Telefon mobil Huawei P60 Pro, 8GB RAM, 256GB, 4G, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
5.587,99 lei
Pret 36 Rate Optimo: 204.83 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

51097LUT

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil Huawei P60 Pro, 8GB RAM, 256GB, 4G, Black de la Huawei

 

Afisaj in culori clare

 

Ecranul Quad-Curve LTPO de 6,67 inchi va ofera o priza lina si o vedere captivanta cu rata de reimprospatare adaptiva de 1-120 Hz. Ecranul HUAWEI X-True TM ofera culori precise si detalii realiste in zonele luminoase si intunecate. Sprijinand o gama larga de culori P3, a obtinut certificarea duala TÜV Rheinland pentru acuratetea culorilor (acuratetea culorilor si proiectie precisa a culorilor).

 

Camera XMAGE ultra luminoasa

 

Camera teleobiectiva Ultra Lighting va permite sa faceti fotografii care arata impecabil de la orice distanta, indiferent de ora. Camera principala Ultra Lighting, cu o apertura fizica reglabila automat F1.4–F4.0, ajuta la producerea de imagini minunate zi si noapte gratie functiilor fara precedent de captare a luminii. Stilurile XMAGE reproduc culorile cu stiluri distinctive care arata pur si simplu extraordinar.

 

Telecamera Ultra Lighting

Aventureaza-te la distanta sub acoperirea intunericului, cu o camera teleobiectiva ultra-iluminata de ultima ora, dotata cu mai multe grupuri de lentile si o diafragma mare F2.1, care absoarbe cu 178% mai multa lumina pentru a dezvalui detalii complexe. Doar o atingere va permite sa mariti scenele minuscule, slab iluminate si va face capodoperele sa fie constant clare, fara neclaritati nedorite.

 

 

Scene nocturne de departe

Mariti in intervalul complet de 200× dupa ce intunericul coboara si reproduceti peisaje de noapte uimitoare in splendoare HD, cu ajutorul algoritmului HUAWEI XD Optics.

Gama de zoom HUAWEI P60 Pro 200X

 

Vibe of Super Moon Scene

Fotografiile tale ale lunii arata mai uimitor de stralucitoare decat oricand. Doar indreptati telefonul catre tinta dorita si incadrati-l alaturi de luna fascinanta si umpleti-va fotografia cu vibratiile lunii.

 

Modul luna HUAWEI P60 Pro

 

Macro teleobiectiv HUAWEI P60 Pro

 

Mergi cu Super Macro

Atingeti declansatorul si aruncati-va la un nou nivel de detaliu, cu Telephoto Super Macro, pentru a gasi o frumusete uluitoare care se ascunde la vedere - chiar si in lumina slaba.

 

Macro teleobiectiv HUAWEI P60 Pro

 

Macro teleobiectiv HUAWEI P60 Pro

 

Evitati neclaritatea

Sistemul avansat de rotatie a senzorului anti-vibrare teleobiectiv a adus imbunatatiri semnificative asupra consistentei stabilizarii imaginii intre centru si patru colturi, astfel incat imaginile dvs. sa para mai clare si mai clare, cu un timp de expunere si mai scurt.

 

Teleobiectiv HUAWEI P60 Pro anti-shake

 

Se inalta prin cer

Surprindeti un vultur zburand cu o gratie si o putere de neegalat in detalii impecabile cu telefonul dvs., de departe, o marturie a frumusetii si maretiei naturii.

 

Fotografie sincera cu HUAWEI P60 Pro

 

Camera principala ultra iluminata

Diafragma masiva F1.4 a camerei foto principale si senzorul RYYB maresc considerabil aportul de lumina, producand imagini de o asemenea claritate, bogatie si contrast, incat cu greu veti crede ochilor!

 

Camera principala HUAWEI P60 Pro

 

Din umbra

Aportul de lumina revolutionar si intervalul dinamic ridicat aduc detalii si contraste reale din umbra, in aer liber si pe ecran.

 

Fotografie cu camera principala HUAWEI P60 Pro

 

Diafragma reglabila pentru fotografii de nivel profesional

Diafragma fizica reglabila automat F1.4–F4.0 va ajuta sa faceti fotografii cu efecte bokeh remarcabile. Diafragma se va comuta automat la F1.4 pentru scenele cu lumina slaba pentru a scoate in evidenta cel mai bun intuneric pe care il are de oferit, la F2.0 pentru maretia cu granulatie fina a peisajului luminos si la F4.0 pentru gruparile care prezinta portrete focalizate si adancime de camp adaptata.

 

F1.4

HUAWEI P60 Pro deschidere reglabila

 

F2.0

HUAWEI P60 Pro deschidere reglabila

 

F4.0

HUAWEI P60 Pro deschidere reglabila

 

 

Imagini texturate cu detalii uluitoare

Noul motor de texturi indraznet al HUAWEI XD Fusion Pro este dotat cu un canal de imagini de textura, care reproduce cu precizie detaliile obiectelor in colaborare cu algoritmul de invatare AI – fie ca este vorba de sticla stralucitoare sau de tesatura complicata din piele – asa ca ceea ce vezi este ceea ce vei avea. obtine.

