Telefon mobil HTC U11, Dual SIM, 64GB + 4GB RAM, Amazing Silver

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil HTC U11, Dual SIM, 64GB + 4GB RAM, Amazing Silver de la HTC

Iti prezentam noul Edge Sense, inceputul unei noi ere a interactiunii cu telefonul.

Suntem o companie inovatoare si, la fel ca tine, mereu incercam, cautam, invatam. Am vrut sa depasim ecranul touch, asa ca am creat un mod nou si intuitiv de interactiune cu telefonul – Edge Sense. O simpla strangere deschide o noua lume.

Si nu ne-am oprit doar aici. Datorita incredibilei suprafete de sticla lichida 3D, unuia dintre cele mai mari scoruri DxOMarki obtinute vreodata de o camera foto de smartphone cu noua functie UltraSpeed Autofocus, celui mai pur sunet cu neutralizare activa a zgomotului pe care-l poti gasi – si toate acestea intr-un frumos ambalaj rezistent la apa – HTC U11 stabileste un nou standard al asteptarilor pe care le poti avea de la un smartphone.

   
Suprafata lichida
E o uimitoare reflexie a ta.


Suprafata de sticla lichida este construita pentru a impresiona, folosind sistemul Optical Spectrum Hybrid Deposition. Depunand straturi succesive de minerale pretioase cu grad inalt de refractie pe partea posterioara a carcasei telefonului, am creat noi culori, incredibil de vii, care transforma lumina la fiecare miscare.
   
Simetrie tri-axiala
Subtirime simetrica din orice unghi.


Aspectul curbat si fara imbinari vizibile al noului HTC U11 este obtinut prin incalzirea si indoirea sticlei sub presiune extrema. Este un proces dificil, dar rezultatul este o simetrie unica pe cele trei axe a unui telefon subtire, indiferent din ce unghi il privesti. Avand sticla 3D pe ambele fete, dispozitivul este nu doar frumos, ci si mai sigur si mai confortabil de tinut in mana.
   
Ecran de sticla 3D
Culori adevarate. O experienta pura de vizionare.


HTC U11 are un ecran de sticla 3D de 5,5 inch, construit pentru a pastra autenticitatea imaginii. Avand cel mai bun ecran al nostru si o reproducere autentica a culorilor, iti oferim o experienta full-frame de vizionare mai pura. Ecranul nostru evita imaginile taiate sau culorile distorsionate pe margini, capcane in care ar putea cadea un ecran curbat.
   
EDGE SENSE

Inceputul unei noi ere de interactiune cu telefonul.
Uneori luam drept sigure lucrurile de care putem profita, cum este si cazul unei actiuni obisnuite precum apucarea unui telefon. Edge Sense transforma aceste gest fundamental intr-un mod complet nou si revolutionar de interactiune cu telefonul tau.

Cu o simpla strangere, Edge Sense iti permite sa te bucuri si mai mult de lucrurile care-ti plac. Sa faci fotografii. Sa pornesti aplicatiile favorite. Sa trimiti mesaje de pe drum. Inainte era greu sa accesezi aceste functii, dar am simplificat totul la o singura miscare. Ne-am depasit limitele in gandire pentru a-ti aduce noua era de interactiune cu telefonul tau.

Puterea schimbarii e la tine.
Edge Sense extinde dramatic functionalitatea telefonului tau. Poti sa il configurezi pentru a accesa o gama larga de functii si aplicatii. O singura apasare poate deschide Facebook, Twitter sau Pinterest. Si cu Google Assistant si Alexaii la o singura apasare distanta, beneficiezi de doi asistenti vocali pregatiti sa iti indeplineasca comenzile! Cu un singur gest simplu, HTC U11 te va asista cu orice ai nevoie si totul depinde de tine.

   
Fotografii facute natural

N-a fost nicicand mai simplu sa deschizi camera foto. Nu mai e nevoie sa cauti butoane sau sa gasesti pozitii ciudate ale mainii. Ridica, strange si zambeste. In sfarsit, sa faci poze cu smartphone-ul se simte la fel de natural ca folosirea unei camere foto.
   
