Telefon mobil Nokia 6.2, Dual SIM, 64GB, 4G, Ice

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil Nokia 6.2, Dual SIM, 64GB, 4G, Ice de la Nokia

Culoare si claritate exceptionale
Afunda-te complet in materialele tale video cu PureDisplay – disponibil exclusiv pe smartphone-urile Nokia. Toate inregistrarile sunt transformate, in timp real, in materiale cu gama dinamica exceptionala (HDR), cu culori mai vii si o imagine mai clara. In pus, te poti delecta in fiecare secunda cu impresionantul ecran Full HD+ de 6,3”.
 
 
Un miliard de nuante de culoare intr-un singur video
Cu procesorul dedicat Pixelworks, toate videoclipurile tale beneficiaza de imbunatatiri uimitoare in materie de culoare, in timp real. In loc de 17 milioane de nuante de culori, afisajul telefonului Nokia 6.2 are pana la un miliard de nuante, oferindu-ti o experienta extrem de captivanta.
 
Un ecran luminos – chiar si afara
Nu-ti poti vedea ecranul in lumina soarelui? Cu Nokia 6.2 nu vei avea problema asta. Luminozitatea si contrastul local imbunatatite ofera un afisaj uimitor – oricand si oriunde.
 
Camera tripla, pentru un impact mai puternic
 
 
Datorita imaginilor imbunatatite cu inteligenta artificiala, fotografiile tale prind viata – indiferent de momentul zilei.
 
Creeaza imagini uimitoare cu ajutorul camerei triple. Senzorul principal de 16 MP ofera mai multe detalii, iar senzorul de adancime de 5 MP asigura focalizarea si efectul de estompare pentru fotografii artistice cu bokeh.
 
De asemenea, senzorul cu unghi ultralarg de 118° te ajuta sa incadrezi intreaga perspectiva si sa o surprinzi in acelasi timp.
 
Fotografii care ies in evidenta
 
 
Imaginile imbunatatite prin inteligenta artificiala si instrumentele creative te ajuta sa obtii fotografii uimitoare.
 
Modul Nocturn iti permite sa imortalizezi momente extraordinare chiar si in conditii de lumina slaba. Fa portrete speciale folosind efecte de bokeh uimitoare – alege intre efectele de estompare Clasic, Stea sau Inima pentru fundal.
 
Filmeaza 4K, pentru rezultate uimitoare
 
 
Creeaza povesti minunate in materiale video 4K ultra HD, cu ajutorul functiei de inregistrare cu sunet surround. Datorita functiei Dual-Sight – care activeaza atat camera frontala, cat si pe cea posterioara – poti distribui ambele perspective ale povestii in acelasi timp.
 
Baterie care dureaza cateva zile
Te-ai saturat sa ti se descarce zilnic telefonul? Cu Nokia 6.2 nu vei avea problema asta. Telefonul rezista doua zile datorita procesorului Qualcomm® Snapdragon™ 636 cu baterie de 3500 mAh. In plus, bateria adaptiva cu tehnologie AI acorda prioritate aplicatiilor pe care le folosesti mai des.
 
Design creat cu atentie
Inspirat de designul finlandez, Nokia 6.2 combina maiestria cu materiale de calitate pentru un echilibru perfect. Fiecare detaliu este gandit si conceput in vederea obtinerii unui design cu adevarat atemporal, deopotriva elegant si rezistent.
 
 
Arata bine. Este rezistent
Nokia 6.2 este format dintr-o rama de polimer compozit cu tehnologie de varf care inconjoara un cadru metalic solid. Rezultatul? Un telefon mai usor, mai rezistent si mai elegant, pe care te poti baza.
 
Sticla rezistenta. Stil solid
Design cu ecran Corning Gorilla 2.5D curbat pe ambele laturi, cu un aspect elegant de oglinda si foarte rezistent.
 
Finisaj uimitor de fin
Finisajul metalic unic cu invelis nano ii ofera telefonului nu doar un aspect exceptional, ci il si protejeaza impotriva zgarieturilor. Disponibil in doua culori natural elegante – negru ceramic si albastru gheata.

Ice



CARACTERISTICI GENERALE

Tip Telefon Smartphone
Sloturi Sim Dual Sim

GENERAL

Touchscreen Da
Tastatura QWERTY Nu
Frecventa retea WCDMA: 1, 5, 8 GSM: 850, 900, 1800, 1900 LTE: 1, 3, 5, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41 (120 MHz)
Model Procesor Qualcomm Snapdragon 636
Frecventa procesor 1.8 GHz Octa Core
Culoare Ice
Dimensiuni (W x H x D mm) 75.15 x 159.92 x 8.25
GPS GLONASS Galileo Bds AGPS GPS
Greutate (g) 180
Sistem de operare Android 9 Pie
Tip SIM nanoSIM
RO-ALERT Da

MEMORIE

Tip slot memorie MicroSD ( pana la 512 GB )
Memorie RAM 4 GB
Memorie interna 64 GB

AFISAJ

Tip display IPS LCD FHD+ PureDisplay
Rezolutie (pixeli) 1080 x 2280
Numar culori 16M
Diagonala display (inch) 6.3
Functii 19:9 ratio (~400 ppi density)

CONECTIVITATE

Tehnologie Bluetooth 5.0
Tehnologie wireless 802.11 b/g/n/ac
NFC Da
USB 1 x USB Type C
Porturi 1 x Jack 3.5 mm

FOTO VIDEO

Rezolutie camera (Mp) 16 + 5 + 8
Blitz integrat LED
Camera secundara 8 MP

ALIMENTARE

Capacitate (mAh) 3500
Tip baterie Li-Po

COMUNICARE

Mesagerie Da
Browsing Da
E-mail Da

MULTIMEDIA

FM radio Da

ALTELE

Senzori Senzor de lumina Busola Accelerometru Proximitate Giroscop Senzor RGB
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.