Telefon mobil Lenovo Vibe B, Dual SIM, 8GB, 4G, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil Lenovo Vibe B, Dual SIM, 8GB, 4G, Black de la Lenovo

Compact, confortabil si accesibil
Cantarind numai 144 grame si proiectat cu margini rotunjite si capacul din spate texturat, acest dispozitiv ofera o senzatie tactila deosebita si incape perfect in buzunar. Designul compact prezinta un ecran tactil de 4,5”, usor de derulat din mers, ideal pentru jocuri si vizionarea filmelor. Un telefon cu o multime de avantaje la un pret foarte accesibil.


Performanta ultra-rapida
Fie ca navigati pe internet sau distribuiti fotografiile favorite, performanta conteaza. Datorita unui procesor rapid quad-core pe 32 de biti, de 1,0 GHz, modelul Lenovo B ofera echilibrul perfect intre performanta si putere, chiar si cu mai multe aplicatii deschise in acelasi timp.
   
Viteza 4G
Actualizati-va statusul pe retelele de socializare mai repede decat ati spune „prieteni”. Modelul Lenovo B ofera suport pentru retele LTE (4G) de mare viteza pentru cea mai rapida conectivitate de date, oferind distractie maxima atunci cand navigati, faceti streaming, va jucati sau pur si simplu discutati pe chat online.


Imbogatiti-va experientele cu Android™ 6.0 Marshmallow
Noua versiune Android are o multime de caracteristici care va simplifica viata. Obtineti comenzi rapide la informatiile relevante din aplicatii. Si beneficiati de imbunatatiri care economisesc energie pentru lucrurile care conteaza cel mai mult.
   
Baterie detasabila de mare autonomie
Modelul Lenovo B este optiunea ideala pentru viata dvs. activa. Bateria li-ion de 2000 mAh asigura pana la 11,3 ore de convorbire si 7,3 zile timp de standby activ in retelele 4G, ceea ce inseamna ca puteti folosi telefonul o zi intreaga fara a-l reincarca. Astfel, cand bateria este epuizata, o puteti inlocui usor cu una de rezerva si puteti continua distractia.


Dual SIM. Un smartphone
Un smartphone, doua numere de telefon. Fie ca doriti sa beneficiati de abonamente de date diferite pentru a economisi bani, sa folositi smartphone-ul in strainatate sau pur si simplu sa separati munca de distractie, configuratia optionala dual SIM a modelului Lenovo B va ofera solutia potrivita.
   
O multime de motive sa zambiti
Cu modelul Lenovo B surprindeti fotografii clare si de inalta rezolutie, atat ziua cat si noaptea, cu camera principala de 5 MP cu focalizare fixa si flash cu un LED. Daca preferati selfie-urile, va sta la dispozitie camera frontala de 2 MP.


Spatiu de dezvoltare
Modelul Lenovo B este optiunea ideala pentru viata dvs. dinamica, cu spatiu amplu de stocare pentru filmele, fotografiile si melodiile favorite. Acesta este echipat cu o memorie incorporata de 1 GB si 8 GB de spatiu de stocare, extensibil cu inca 32 GB cu ajutorul unui card microSD.

 

 

Tip Telefon Smartphone
Sloturi Sim Dual Sim

GENERAL

Touchscreen Da
Tastatura QWERTY Nu
Tip tastatura Standard
Model Procesor MediaTek 6735M Quad Core
Frecventa procesor 1000
Culoare Negru
Dimensiuni (W x H x D mm) 66 x 132.5 x 9.9
GPS Da, A-GPS
Greutate (g): 144
Sistem de operare Android v6.0 (Marshmallow)

MEMORIE

Slot memorie (tip) MicroSD (pana la 32 GB)
Memorie RAM 1 GB
Memorie interna 8 GB

AFISAJ

Tip display FWVGA
Rezolutie (pixeli): 480 x 854
Diagonala display (inch): 4.5

CONECTIVITATE

GPRS Da
Tehnologie Bluetooth v4.0
Tehnologie wireless 802.11 b/g/n
USB MicroUSB v2.0
Porturi 1 x Jack 3.5 mm

FOTO VIDEO

Rezolutie camera (Mp) 5
Blitz integrat Da
Camera secundara 2 MP
Caracteristici foto/video Camera frontala: fixed focus

ALIMENTARE

Durata convorbire Pana la 11 ore
Durata in regim de asteptare Pana la 175 ore
Capacitate (mAh) 2000
Tip baterie Li-ion

COMUNICARE

Mesagerie Da
Browsing Da
E-mail Da

MULTIMEDIA

FM radio Da

ALTELE

Aplicatii Maps, Hangouts, Google+, Play Music, Play Games, Play Movies & TV, YouTube, Gmail, Play Books, Play Store, Photos, Drive, Chrome, Google settings, Voice Search
Senzori Gravitatie
Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      4.5
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      5
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.