O fotografie fara limite. Fie soare, ploaie sau frig

Noul HTC U11 este rezistent la apa si, impreuna cu tehnologia foarte utila Edge Sense, poti face fotografii si pe soare, si pe ploaie!iii Desi apa nu-ti va permite sa folosesti ecranul, cu Edge Sense poti poza tot ce poftesti, cu o strangere fara efort.

In lunile friguroase de iarna, Edge Sense te va ajuta sa-ti mentii mainile calde. Vei putea folosi telefonul cu usurinta, fara a-ti mai scoate manusile.

   
Un BoomSound mai puternic, in ambele capete

Difuzoarele noastre BoomSound Hi-Fi edition au fost si ele imbunatatite. Am creat un design care iti ofera un volum mai puternic si Dynamic Range Audio mai bun. In partea de sus, difuzorul tweeter are o camera acustica ce imbogateste sunetele inalte si medii. In partea de jos, woofer-ul are un nou difuzor si un circuit magnetic cu design imbunatatite, pentru a-ti oferi tonuri joase mai clare, mai profunde si de volum crescut. Rezultatul? Un sunet natural, cu detalii exceptionale.
   
Una dintre cel mai bine cotate camere foto. Vreodata

Camera foto a noului HTC U11 a obtinut un scor DxOMark incredibil, de 90, devenind astfel una dintre cele mai bine cotate camere foto de smartphone din istoria DxOMark.

Sistemul nostru impresionant de stabilizare optica si electronica pe axe multiple, impreuna cu autofocalizarea super-rapida in orice conditii de iluminare, iti ofera o camera foto rapida, fotografii clare si videoclipuri fara tremur. Am imbunatatit camera foto si video, pentru o plaja de expunere mai larga, prin HDR Boost fara intarzieri, printr-un mai bun balans de alb, o reducere importanta a artefactelor si o mentinere excelenta a detaliilor.

Camera foto premiata a noului HTC U11 te va impresiona la fiecare cadru.
   
HDR Boost
Un studio foto puternic in mana ta


HTC U11 introduce functia Auto HDR Boost, pentru a-ti oferi toate beneficiile HDR fara dezavantajele intarzierilor la declansare. HDR Boost iti ofera imagini mai clare si mai echilibrate, facand multiple fotografii care masoara cele mai intunecate umbre si cele mai luminoase puncte, fara a te incetini. Noul HTC U11 imbunatateste texturile si culorile, creste nivelul detaliilor vizibile si evidentiaza cele mai bune elemente ale fiecarui cadru. Folosim aceeasi tehnica pentru a imbunatati calitatea imaginilor filmate, functia Temporal Noise Reduction [de Reducere a Artefactelor Temporale] folosind automat informatia din cadrele anterioare si urmatoare pentru a inlatura artefactele nedorite si a-ti oferi cel mai clar videoclip cu putinta.
   
UltraSpeed Autofocus
Rapida si precisa, precum ochiul uman


Vesti bune pentru fotografii seriosi! Noul HTC U11 incorporeaza aceeasi tehnologie de autofocalizare full sensor pe care o poti gasi in cele mai bune camere foto DSLR. Deci te vei putea bucura de viteze de focalizare net superioare. De regula, doar cativa senzori sunt utilizati pentru focalizare, dar noua functie UltraSpeed Autofocus foloseste toti pixelii pentru autofocalizarea cu detectie a fazei. Prin aceasta combinatie de hardware si software avansate, noul HTC U11 te ajuta sa te focalizezi rapid si precis pe subiect, la fel ca ochiul uman, indiferent de pozitia acestuia in cadru. Perfect pentru obiecte in miscare, transmisiuni in direct si scenarii cu luminozitate redusa.
   
Sistemul de stabilizare
O camera foto in care ai incredere ca nu rateaza niciun moment


Sistemul exceptional de stabilizare optica si electronica al noului HTC U11 iti va mentine fotografiile si videoclipurile stabile si clare, chiar daca iti tremura mana.
   
