modelului ZenFone 4 Pro este integrat complet carcasei telefonului pentru o suprafata spate perfect plata, fara protuberante. Atat partea din fata cat si cea din spate a modelului ZenFone 4 Pro sunt incastrate in sticla 2.5D Corning Gorilla Glass curbata, ce ofera o priza mai confortabila si un finisaj solid, rezistent la zgarieturi. O margine metalica fin taiata cu diamant reprezinta un detaliu interesant si luxos. ZenFone 4 Pro este disponibil in doua variante de culori luxoase: Alb Lunar (Moonlight White) si Negru Pur (Pure Black).

 

Ecran senzational cu optimizare automata a culorilor


Datorita ecranului super-luminos, de 500 cd/m2, dotat cu tehnologie AMOLED, rezolutiei Full HD (1920 x 1080) si acoperirii spectrului de culori NTSC de peste 100%, toate imaginile afisate de catre ZenFone 4 Pro arata si sunt la fel de vibrante ca si viata reala. Senzorul sau de lumina ambientala impreuna cu tehnologia ASUS Splendid ajusteaza temperatura de culoare a ecranului in functie de diversele conditii de iluminare ambientale, oferind o experienta de vizualizare mai naturala si confortabila.

 

Sunet de neegalat pentru smartphone-uri


ZenFone 4 Pro ofera performante audio supreme pentru divertisment si apeluri mobile. Este echipat cu difuzoare duale conduse de un puternic amplificator NXP Smart AMP ce ofera un sunet puternic si cu putine distorsiuni, chiar si la niveluri de volum ridicate. Cele doua difuzoare proiecteaza sunetul in directii diferite pentru a crea experiente audio deosebit de realiste pentru intregul vostru continut multimedia. Certificarea Hi-Res Audio garanteaza suportul pentru redarea audio la 24-bit/192kHz — 4x calitate CD. Noua aplicatie AudioWizard include un mod numit Profil Auditie ce adapteaza in mod automat profilul sonor in functie de preferintele personale, oferindu-va cele mai bune experiente audio personalizate, iar DTS Headphone:X ofera sunet surround virtual de calitate cinematografica pe 7.1 canale prin intermediu castilor.

Vezi mai mult

  • Generalitati
    • Slot SIM
    • Tip SIM
      Nano SIM
    • Retea
    • 2G
      850 / 900 / 1800 / 1900
    • 3G
      800 / 850 / 900 / 1700 / 1800 / 1900 / 2100
    • 4G
      700 / 800 / 850 / 900 / 1700 / 1800 / 1900 / 2000 / 2100 / 2300 / 2500 / 2600
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      156.9 x 75.6 x 7.6 mm
    • Greutate
      175 g
    • Senzor
      E-Compas
      Giroscop
      Senzor de proximitate
      Senzor de lumina ambientala
      Senzor RGB
      Senzor laser
  • Procesor
    • Model
      Octa Core
    • Chipset
      Qualcomm Snapdragon 835
    • Numar Nuclee
      8
    • Frecventa
      2450
    • GPU
      Qualcomm Adreno 540
  • Display
    • Tip ecran
      AMOLED
    • Touchscreen
      Da
    • Diagonala (inch)
      5.5
    • Rezolutie
      1920 x 1080
  • Conectivitate
    • Wi-Fi
      Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
    • Bluetooth
      5.0
    • NFC
      Da
    • GPS
      Da, cu A-GPS
    • USB
      Micro USB
    • Generalitati conectivitate
      1 x Jack 3.5 mm
  • Memorie
    • Memorie RAM
    • Memorie interna
    • Cititor de Carduri
      MicroSD (pana la 256 GB)
  • Foto video
    • Camera principala
      12 + 16
    • Camera frontala
      8
    • Blitz incorporat
      LED
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.