Telefon mobil Lenovo Vibe S1 Lite, Dual SIM, 16GB, 4G, Blue

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil Lenovo Vibe S1 Lite, Dual SIM, 16GB, 4G, Blue de la Lenovo

Perfect pentru selfie-uri in conditii de lumina scazuta
Smartphone-ul Lenovo Vibe S1 Lite va pune in centrul atentiei, chiar si pe intuneric. Camera sa frontala de 8 MP cu senzor BSI pentru lumina scazuta, blit incorporat pentru selfie si lentila din 5 componente pentru zero distorsiuni este proiectata pentru a realiza selfie-uri in conditii de lumina puternica si scazuta. In plus, beneficiaza de o camera principala de 13 MP cu focalizare automata cu detectarea fazei (PDAF) si de un blit principal CCT LED dual.
 

Design ergonomic si confortabil
Vibe S1 Lite este o frumusete. Panoul posterior curbat, cu design ergonomic, ii ofera modelului S1 Lite aspectul elegant necesar pentru a se evidentia. Iar cu doar 129 de grame, acest smartphone suplu va fi confortabil in mana si ca un fulg in buzunarul dvs.
 

Imagini vibrante
Modelul Vibe S1 Lite are un ecran lat Full HD de 5,0" IPS, la 440 ppi. Retraiti-va toate amintirile cu fotografii si videoclipuri clare, chiar si in lumina puternica. Acest smartphone este ideal pentru jocuri.
 

Conectivitate 4G uimitoare si Dual SIM
Pe langa faptul ca accepta retele LTE (4G) si Bluetooth® 4.0 LE, modelul Vibe S1 Lite ofera viteze de descarcare de pana la 150 Mbps, ajutand site-urile web, aplicatiile si jocurile sa-si atinga intregul potential. In plus, daca preferati sa separati munca de distractie, configuratia dual SIM va ofera optiunea de a avea doua numere de telefon, cu un singur smartphone.
 

Autonomie pentru intreaga zi
Alimentat de o baterie de 2800 mAh Li-polimer, modelul Vibe S1 Lite este perfect pentru stilul dvs. activ de viata. Fie ca va axati pe social media, pe jocuri sau doar pe chat, acest smartphone nu va va incetini.


Performanta exceptionala
Procesorul MediaTek® MT6753 octa-core pe 64 de biti al modelului Vibe S1 Lite ofera echilibrul perfect intre performanta si putere. Cu 2 GB de RAM, acest smartphone reactioneaza la orice atingere cu viteza luminii si nu ezita la rularea celor mai intense jocuri 3D.


Android™ 5.1 Lollipop
Sistemul de operare Android™ Lollipop include o serie de caracteristici noi, o reinnoire a aspectului vizual si mai multe imbunatatiri la nivelul functionalitatilor, care il fac mai rapid, mai eficient si mai economic din punctul de vedere al bateriei. In plus, functioneaza perfect cu toate aplicatiile Google preferate.


Memorie si stocare impresionanta
Cu 2 GB si 16 GB de spatiu de stocare incorporat, extensibil cu inca 32 GB cu ajutorul unui card microSD, va puteti lua cu dvs. oriunde toate fotografiile, muzica, jocurile si videoclipurile.


Aplicatii Lenovo DOit
Faceti mai multe cu dispozitivul S1 Lite prin intermediul aplicatiilor incorporate precum SHAREit. Aceasta va permite sa partajati rapid fisiere wireless intre PC, smartphone si alte dispozitive, fara taxe de retea sau conexiune WiFi. In plus, SYNCit va permite sa faceti backup si sa restaurati contactele, mesajele SMS si jurnalele de apelare.

 

 

Tip Telefon Smartphone
Sloturi Sim Dual Sim

GENERAL

Touchscreen Da
Tastatura QWERTY Nu
Tip tastatura Standard
Retea 2G: 850 / 900 / 1800 / 1900 3G: 850 / 900 / 1900 / 2100 4G: 800 / 850 / 900 / 1800 / 2100
Model Procesor Mediatek MT6753 Octa-Core
Frecventa procesor 1300
Culoare Albastru
Dimensiuni (W x H x D mm) 71 x 145 x 8.55
GPS Da, cu A-GPS
Greutate (g) 129
Sistem de operare: Android v5.1 (Lollipop)
Tip SIM 1 x Micro SIM, 1 x Nano SIM

MEMORIE

Slot memorie (tip) MicroSD (pana la 32 GB)
Memorie RAM 2 GB
Memorie interna 16 GB

AFISAJ

Tip display IPS
Rezolutie (pixeli) 1920 x 1080
Diagonala display (inch) 5.0

CONECTIVITATE

GPRS Da
Tehnologie Bluetooth v4.0
Tehnologie wireless 802.11 b/g/n Wi-fi hotspot
USB MicroUSB v2.0
Porturi 1 x Jack 3.5 mm

FOTO VIDEO

Rezolutie camera (Mp) 13
Blitz integrat LED
Camera secundara 8 MP

ALIMENTARE

Durata convorbire Pana la 18 ore
Durata in regim de asteptare Pana la 225 ore
Capacitate (mAh) 2700
Tip baterie Li-Polymer

COMUNICARE

Mesagerie SMS / MMS / IM
Browsing Da
E-mail Da

MULTIMEDIA

FM radio Da
Redare video Da
Redare audio Da

ALTELE

Senzori Senzor de gravitatie Senzor de proximitate Senzor de lumina E-compass
Altele: GPU: Mali-T720 MP2
Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      5.0
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      13
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.