Telefon mobil Lenovo Vibe P1 PRO Dual Sim, 4G, 5.5'', Octa-core, RAM 3GB, Stocare 32GB, Camera 13MP/5MP, Gold

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil Lenovo Vibe P1 PRO Dual Sim, 4G, 5.5'', Octa-core, RAM 3GB, Stocare 32GB, Camera 13MP/5MP, Gold de la Lenovo

AUTONOMIE MARE A BATERIEI

Alimentat de o baterie imensă de 5000 mAh, modelul Lenovo Vibe P1 Pro este perfect pentru stilul dvs. activ de viață. Fie că vă axați pe social media, fie că sunteți un gamer pasionat, un amator de filme sau vă place doar să discutați pe chat, acest smartphone nu vă va încetini.

ÎNCĂRCARE RAPIDĂ ȘI USB-ON-THE-GO

Atunci când modelul VIBE P1 Pro rămâne fără baterie, funcționalitatea sa Quick Charge vă oferă câteva ore de timp de convorbire cu o încărcare de doar 5 minute. În plus, o simplă atingere a economizorului de energie extinde autonomia bateriei. Iar cu USB On-the-Go, puteți, de asemenea, să încărcați alte dispozitive și să partajați date.

PREGĂTIT PENTRU SECURITATE

Un cititor de amprente inteligent vă protejează confidențialitatea și vă permite să faceți cumpărături online în siguranță. Poate citi alte amprente, permițând familiei și prietenilor de încredere să vă împrumute telefonul.

INCREDIBIL DE REZISTENT ȘI UIMITOR DIN PUNCT DE VEDERE VIZUAL

Ecranul de 5,5" cu rezoluție Full HD (1920 x 1080) vă permite să vă bucurați de cele mai bune imagini, jocuri și videoclipuri. În plus, oferă aproape 180° de vizualizare în unghi larg, perfect pentru a-l împărtăși cu prietenii. Realizat din sticlă rezistentă specială, este proiectat pentru a rezista la zgârieturi și la lovituri.

CAMERE DUALE

Camera principală de 13 MP a modelului VIBE P1 Pro, cu focalizare automată extrem de rapidă și bliț LED dual-color vă permite să capturați momente din viața dvs., ziua sau noaptea. În plus, camera frontală de 5 MP vă permite chaturi video clare.

PERFORMANȚĂ EXCEPȚIONALĂ

Procesorul Qualcomm® Snapdragon™ pe 64 de biți oferă echilibrul perfect dintre performanță și putere. Cu cei 3 GB de RAM ai săi, VIBE P1 Pro poate accepta cea mai rapidă conectivitate de date, cel mai recent sistem de operare Android și caracteristicile profesioniste ale camerei.

SUNET IMPRESIONANT

Tehnologia audio îmbunătățită oferă apeluri vocale mai clare, în timp ce camera de sunet sigilată oferă o mai bună rezonanță și un bas mai profund.

VITEZĂ 4G

VIBE P1 Pro acceptă rețele LTE de mare viteză (4G) pentru cea mai rapidă conectivitate de date, permițându-vă să vă bucurați de cele mai bune site-uri web, aplicații și jocuri. Include și WiFi Boost, pentru un WiFi mai rapid și mai fiabil.

SPAȚIU DE STOCARE EXTENSIBIL

Cu un card microSD, puteți extinde spațiul de stocare intern cu încă 128 GB, spațiu mai mult decât suficient pentru toate fotografiile, videoclipurile și muzica dvs.

DUAL SIM

Două numere de telefon într-un singur smartphone reprezintă soluția perfectă atunci când doriți să separați afacerile de viața personală sau când călătoriți peste granițe. Caracteristica dual SIM vă oferă și posibilitatea de a economisi bani, comutând între diferiți furnizori de servicii.

ANDROID™ 5.1, LOLLIPOP

Sistemul de operare Android™ Lollipop include o serie de caracteristici noi, o reînnoire a aspectului vizual și mai multe îmbunătățiri la nivelul funcționalităților, care îl fac mai rapid, mai eficient și mai economic din punct de vedere al bateriei. În plus, funcționează perfect cu toate aplicațiile Google preferate.

CARACTERISTICI

Informatii
Brand: Lenovo
Garantie: 24 luni

General
Smartphone: Da
Dual Sim: Da
Tip SIM: Nano-sim
Touchscreen: Da
Tastatura QWERTY: Nu
Tastatura standard: NU
Detalii retea:
2G: 850/900/1800/1900MHz
3G: 850/800/1900MHz
4G: 1800/2100MHz
Model procesor: Qualcomm Snapdragon 615
Frecventa procesor: Octa Core 1.5GHz
Procesor grafic: Adreno 405

Ecran
Tip ecran: IPS
Dimensiuni ecran: 5.5"
Rezolutie: 1920x1080 pixels
Alte caracteristici: Gorilla Glass, capacitive screen

Camera
Rezolutie camera: 13.0 MP
A II-a camera (videocall): 5.0 MP

Memorie
Memorie interna: 32 GB
Memorie RAM: 3 GB

Transmisie date
WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth: 4.0
NFC: Da

Caracteristi Wi-Fi
Wi-Fi direct: Da
Wi-Fi hotspot: Da

Baterie
Capacitate baterie: 5000 mAh

Software
Sistem de operare: Android 5.1

Altele
Dimensiuni [mm]: 152.9 x 75.6 x 9.9 mm
Masa [g]: 240 g

Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      5.5
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      13
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.