Telefon mobil Nokia 2.3, Dual SIM, 32GB, 4G, Green

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil Nokia 2.3, Dual SIM, 32GB, 4G, Green de la Nokia

Telefon mobil Nokia 2.3, Dual SIM, 32GB, 4G, Green
 
 
Descopera puterea AI cu Nokia 2.3. Tine pana la 2 zile datorita tehnologiei bateriei adaptive, face fotografii memorabile datorita imaginii imbunatatite cu AI chiar si in conditii de lumina slaba si se deblocheaza cu o privire. Adu la viata povesti senzationale datorita impresionantului ecran HD+ 19:9 de 6,2”. In plus, este optimizat pentru Android 10 si versiuni ulterioare.
 
Un ecran cu adevarat senzational
Adu la viata povesti senzationale datorita ecranului mare HD+ 19:9 de 6,2”. Pe langa dimensiunea impresionata, este prevazut si cu o indentatie sofisticata pentru selfie si afisaj in celula, pentru o experienta exceptionala de vizionare.
 
 
O baterie mai inteligenta, care dureaza mai mult
Datorita bateriei adaptive cu tehnologie AI, Nokia 2.3 tine pana la 2 zile cu o singura incarcare. Invata ce aplicatii folosesti mai des si le acorda prioritate in alimentare, vei putea sa folosesti mai mult timp mai multe functii pe care le preferi.
 
 
Da frau liber fotografului din tine, char si pe intuneric, cu camera principala de 13 MP si 2 MP cu doi senzori si imaginilor imbunatatite cu AI. In plus, ai siguranta ca vei obtine fotografia perfecta datorita noii functii de recomandari foto.
 
 
Saltul pe spate. Golul castigator. Portretul de familie in care chiar toata lumea zambeste. Cand faci o fotografie in miscare, optiunea pentru fotografie recomandata surprinde diferite cadre, apoi il recomanda pe cel mai reusit, chiar daca nu este exact momentul cand apesi pe declansator.
 
 
Unele dintre cele mai bune momente au loc dupa apusul soarelui. Modul Nocturn combina fuziunea avansata a imaginii si suprapunerea expunerii, oferindu-ti imagini uimitoare, cu detalii precise, chiar si in conditii de iluminat ambiental redus.
 
 
Camera principala de 13 MP si 2 MP cu doi senzori iti permite sa surprinzi portrete unice, cu o varietate de efecte bokeh exclusive (sau fundal estompat), de pilda Clasic, Fluture, Stea sau Inima. In plus, poti scoate si mai mult in evidenta portretele regland focalizarea in timpul editarii.
 
 
Parola este chipul tau
Uita de frustrarea provocata de uitarea codului de acces. Deblocarea biometrica prin recunoastere faciala iti deblocheaza telefonul Nokia 2.3 cu o singura privire.
 
 
Design inspirat de radacinile noastre finlandeze
Un design atemporal, care nu este conceput doar ca sa arate bine, ci si sa dureze in timp. Husa cu finisaj uimitor de tip nano 3D asigura o prindere sigura. In plus, structura din metal turnat cu carcasa de polimer ofera telefonului mai multa rigiditate.
 


CARACTERISTICI GENERALE

Tip Telefon Smartphone
Sloturi Sim Dual Sim

GENERAL

Touchscreen Da
Tastatura QWERTY Nu
Frecventa retea 2G: 850/900/1800/1900 MHz 4G: LTE band 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800), 28(700), 38(2600), 40(2300), 41(2500) 3G: HSDPA 850 / 900 / 2100
Model Procesor Quad Core Mediatek MT6761 Helio A22
Frecventa procesor 2.0 GHz
Dimensiuni 75.4 x 157.7 x 8.7 mm
Culoare Verde
GPS A-GPS GLONASS Beidou GPS
Greutate (g) 183
Sistem de operare Android 9 (Pie)
Tip SIM Nano Sim

MEMORIE

Tip slot memorie Micro SD
Memorie RAM 2 GB
Memorie interna 32 GB

AFISAJ

Tip display Dot Drop Display
Rezolutie (pixeli) 1520 x 720
Diagonala display (inch) 6.2
Functii 271 PPI

CONECTIVITATE

Tehnologie Bluetooth 5.0
Tehnologie wireless 802.11 b/g/n
NFC Nu
USB MicroUSB
Porturi 3.5 mm audio jack

FOTO VIDEO

Rezolutie camera (Mp) 13 + 2
Rezolutii foto 4160 x 3120
Blitz integrat LED
Rezolutie video 1920 x 1080 @ 30fps
Camera secundara 5 MP
Caracteristici foto/video Auto Focus Senzor CMOS Touch focus Panorama HDR Marcaje geografice Detectie faciala Deblocare faciala

ALIMENTARE

Capacitate (mAh) 4000
Tip baterie Li-Ion

COMUNICARE

Mesagerie Da
Browsing Da
E-mail Da

MULTIMEDIA

FM radio Cu RDS
Redare video .mkv .3gpp .avi .mp4 .wmv
Redare audio .aac .aac+ .amr .eAAC+ .flac .midi .mp3 .ogg

ALTELE

Senzori Accelerometru Proximitate Lumina ambientala Deblocare faciala
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.