Lenovo Telefon mobil Moto Z Play, Dual Sim, 32GB, 4G, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil Moto Z Play, Dual Sim, 32GB, 4G, Black de la Lenovo

Capturati fotografii ca un profesionist

Tehnologia cu focalizare automata duala si 16 MP va permite sa capturati fotografii clare in orice conditii de luminozitate.
 
In orice conditii de luminozitate. Camera. Actiune.

Cu camera de 16 MP si doua tehnologii cu focalizare automata incorporate, Moto Z Play va ofera imagini clare mai rapid. Focalizarea automata cu laser si cea cu detectie de faza (PDAF) sunt rapide, ca dvs. sa nu ratati niciun moment important, fie zi sau noapte.
 
Treceti de la selfie-uri la fotografii de grup

Camera frontala de 5 MP include un obiectiv cu unghi larg, pentru ca toata lumea sa incapa usor in fotografie. Datorita blitului suplimentar, prietenii si familia vor arata excelent, chiar si in conditii de luminozitate scazuta.
 

O galerie inteligenta.

Momentul perfect nu inseamna intotdeauna conditii perfecte. De aceea Moto Z Play include stabilizarea optica a imaginii si focalizarea automata cu laser, care va ajuta sa faceti fotografii realiste in orice lumina, cu detalii clare.

 
Performanta excelenta
Obtineti mai mult de la telefonul dvs. cu ecranul de 5,5” si procesorul ultra-rapid

Priviti in perspectiva
Moto Z Play este dotat cu un ecran HD Super AMOLED superb, de 5,5” si 1080 p, cu cadru metalic subtire. Fotografiile, videoclipurile si jocurile sunt luminoase si frumoase, cu detalii complexe si culori vii, completate perfect de designul subtire si elegant.

Procesor ultra-rapid
Va jucati, faceti streaming video si gestionati mai multe lucruri in acelasi timp. Nu va scapa nimic. Procesorul performant octa-core de 2,0 GHz si memoria ultra-rapida de 3 GB pot face orice. Spuneti adio limitelor!
 
Tehnologie printr-o atingere
Deblocati. Conectati-va. Platiti. Toata puterea in mainile dvs.

Accesare printr-o singura atingere
Retinerea parolei poate fi dificila. Tocmai de aceea memorarea amprentelor este solutia simpla Moto Z Play. Deblocati instantaneu si sigur telefonul pentru a accesa ecranul de pornire, a va conecta la aplicatiile de banking sau a face plati mobile. Totul cu o singura atingere a cititorului de amprente.
 
Mai mult control inseamna mai multa libertate
De la controlul vocal la miscarile rapide, bucurati-va de un telefon uimitor de intuitiv si incredibil de usor de folosit, ca si cum ar fi o extensie a dvs.

Ecranul Moto
Ecranul Moto are notificari si actualizari discrete, fara a va activa telefonul. Trebuie doar sa apasati butonul telefonului si veti vedea noutatile pe ecran. Puteti chiar sa redati muzica sau sa o puneti pe pauza fara a debloca telefonul.

Moto Actions
Cu Moto Actions, rotiti incheietura mainii pentru a deschide camera sau inclinati telefonul de doua ori in jos pentru lanterna. Puteti chiar sa asezati telefonul cu fata in jos pentru a activa modul „Nu deranjati”.

Voce Moto
Lasati mainile libere cu Voce Moto. Cereti indicatii de orientare, cautati informatii sau primiti raspunsuri la intrebari - toate acestea fara a atinge deloc telefonul.

 

 

Tip Telefon Smartphone
Sloturi Sim Dual Sim

GENERAL

Touchscreen Da
Tastatura QWERTY Nu
Tip tastatura Standard
Retea 2G : 850 / 900 / 1800 / 1900 3G: 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100 4G: 700 / 800 / 850 / 900 / 1700 / 1800 / 1900 / 2100 / 2600
Model Procesor Qualcomm Snapdragon 625 Octa-Core
Frecventa procesor 2000
Culoare Negru
Dimensiuni (W x H x D mm) 76.4 x 156.4 x 6.99
GPS A-GPS
Greutate (g) 165
Sistem de operare Android v6.0 (Marshmallow)
Tip SIM Nano-SIM

MEMORIE

Slot memorie (tip) MicroSD (pana la 128 GB)
Memorie RAM 3 GB
Memorie interna 32 GB

AFISAJ

Tip display Super AMOLED
Rezolutie (pixeli) 1920 x 1080
Numar culori 16 M
Diagonala display (inch) 5.5
Functii 403 ppi

CONECTIVITATE

GPRS Da
Tehnologie Bluetooth v4.0
Tehnologie wireless 802.11 a/b/g/n (2.4 GHz + 5 GHz)
NFC Da
USB Tip C
Porturi 1 x Jack 3.5 mm

FOTO VIDEO

Rezolutie camera (Mp) 16
Blitz integrat Dual LED
Camera secundara 5 MP
Caracteristici foto/video: Laser Auto-Focus PDAF Apertura f/2.0 Zero shutter lag Professional mode Best shot 4x digital zoom Burst Mode Auto HDR Panorama

ALIMENTARE

Capacitate (mAh) 3510

COMUNICARE

Mesagerie SMS, Email, Push Email, IM
Browsing Da
E-mail Da

ALTELE

Senzori Accelerometru Senzor de proximitate Giroscop Hall Sensor Senzor de lumina ambientala Senzor amprenta Senzor magnetic
Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      5.5
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      16
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.