Camera foto frontala
Arati excelent din orice unghi. Zi si noapte


Noua camera foto frontala imbina detaliile de inalta rezolutie, de 16 MP, cu sensibilitatea la lumina UltraPixel, pentru a-ti asigura selfie-uri luminoase, zi si noapte. Foloseste aceleasi sisteme puternice HDR Boost si de reducere a artefactelor precum camera foto principala. Noua camera foto frontala de pe HTC U11 iti va duce selfie-urile la urmatorul nivel.
   
Audio
Retraieste-ti amintirile cu sunet de 360°


HTC iti aduce cea mai buna calitate a inregistrarii audio 3D de pana acum, cu ajutorul celor patru microfoane omnidirectionale, cu noua tehnologie Acoustic Focus, pozitionate optim. Microfoanele noului HTC U11 colaboreaza pentru a inregistra sunete din toate directiile, iar, datorita functiei Acoustic Focus, poti face zoom in videoclip, pentru a te concentra pe subiectul tau si a-i amplifica sunetele specifice.
   
Video
Experienta calitatii celor mai clare si vii inregistrari video


Dupa ani intregi de cercetari, iti prezentam tehnologia noastra Temporal Noise Reduction [de Reducere a Artefactelor Temporale], care iti va oferi cele mai clare inregistrari video de pana acum. Analizand informatia din cadrele precedente si urmatoare, noul HTC U11 inlatura artefactele electronice nedorite, pentru ca tu sa ai cele mai clare inregistrari cu putinta.
   
HTC Sense Companion
Un asistent digital inteligent pentru tine


In fiecare HTC U11 vei gasi un asistent AI devotat tie, si l-am facut mai inteligent ca niciodata.v HTC Sense Companion va invata in timp sa te cunoasca pe tine si obiceiurile tale zilnice, pentru a-ti oferi mai multe avantaje pe zi ce trece.
   
Procesare mobila Qualcomm Snapdragon
Cel mai rapid procesor de pana acum


Noul HTC U11, propulsat de o platforma mobila Qualcomm Snapdragon 835vi , te va impresiona cu ajutorul primului procesor mobil de 10 nanometri. Asta inseamna viteza ametitoare, grafica uimitoare, performanta impresionanta si o durata mai mare a acumulatorului. Obtii grafica cu 25% mai rapida decat pe HTC 10, cu 35% sau 3 ore mai mult timp de redare video, cu 30% sau 8 ore mai mult timp de redare audio, si cu 43% sau 3,5 ore mai mult timp de navigare web prin reteaua LTE.vii Fiecare HTC U11 are aceeasi performanta, oriunde te-ai afla in lume.
Vezi mai mult

  • Generalitati
    • Slot SIM
    • Tip SIM
      Nano SIM
    • Retea
    • 2G
      850 / 900 / 1800 / 1900
    • 3G
      850 / 900 / 1900 / 2100
    • 4G
      800 / 850 / 900 / 1800 / 2100 / 2600
    • Culoare
      Argintiu
    • Dimensiuni
      153.9 x 75.9 x 7.9 mm
    • Greutate
      169 g
    • Senzor
      Compas
      Gyro
      Proximitate
      Amprenta
      Acceleratie
  • Procesor
    • Model
      Octa Core
    • Chipset
      Qualcomm MSM8998 Snapdragon 835
    • Numar Nuclee
      8
    • Frecventa
      4x2.45 GHz Kryo & 4x1.9 GHz Kryo
    • GPU
      Adreno 540
  • Display
    • Tip ecran
      LCD5
    • Touchscreen
      Da
    • Diagonala (inch)
      5.5
    • Rezolutie
      2560 x 1440
  • Conectivitate
    • Wi-Fi
      Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
      dual-band
      WiFi Direct
      hotspot
    • Bluetooth
      4.2
    • NFC
      Da
    • GPS
      Da
    • USB
      Tip C
    • Generalitati conectivitate
      Port audio jack 3.5 mm
  • Multimedia
    • Formate audio
      MP3/eAAC+/WMA/WAV/FLAC player
    • Formate video
      XviD/MP4/H.264/WMV player
    • Radio FM
      Da
  • Memorie
    • Memorie RAM
    • Memorie interna
    • Cititor de Carduri
      MicroSD (pana la 256 GB)
  • Foto video
    • Camera principala
      12
    • Camera frontala
      16
    • Blitz incorporat
      LED
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.