Telefon mobil PANASONIC KX-TU110EXV, 32MB RAM, 2G, Dual SIM, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil PANASONIC KX-TU110EXV, 32MB RAM, 2G, Dual SIM, Black de la Panasonic

Panasonic KX-TU110EX-V
Telefonul mobil cu utilizare simpla KX-TU110 combina caracteristici convenabile precum apeluri prioritare tip maini libere, un afisaj mare, rezistenta la socuri si o autonomie ridicata de functionare a bateriei.
 
 
Afisaj TFT in culori stralucitoare
Afisajul de 1,77” in culori stralucitoare are pictograme de dimensiuni mari. Optiunile de meniu, ora si toate informatiile apelantului sunt afisate intr-o maniera usor lizibila.
 
 
Taste mari si separate, cu iluminare de fundal
Tastele mari si separate ale telefonului KX-TU110 permit utilizatorilor sa opereze cu usurinta telefonul, chiar si in conditii de iluminare scazuta.
 
 
Rezistent la socuri
Telefonul KX-TU110 are un design robust si rezistent. Nici chiar caderea de pe masa din bucatarie nu il impiedica sa functioneze corect.
 
 
Functie de apel prioritar cu operare tip maini libere
In cazul unei urgente, telefonul KX-TU110 permite apelarea tip maini libere a persoanelor de contact prioritare presetate (maximum 5). Printr-o singura apasare pe butonul SOS de pe partea din spate, telefonul apeleaza automat persoana de contact pentru situatii de urgenta. Daca persoana nu este disponibila, telefonul apeleaza urmatoarea persoana din lista.
 
 
Baterie cu autonomie ridicata
Indiferent daca este vorba despre o discutie prelungita sau despre citirea unei povesti de noapte buna nepotilor prin telefon, aparatul KX-TU110 asigura o durata pentru convorbiri de 5 ore si o durata in regim de asteptare de pana la 225 de ore.
 
 
Lanterna LED stralucitoare
Lanterna LED stralucitoare este complet integrata in partea superioara a telefonului KX-TU110. Aceasta este convenabila si poate fi utilizata in orice moment, atunci cand sositi acasa seara tarziu sau cand va cautati ochelarii in intuneric.
 

Control convenabil al volumului
Volumul telefonului mobil cu utilizare simpla poate fi reglat rapid cu ajutorul butonului de control al volumului, usor accesibil, amplasat pe partea laterala a telefonului.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip telefon Telefon clasic
Sloturi SIM Dual SIM
Tehnologii GPRS
Conectivitate Bluetooth
Continut pachet Telefon
Incarcator telefon
Culoare Violet
Dimensiuni 51 x 114 x 13.5 mm
Greutate 81.5 g
RO-ALERT Da
Altele Buton SOS
Protectie Shockproof


AFISARE

Dimensiune ecran 1.77 inch
Tip display TFT
Rezolutie (pixeli) 160 x 128

Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      1.77

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.