Telefon Mobil Lenovo Vibe P1 LTE Dual Sim 4G Grey

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon Mobil Lenovo Vibe P1 LTE Dual Sim 4G Grey de la Lenovo

Vibe P1 LTE DS 4G Grey/5.5/8C/2GB/32GB/13MP/5000mAh



Autonomie mare a bateriei

Alimentat de o baterie imensă de 5000 mAh, modelul Lenovo Vibe P1 este perfect pentru stilul dvs. activ de viată. Fie că vă axati pe social media, fie că sunteti un gamer pasionat, un amator de filme sau vă place doar să discutati pe chat, acest smartphone nu vă va încetini.

Încărcare rapidă si USB-on-the-Go

Atunci când modelul VIBE P1 rămâne fără baterie, functionalitatea sa Quick Charge vă oferă câteva ore de timp de convorbire cu o încărcare de doar 5 minute. În plus, o simplă atingere a economizorului de energie extinde autonomia bateriei. Iar cu USB On-the-Go, puteti, de asemenea, să încărcati alte dispozitive si să partajati date.

Pregătit pentru securitate

Un cititor de amprente inteligent vă protejează confidentialitatea si vă permite să faceti cumpărături online în sigurantă. Poate citi alte amprente, permitând familiei si prietenilor de încredere să vă împrumute telefonul.

Incredibil de rezistent si uimitor din punct de vedere vizual

Ecranul de 5,5" cu rezolutie Full HD (1920 x 1080) vă permite să vă bucurati de cele mai bune imagini, jocuri si videoclipuri. În plus, oferă aproape 180° de vizualizare în unghi larg, perfect pentru a-l împărtăsi cu prietenii. Realizat din sticlă rezistentă specială, este proiectat pentru a rezista la zgârieturi si la lovituri.

Camere duale

Camera principală de 13 MP a modelului Vibe P1, cu focalizare automată extrem de rapidă si blit LED dual-color vă permite să capturati momente din viata dvs., ziua sau noaptea. În plus, camera frontală de 5 MP vă permite chaturi video clare.

Performantă exceptională

Procesorul Qualcomm® Snapdragon™ pe 64 de biti oferă echilibrul perfect dintre performantă si putere. Cu cei 2 GB de RAM ai săi, Vibe P1 poate accepta cea mai rapidă conectivitate de date, cel mai recent sistem de operare Android si caracteristicile profesioniste ale camerei.

Sunet impresionant

Tehnologia audio îmbunătătită oferă apeluri vocale mai clare, în timp ce camera de sunet sigilată oferă o mai bună rezonantă si un bas mai profund.




Viteză 4G

Vibe P1 acceptă retele LTE de mare viteză (4G) pentru cea mai rapidă conectivitate de date, permitându-vă să vă bucurati de cele mai bune site-uri web, aplicatii si jocuri. Include si WiFi Boost, pentru un WiFi mai rapid si mai fiabil.

Spatiu de stocare extensibil

Cu un card microSD, puteti extinde spatiul de stocare intern cu încă 128 GB, spatiu mai mult decât suficient pentru toate fotografiile, videoclipurile si muzica dvs.

Dual SIM

Două numere de telefon într-un singur smartphone reprezintă solutia perfectă atunci când doriti să separati afacerile de viata personală sau când călătoriti peste granite. Caracteristica dual SIM vă oferă si posibilitatea de a economisi bani, comutând între diferiti furnizori de servicii.

Android™ 5.1, Lollipop

Sistemul de operare Android™ Lollipop include o serie de caracteristici noi, o reînnoire a aspectului vizual si mai multe îmbunătătiri la nivelul functionalitătilor, care îl fac mai rapid, mai eficient si mai economic din punct de vedere al bateriei. În plus, functionează perfect cu toate aplicatiile Google preferate.

Aplicatii încorporate

Faceti mai multe cu aplicatiile incorporate, precum SHAREit cu CLONEit, care vă permit să partajati rapid si wireless fisiere între smartphone si alte dispozitive, fără taxe de retea sau conexiune WiFi. De asemenea, puteti fi mai productiv din mers cu aplicatii precum Evernote si Kingsoft Office.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.