Telefon mobil Single SIM Huawei P9 Plus, 64GB + 4GB RAM, Haze Gold

Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Telefoane Mobile

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0372.88.77.22.

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil Single SIM Huawei P9 Plus, 64GB + 4GB RAM, Haze Gold de la Huawei

P9 Plus Single SIM 64GB 4GB RAM Haze GoldCombinand componentele hardware si software-ul de top cu camera duala, proiectata impreuna cu Leica, Huawei P9 Plus iti permite sa surprinzi imagini de inalta calitate, fara a face rabat de la dimensiunile compacte si stilul elegant care caracterizeaza seria de smartphone-uri P.

Single SIM Huawei P9 Plus

Huawei si Leica au colaborat pentru a crea o camera duala uimitoare, integrata intr-un smartphone de top. Mai multa lumina si o mai buna claritate, pentru fotografii si videoclipuri  uimitoare.

Componenta foto este una dintre cele mai importante caracteristici, camerele foto fiind perfect integrate în carcasa telefonului.
Un senzor poate capta imagini RGB (color), in timp ce al doilea capteaza doar imagini monocrome. Cand sunt folosite impreuna, acestea pot capta mai multa lumina, realizand astfel fotografii mai bune în lumina slaba.

Fotografiaza mai bine in lumina scazuta datorita dimensiunii de 1.25μm a pixelilor camerei duale, formata din doua camere de 12MP fiecare, si confera fotografiilor tale o calitate profesionala a imaginii in toate conditiile de iluminare, datorita tehnologiei IMAGEsmart 5.0.

Obtine o calitate profesionala a fotografiilor, chiar si in conditii de iluminare scazuta, datorita algoritmului Picture Quality, proiectat impreuna cu Leica.

Single SIM Huawei P9 Plus 2

Descopera lumea in culori asemanatoare celor reale datorita uimitorului ecran FHD de 5,5 inch, cu grad ridicat de contrast.

Single SIM Huawei P9 Plus 3

 Single SIM Huawei P9 Plus 4

Trei antene

 Signal+ 2.0 – Huawei P9 Plus este smartphone-ul care incorporeaza trei antene, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa iti faci griji indiferent de cum tii  telefonul.

Conectivitate superioara

Wi-Fi+ 2.0 – Se conecteaza automat la cea mai puternica retea Wi-Fi. Huawei P9 Plus face o clasificare automata a hotspot-urilor Wi-Fi si prioritizeaza cea mai buna   conexiune.

Sigur.Precis.Convenabil.

Beneficiezi de protectie sporita a informatiilor de pe telefon si il deblochezi usor datorita senzorului imbunatatit de recunoastere a amprentei  senzor de amprenta
Single SIM Huawei P9 Plus 5Single SIM Huawei P9 Plus 6

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.