Telefon mobil Huawei 5T, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Midsummer Purple

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil Huawei 5T, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Midsummer Purple de la Huawei

Culoare care nu trece neobservata
Culorile uluitoare, texturile nemaipomenite si designul reflector al telefonului HUAWEI nova 5T creeaza o senzatie de spatiu fara limite in care te cufunzi. Finisarea fina si textura unica accentueaza contrastul dintre lumini si umbre, oferind un efect 3D multi-layer fantastic, ca din alta lume, pe o suprafata plana.
 
 
Deblocheaza intr-o secunda
Senzorul de amprenta montat lateral accentueaza designul, in timp ce deblocheaza instant si usor tefefonul HUAWEI nova 5T, pentru o utilizare usoara, cu o singura mana. Nu pierde nicio secunda.
 
 
Frumusete dusa la extrem
HUAWEI duce la extrem designul smartphone-urilor, cu un raport chiar si mai mare intre ecran si corp pentru noul telefon HUAWEI nova 5T. Ascunzand camera frontala sub ecran, ecranul HUAWEI nova 5T isi pastreaza integritatea completa, revolutionand experienta utilizatorului.
 
 
Camere profesionale pentru buzunarul tau
Cele patru camere AI montate in spate ale telefonului HUAWEI nova 5T realizeaza fotografii extraordinare de inalta claritate, cu wide angle, obiectiv macro si bokeh. Camerele creeaza si filmari next level. Imagini si filmari bogate si clare, de la peisaje vaste la prim-planuri care-ti taie rasuflarea. Puternicii algoritmi foto/video te ajuta sa obtii imagini si filmari pline de culoare, de mare rezolutie, oricand si oriunde.
 
 
Surprinde fiecare inspiratie
Senzorul de 1/2 inch, lider in clasa sa, cu fotografiere 48 MP iti da incredere pentru a face poze profesionale in mod convenabil cu smartphone-ul tau. Modul AI-powered Super Night foloseste detectarea inteligenta a luminii, eliminarea zgomotelor (de-noising) imaginii, expunerea lunga si tehnologia de stabilizare, pentru o fotografiere inovatoare, fara neclaritati, pe timp de noapte.
 
 
Creat pentru momente importante
Fotografiile cu wide angle surprind cele mai frumoase momente ale vietii. Obiectivul cu wide angle f/2.2 surprinde maretia naturii si confera portretelor o tenta unica. Largeste-ti orizonturile.
 
 
Descopera lumi noi
Exista lumi nedescoperite ale frumosului pentru cei care sunt capabili sa le vada. Obiectivul Super Macro iti permite sa faci prim-planuri de la o distanta de 4 cm, dandu-ti libertatea de a explora si de a impartasi cu altii micile minunatii care ne inconjoara.
 
 
Iesi in evidenta in mod natural
Fa din subiectul tau centrul atentiei, cu uluitoare efecte bokeh. Camera bokeh cu capacitate de procesare in timp real, creeaza portrete profesionale de o frumusete deosebita. Un centru de putere al fotografiei mobile.
 
Frumusetea ta intotdeauna la maxim
Frumusete exista in oricine. Iar acum ea poate fi etalata. O camera selfie frontala puternica de 32 MP, acum in coltul de sus, utilizeaza tehnologia AI pentru a-ti scoate in evidenta frumusetea naturala unica si trasaturile individuale, pentru a te arata in forma maxima. Tehnologia pixel fusion 4-in-1, creeaza selfie-uri mai luminoase si mai clare, iar tehnologia AI echilibreaza expunerea si lumina din spate, optimizand in acelasi timp fundalul. Vei fi uimit de cat
 
Fara compromisuri
Viata e plina de fisiere mari si importante, fotografii, filmari, aplicatii, etc., care pot incetini alte smartphone-uri. Insa cei 6 GB RAM ai telefonului HUAWEI nova 5T accelereaza operatiile si faciliteaza rularea multiplelor aplicatii simultan, iar cei 128 GB de stocare iti ofera spatiu pentru toate melodiile, filmele si aplicatiile care-ti plac. Tehnologie inteligenta astfel incat sa nu trebuiasca niciodata sa faci compromis.
 
 
Super incarcare
Incarcarea lenta iti incetineste viata. Mai ales in perioadele de utilizare intensa. Dar bateria de 3.750 mAh2 a telefonului HUAWEI nova 5T dispune de un sistem HUAWEI SuperCharge de 22,5 W. Incarca 50% din viata bateriei in doar 30 de minute.
 
Joaca in asa fel incat sa castigi: GPU Turbo
Noua generatie GPU Turbo imbunatateste dramatic performantele procesorului CPU si GPU, pentru o experienta revolutionara in lumea jocurilor. Accepta unele din cele mai populare jocuri din lume.
 


CARACTERISTICI GENERALE

Tip Telefon Smartphone
Sloturi Sim Dual Sim

GENERAL

Touchscreen Da
Frecventa retea 2G GSM: B2, B3,B5,B8 3G WCDMA: B1, B2, B4, B5, B6,B8,B18 4G FDD-LTE: B1, B2, B3, B4, B5, B7, B8, B18, B19, B20, B26, B28 4G TD-LTE: B38, B40, B41
Model Procesor Octa Core HUAWEI Kirin 980
Frecventa procesor 4 x 1.8 GHz 2 X 2.6 GHz 2 x 1.9 GHz
Culoare Midsummer Purple
GPS A-GPS GLONASS Galileo BeiDou GPS QZSS
Greutate (g) 174
Sistem de operare Android 9
Tip SIM nanoSIM
RO-ALERT Da

MEMORIE

Memorie RAM 6 GB
Memorie interna 128 GB

AFISAJ

Tip display LCD
Rezolutie (pixeli) 2340 x 1080
Numar culori 16.7 milioane
Diagonala display (inch) 6.26
Functii 412 PPI

CONECTIVITATE

GPRS Da
Tehnologie Bluetooth BLE 5.0 SBC LDAC HWA Audio
Tehnologie wireless 802.11 b/g/n MIMO
NFC Da
USB Type-C

FOTO VIDEO

Rezolutie camera (Mp) 48 + 16 + 2 + 2
Rezolutii foto 8000 x 6000
Blitz integrat Auto
Rezolutie video 4K UHD
Camera secundara 32 MP
Caracteristici foto/video Timer mode Slow motion Night shot Pro mode Auto Smile Capture

ALIMENTARE

Capacitate (mAh) 3650
Tip baterie Li - Ion

COMUNICARE

Mesagerie SMS / MMS
Browsing Da
E-mail POP3, IMAP, Exchange

MULTIMEDIA

Redare video .3gp .mp4
Redare audio .mp3, .mp4, .3gp, .ogg , .midi

ALTELE

Senzori Hall Sensor Senzor de proximitate Compas digital Lumina ambientala Giroscop Gravity Sensor
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.