Telefon Mobil Lenovo A1000M Vibe A DS Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon Mobil Lenovo A1000M Vibe A DS Black de la Lenovo

Sistemul de operare Android™ 5.0 Lollipop


Cu caracteristici noi, o reinnoire a aspectului vizual si multe caracteristici inovatoare in interior, Android™ 5.0 este mai rapid si mai eficient, cu un consum mai mic al bateriei fata de editiile anterioare. Prin urmare, Lenovo A1000 va ofera o experienta Android rapida, moderna si puternica.


Viteza de date 3G


Modelul A1000 cu 3G va tine la curent si va permite sa surprindeti si sa partajati momente extraordinare, instantaneu. Cu conectivitate HSPA+ si viteze de descarcare de 21 Mbps, retelele dvs. sociale, videoclipurile si muzica sunt la doar un click distanta.


Procesare rapida


Procesorul quad-core de 1,3 Ghz al modelului A1000 face mai rapida functionarea in paralel a mai multor aplicatii, permite sistemului de operare Android sa ruleze mai bine si ofera jocuri si videoclipuri mai bune calitativ.


Un smartphone ce poate fi utilizat cu o singura mana


Cu o greutate de doar 134 g, modelul A1000 are un ecran tactil de 4" si incape comod in palma mainii dvs. Disponibil in culorile Pearl White sau Onyx Black.


Camere foto integrate, principala si frontala


Camera principala de 5 MP a modelului A1000 cu blit LED surprinde fotografii si videoclipuri clare si precise. Mai mult, camera din fata simplifica chat-ul video si il face mai distractiv.


Aplicatii Lenovo DOit


Faceti mai multe cu aplicatiile preincarcate precum SHAREit cu CLONEit, care va permite sa partajati rapid si fara cabluri fisiere intre smartphone si alte dispozitive, fara a plati taxe de retea si fara o conexiune WiFi, sau SYNCit, care va permite sa faceti back-up si sa va recuperati contactele, mesajele SMS si jurnalele de apeluri.


GPS care functioneaza offline


Orientarea in spatiu nu a fost niciodata mai simpla decat cu dispozitivul A1000. Acesta include un GPS controlat prin satelit care va ghideaza cu exactitate chiar si atunci cand nu aveti conexiune la internet.


Spatiu de stocare extensibil


Pentru a stoca si mai multe fotografii, melodii si videoclipuri pe dispozitivul dvs. A1000, un card microSD poate adauga pana la 32 GB la spatiul de stocare intern de 8 GB.


Dual SIM


Doua numere de telefon intr-un singur smartphone reprezinta solutia perfecta atunci cand doriti sa separati afacerile de viata personala sau cand calatoriti peste granite. Caracteristica dual SIM va ofera si posibilitatea de a economisi bani, comutand intre diferiti furnizori de servicii.

 

Tip Telefon Smartphone
Sloturi Sim Dual Sim

GENERAL

Touchscreen Da
Tastatura QWERTY Nu
Tip tastatura Standard
Retea 2G: 850 / 900 / 1800 / 1900

3G: 900 / 2100
Model Procesor Spreadtrum sc7731 Quad-core
Frecventa procesor 1300
Culoare Negru
Dimensiuni (W x H x D mm) 64 x 124.5 x 10.6
GPS Da, cu A-GPS
Greutate (g) 134
Sistem de operare Android v5.0 (Lollipop)

MEMORIE

Slot memorie (tip) MicroSD (pana la 32 GB)
Memorie RAM 1 GB
Memorie interna 8 GB

AFISAJ

Tip display TFT
Rezolutie (pixeli) 800 x 480
Numar culori 16 M
Diagonala display (inch) 4

CONECTIVITATE

GPRS Da
Tehnologie Bluetooth v2.1
Tehnologie wireless 802.11 b/g/n
USB MicroUSB v2.0
Porturi 1 x Jack 3.5 mm

FOTO VIDEO

Rezolutie camera (Mp) 5
Blitz integrat Da
Camera secundara 0.3 MP

ALIMENTARE

Capacitate (mAh) 2000

COMUNICARE

Mesagerie SMS, MMS, Email, Push Email, IM
Browsing Da
E-mail Da

MULTIMEDIA

Redare video Da
Redare audio Da
 
 
Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      4.0
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      5
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.