 

HUAWEI P60 Pro xd fusion pro

 

O atingere usoara pe videoclipuri

Ultra Lighting Video este conceput pentru a va transforma videoclipurile de noapte cu teleobiectiv in succese cu o claritate atragatoare. HDR Vivid Video asigura ca fiecare cadru este bogat in textura si contrast, rezultand o calitate vizuala mult dorita.

XMAGE

Dezvaluie noi mistere si spune povesti noi dupa lasarea intunericului, surprinzand fotografii nocturne vii care vorbesc de la sine. Urmariti-va si vedeti ce puteti gasi - de la neon din apropiere pana la zgarie-nori indepartati.

 

Fotografii nocturne cu HUAWEI P60 Pro
Fotografii nocturne cu HUAWEI P60 Pro
   
Fotografii nocturne cu HUAWEI P60 Pro

 

Profitati de ocazia unei nopti luminate de luna si surprindeti Scena Super Lunii pentru lucrurile mai importante pe care ati dori sa le introduceti in cadru. Indreptati telefonul spre cer si trageti pentru a surprinde acele momente de frumusete naturala din galeria dvs. – fie ca este vorba despre rasarit, apus sau o noapte instelata.

 

Fotografiere pe cer HUAWEI P60 Pro
Fotografiere pe cer HUAWEI P60 Pro
   
Fotografiere pe cer HUAWEI P60 Pro

 

Portrete fabuloase in fiecare fateta

Experimentati portretele teleobiective de nivel urmator marind subiectul, astfel incat acestea sa iasa in evidenta printr-un efect bokeh natural. Cand faceti portrete noaptea, o cantitate usoara de lumina va scoate la iveala frumusetea voalata in intuneric.

Portret HUAWEI P60 Pro
Portret HUAWEI P60 Pro
   
Portret HUAWEI P60 Pro

 

Lasa stilul sa conduca

Alegeti un stil XMAGE pe care il preferati pentru libertatea de a picta in afara liniilor fiecarei apasari de declansare. Opteaza pentru Original pentru a-ti surprinde lumea in culori uimitoare, realiste, selecteaza Vivid pentru a infuza fotografiile cu o aroma mai viguroasa sau incearca Bright pentru a-ti lumina imaginile pentru stralucirea pe care o cauti.

 

Stilul HUAWEI P60 Pro XMAGE
Stilul HUAWEI P60 Pro XMAGE
   
Stilul HUAWEI P60 Pro XMAGE

 

Fotografierea usoara

Noul inel de zoom al camerei si meniul rapid al telefonului va vor imbunatati cu siguranta experienta de fotografiere, punand tot ce aveti nevoie la indemana.

 

HUAWEI P60 Pro 88W supraincarcare

 

Rapidul devine mai rapid

Activati modul Turbo pentru a mari bateria la 50% in doar 10 minute, cu 88 W HUAWEI SuperCharge. Baterie robusta de 4815 mAh si optimizari BatteryCare prelungesc si mai mult durata de viata a bateriei pentru a va ajuta sa profitati la maximum de fiecare incarcare.

 

HUAWEI P60 Pro ip68

 

Conceput pentru a ramane durabil

Sticla Kunlun a telefonului primeste certificarea de cinci stele de rezistenta la caderi de sticla de la SGS din Elvetia. Rezistenta totala la cadere este marita de 10 ori. Iar rezistenta la stropire, la apa si la praf cu rating IP68 va ofera o protectie suplimentara impotriva accidentelor zilnice.

Vremea 3D AOD dintr-o privire

Arunca o privire pe ecran si vezi imediat o animatie meteo 3D si verifica vremea pentru orasul tau intr-un mod cu totul nou

Vezi mai mult

  • Generalitati
    • Tip telefon
      Smartphone
    • Smartphone
      Da
    • Slot SIM
    • Tip SIM
      Nano SIM
    • 2G
      Da
    • 3G
      Da
    • 4G
      Da
    • Culoare
      Negru
    • Dimensiuni
      74.5 x 8.3 x 161 mm
    • Greutate
      200
    • Senzor
      Giroscop
      Amprenta
      Busola
      Senzor de proximitate
      Senzor de lumina
      Senzor gravitational
  • Procesor
    • Model
      Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1
    • Numar Nuclee
      8
    • Frecventa
      3.2
  • Display
    • Diagonala (inch)
      6.67
    • Rezolutie
      2700 x 1220
  • Conectivitate
    • Wi-Fi
      802.11 a/b/g/n/ac/ax
    • Bluetooth
      5.2
    • NFC
      Da
    • GPS
      Da
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      48 MP Wide 13 MP Ultrawide 48 MP Telephoto
    • Camera frontala
      13 Mpx
    • Blitz incorporat
      Da
    • Inregistrare video
      Full HD 4K
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.