Telefon mobil MyPhone Hammer Iron 3, Dual SIM, 16GB, 3G, Orange

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil MyPhone Hammer Iron 3, Dual SIM, 16GB, 3G, Orange de la myPhone

HAMMER Iron 3 este un smartphone robust de 5,5 inci, cu un design modern. Este echipat cu o baterie puternica, camere de 8 Mpx + 5 Mpx, iar rezistenta sa la apa si praf este confirmata de certificatul IP68. Functioneaza sub controlul celei mai recente versiuni a Android 9.0 Pie usor si prietenos (editia Go). Toate acestea la un pret pe care il veti adora.
 
ECRAN IPS
HAMMER Iron 3 are un ecran de 5,5 inci sustinut de tehnologia Switching In-Plane pentru unghiuri de vizualizare si mai puternice, in comparatie cu ecrane traditionale.
 
VIATA FARA LIMITARI
Acest telefon robust este ca o viata suplimentara intr-un joc sau de a avea o abilitate noua in maneca. Acum o veti duce la urmatorul nivel datorita rezistentei la apa si praf certificate de IP68 *. * Testarea imunitatii la o adancime de 1,5 metri pentru nu mai mult de 30 de minute.
 
DESIGN MODERN
HAMMER Iron 3 surprinde prin modul in care combina durabilitate ridicata si design fascinant, original. Cu HAMMER Iron 3 castigi +10 la stil si rezistenta.
 
PUTETI FACE MAI MULTE!
Te repezi prin jungla urbana, cucerind obstacole? Sau poate va invartiti in jurul parcului de calistenica, antrenindu-va pe strada? Dovediti ca sunteti cel mai tare si castigati puterea HAMMER cu bara de protectie suplimentara si structura armata.
 
TIMP DE FUNCTIONARE INDELUNGAT
Uitati de necesitatea de a incarca smartphone-ul in fiecare zi si concentrati-va asupra lucrurilor cu adevarat importante. Sunati, lucrati si distrati-va asa cum doriti timp indelungat. Este exact ceea de ce aveti nevoie!
 
CAPTURATI FIECARE CASCADORIE
In fiecare moment, fiecare cascadorie, fiecare truc - puteti pastra tot ceea ce merita sa va amintiti. Folositi camera principala de 8 Mpx si camera frontala de 5 Mpx.
 
FACETI TOT CE VA DORITI
Sunteti incantat de provocari? Va place independenta? HAMMER deasemenea le apreciaza, alimentat de un procesor cu 4 nuclee care va ofera libertate si multe posibilitati.
 
RAMANETI ONLINE!
Modemul 3G ofera acces la un browser web, aplicatii de e-mail, preferate si Bluetooth - transmisie de date si conectivitate smartphone la alte dispozitive.
 
ANDROID 9.0 PIE (EDITIE GO)
Bucurati-va de editia cu greutate redusa si sigura a Android 9.0 Pie (editia Go) cu GMS. Sistemul este eficient din punct de vedere al resurselor, ruleaza fara probleme si foloseste aplicatii personalizate precum YouTube GO si Google Maps GO.


CARACTERISTICI GENERALE

Tip telefon Smartphone
Sloturi SIM Dual SIM
Tip SIM Nano SIM
Sistem de operare Android
Versiune sistem operare Android 9
Numar nuclee 4
Model procesor MediaTek MT6580
Frecventa procesor 1.3 GHz
Tehnologii 2G 3G
Conectivitate Wi-Fi Bluetooth GPS
Senzori Accelerometru Giroscop Senzor de proximitate
Continut pachet Telefon Incarcator telefon
Culoare Portocaliu
Dimensiuni 7.4 x 158 x 13.85 mm
Greutate 234 g
Protectie Dustproof Waterproof Shockproof

AFISARE

Dimensiune ecran 5.5 inch
Rezolutie (pixeli) 1440 x 720

MEMORIE

Memorie interna 16 GB
Memorie RAM 1 GB
Slot card memorie MicroSD

CONECTIVITATE

Versiune Bluetooth 4.0
Standard Wi-Fi 802.11 b/g/n
Porturi Jack 3.5 mm microUSB

FOTO VIDEO

Numar camere 1
Rezolutie camera frontala 5 Mpx
Blit Da

ALIMENTARE

Tip baterie Li-Po
Capacitate baterie 4400 mAh
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.