Telefon mobil Nokia 2720 Flip, Dual SIM, 4G, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil Nokia 2720 Flip, Dual SIM, 4G, Black de la Nokia

Telefon mobil Nokia 2720 Flip, Dual SIM, 4G, Black
 
 
Simplu si fiabil
Este telefonul cu clapeta pe care ti-l amintesti, prevazut insa cu functii moderne. Cu caracteristici usor de utilizat, precum butoane si text mari, este familiar si poti avea incredere ca te va ajuta sa tii legatura cu prietenii si familia.
 
Usor de utilizat
Nokia 2720 Flip are doua ecrane separate. Ecranul extern te ajuta sa vezi mesajele sau sa verifici cine apeleaza, inainte de a deschide telefonul si a vizualiza ecranul principal mare. La final, inchide-l pentru a incheia apelul.
 
Butoane mari. Text mare
Nokia 2720 Flip este prevazut cu butoane mari, pentru a forma numere si a trimite mesaje fara efort. De asemenea, poti alege textul de dimensiune mare, ceea ce usureaza citirea mesajelor.
 
Conceput sa reziste
Nokia 2720 Flip are durabilitate excelenta si un design atemporal, si este suficient de compact pentru a incapea intr-un buzunar sau o poseta. Este realizat dintr-un policarbonat suficient de dur pentru a rezista la socurile zilnice.
 
Pana la 28 de zile de standby
Nokia 2720 Flip asigura pana la 28 de zile de standby, cu o singura incarcare pentru mai multe oportunitati de a pastra legatura cu prietenii si familia.
 
Un plus de liniste
Daca se produce o situatie neasteptata, butonul de urgenta Nokia 2720 Flip iti poate reda linistea. Apasarea butonului trimite un mesaj SMS de urgenta care include locatia curenta si apeleaza cinci persoane de contact pentru situatii de urgenta din agenda.
 
Suna pentru ajutor
Pe langa trimiterea unui SMS, apasarea butonului de urgenta va declansa apelarea pe rand a celor cinci persoane de contact selectate din agenda, cu difuzorul activat, pana ce stabileste legatura cu o persoana de contact pentru situatiile de urgenta.
 
Ajutor pentru personalul de interventie
Ca masura suplimentara in caz de urgenta, le ofera fortelor de prima interventie acces rapid la persoanele de contact importante si la informatiile medicale.
 
Aplicatii de socializare si multe altele
Pastreaza legatura cu prietenii si familia, folosind aplicatii de socializare, precum Facebook si WhatsApp. In plus, poti descarca alte aplicatii utile si jocuri, din magazinul de aplicatii.
 
Partajeaza internetul
Ajungi la viteza maxima online, cu 4G. In plus, partajeaza conexiunea ta la internet cu prietenii, familia sau chiar cu tableta ta, astfel incat sa poti naviga pe un ecran mai mare, oricand doresti.


CARACTERISTICI GENERALE

Tip Telefon Telefoane clasice
Sloturi Sim Dual Sim

GENERAL

Touchscreen Nu
Tastatura QWERTY Nu
Frecventa retea 4G LTE band 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800) 2G SIM 1+2 850, 900, 1800, 1900 MHz 3G HSDPA 850 / 900 / 2100
Culoare Negru
Dimensiuni (W x H x D mm) 54.5 x 192.7 x 11.6
GPS Da, cu A-GPS
Greutate (g) 118
Sistem de operare KaiOS
Tip SIM Mini SIM

MEMORIE

Memorie RAM 512 MB
Memorie interna 4 GB

AFISAJ

Diagonala display (inch) 2.8 1.3

CONECTIVITATE

Tehnologie Bluetooth 4.2
Tehnologie wireless Wi-Fi (b/g/n)
USB Micro USB
Porturi 1 x Micro USB 1 x 3.5 Jack

FOTO VIDEO

Rezolutie camera (Mp) 2
Blitz integrat Da

ALIMENTARE

Durata convorbire Timp maxim de vorbire un singur SIM GSM:8,9 ore; 3G: 10,9 ore; 4G: 6,6 ore Timp maxim de vorbire dual SIM GSM:8,9 ore; 3G: 10,9 ore; 4G: 6,6 ore
Durata in regim de asteptare Timp maxim de standby un singur SIM GSM:27,8 zile; 3G: 28,9 zile; 4G: 20,9 zile Timp maxim de standby dual SIM GSM:19,3 zile; 3G: 18,2 zile; 4G: 14 zile
Capacitate (mAh) 1500

COMUNICARE

Mesagerie Da

MULTIMEDIA

FM radio Da
Vezi mai mult

Opiniile clientilor despre Telefon mobil Nokia 2720 Flip, Dual SIM, 4G, Black

Rating general:
4.5
5 (1)
4 (1)
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Adrian - Scor: 5/5 | acum 2 ani
Telefon mobil Nokia 2720 Flip, Dual SIM, 4G, Black

Este un telefon ce mulțumește prin dotări și aspect.

produs cumparat de la Badabum.ro.
Ita (Cluj-Napoca) - Scor: 4/5 | acum 2 ani
Telefon mobil Nokia 2720 Flip, Dual SIM, 4G, Black

Are multe facilitati.

1) Nu se vede cand e descarcata bateria si cand se incarca.
2) Nu stiu cum sa-l conectez la Internet.

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.