Telefon mobil Huawei P Smart Pro, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil Huawei P Smart Pro, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, negru de la Huawei

Telefon mobil Huawei P Smart Pro, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Black
 
 
Afisaj Ultra FullView HUAWEI
Extraordinarul Afisaj Ultra FullView HUAWEI 6,59” cu raport ecran-corp de 91%1 ofera un cadru ultra-vast, iar afisajul 2340 x 1080 FHD+ cu 391PPI iti ofera culori mai clare si mai stralucitoare.2 Bucura-te de o experienta de vizualizare mai bogata, mai reala, de la jocuri si redare video pana la citit.
 
 
Arta luminii
Inspirat jocul de lumini si umbrele, telefonul HUAWEI P smart Pro vine in 2 culori fermecatoare, iar culoarea de pe spatele telefonului variaza in functie de lumina, scotandu-te in evidenta. Corpul din sticla slefuita cu design 3D arc iti da o senzatie placuta si confortabila.
 
 
Amprenta laterala
Acum deblocarea telefonului tau se face in 0,3 secunde gratie senzorului lateral de amprenta. Senzorul de amprenta este integrat in butonul de pornire si necesita doar o secunda pentru a porni asistentul de voce prin apasarea lunga a butonului. Oprirea alimentarii dispozitivului se face prin actionarea butonului timp de 3 secunde.
 
 
Camera tripla de 48 MP
Camera principala de 48 MP va surprinde chiar si detaliile fine cu o claritate ridicata, impreuna cu o camera cu unghi ultra wide de 8 MP si o camera de adancime de 2 MP; Camera tripla asigura surprinderea capodoperelor fotografice remarcabile.
 
 
Camera Super AI de 48 MP
Obiectivul principal de 48 MP cu rezolutie mare perfectioneaza fotografiile, facandu-le mai clare si mai bine definite, iar cu ajutorul AI acestea se optimizeaza, ajutandu-te sa obtii cea mai buna fotografie posibila de fiecare data.
 
 
Mod de noapte uluitor
Senzorul de lumina superior, impreuna cu AI, asigura poze incredibil de stabile si de clare chiar si in lumina slaba. Fotografiile tale facute cu modul de noapte vor fi mai bine definite si mai stralucitoare.
 
 
Obiectiv cu unghi ultra wide de 120°
Acum poti surprinde orizontul la 120° cu usurinta cu obiectivul cu unghi ultra wide de 8MP cu ajutorul lui HUAWEI P smart Pro. Faceti fotografii clare complete ale lanturilor muntoase, ale arhitecturii magnifice sau fotografii de grup intr-un, toate intr-un singur cadru.
 
 
Camera pop-up selfie automata
Camera frontala de 16 MP apare imediat, in mod automat, cand faci selfie-uri si se retrage cand ai terminat de pozat, lucru care iti ofera un ecran mai mare si iti ofera portrete remarcabile. Algoritmul de infrumusetare AI modernizat, retuseaza portretele si focalizeaza fata ta pentru a obtine selfie-uri perfecte chiar si in lumina slaba.
 

 
6 GB + Stocare de 128 GB
Pastreaza-ti toate amintirile de neuitat cu o stocare mare de 128 GB. Tehnologia de comprimare a fisierelor EROFS va imbunatati foarte mult viteza de transmitere si va economisi spatiu de stocare, astfel incat sa poti pastra mai mult din ceea ce iti place. Memoria de 6 GB RAM, asigura in mod eficient functionarea fara probleme chiar daca ai mai multe aplicatii deschise.
 
 
Baterie puternica de 4.000 mAh
Prevazut cu o baterie puternica de 4.000 mAh, HUAWEI P smart Pro poate accepta apeluri continue8 timp de 40 de ore, redare audio de 80 de ore si redare video.9 Scapa de bateria externa si concentreaza-te la treburile tale zilnice fix asa cum doresti.
 
 
Kirin 710F, performanta de calitate superioara
Chipset-ul Kirin 710F octa-core imbunatatit mareste in mod eficient viteza de lucru si micsoreaza consumul de energie. Telefonul functioneaza fara probleme chiar si daca rulati jocuri cu grafica intensa sau urmariti transmisii in direct.
 


CARACTERISTICI GENERALE

Tip Telefon Smartphone
Sloturi Sim Dual Sim

GENERAL

Touchscreen Da
Tastatura QWERTY Nu
Frecventa retea 2G GSM: B2/3/5/8 3G UMTS: B1/5/8 4G LTE FDD: B1/B3/B5/B7/B8/B20
Model Procesor HUAWEI Kirin 710F
Frecventa procesor Octa-core 4 x 1.7 GHz 4 x 2.2 GHz
Culoare Negru
Dimensiuni (W x H x D mm) 77.2 x 163.1 x 8.8
GPS GLONASS AGPS GPS
Greutate (g) 206
Sistem de operare Android 9 Pie
Tip SIM nanoSIM

MEMORIE

Tip slot memorie MicroSD ( pana la 512 GB )
Memorie RAM 6 GB
Memorie interna 128 GB

AFISAJ

Tip display LCD
Rezolutie (pixeli) 2340 x 1080
Numar culori 16.7 Milioane
Diagonala display (inch) 6.59
Functii 391 ppi

CONECTIVITATE

Tehnologie Bluetooth 4.2
Tehnologie wireless 802.11 b/g/n 2.4G
NFC Nu
USB Type C
Porturi Jack 3.5 mm

FOTO VIDEO

Rezolutie camera (Mp) 48 + 8 + 2
Blitz integrat Da
Camera secundara 16 MP

ALIMENTARE

Durata convorbire 3G: 28 ore
Capacitate (mAh) 4000
Tip baterie Li - Polymer

COMUNICARE

Mesagerie SMS / MMS
Browsing Da
E-mail POP3, IMAP, Exchange

MULTIMEDIA

FM radio Da

ALTELE

Senzori Ambient light sensor Giroscop Amprenta Digital compass Gravitatie
Accesorii incluse 1 x Incarcator 1 x Casti 1 x Cablu Type C 1 x Manual de utilizare 1 x Cheita SIM
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.