Telefon mobil Samsung Galaxy A70, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil Samsung Galaxy A70, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Black de la Samsung

Telefon mobil Samsung Galaxy A70, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Black
 
 
Un afisaj care iti ofera mai mult spatiu
Ecranul maximizat, de 6.7" al Galaxy A70 te face sa fii si mai aproape de lucrurile care iti plac si care prind viata pe afisajul FHD+ sAMOLED Infinity-U. Indiferent daca redai un material sau urmaresti emisiunile preferate, raportul de aspect extins, de 20:9, iti ofera o experienta vizuala care te transpune intr-un nou univers.
 
 
Conceput pentru tine, pentru a te mentine conectat
Galaxy A70 are un aspect minimalist, datorita senzorilor sai integrati si senzorului de amprenta de pe ecran. Si, datorita designului in 3D si partii din spate realizate din sticla si plastic, este la fel de usor de tinut in mana, indiferent daca mergi la serviciu sau la restaurant. Alege una dintre culorile negru, alb, albastru sau coral, pentru a se potrivi personalitatii tale.
 
 
Trei moduri de a capta mai multe si de a distribui mai multe
Camera tripla la Galaxy A70 este formata dintr-o camera ultra-larga cu un unghi de vizibilitate de 123 de grade, similar ochiului uman, precum si dintr-o camera de 32 MP (F1.7) pentru fotografii luminoase si clare pe tot parcursul zilei. Cea de-a treia camera este o camera cu efect de adancime, de 5 MP, si este conceputa pentru ajustarea profunzimii campului.
 
 
Ultra-larga, ultra-minunata
Camera cu unghi ultra-larg, de 123 de grade, te ajuta sa fotografiezi lumea fara restrictii. Surprinde scene unice, la unghiuri similare ochiului uman. Treci in mod natural de la modul larg la modul ultra-larg, pentru a realiza usor fotografii panoramice mai deschise, care vor face ca imaginile tale sa arate monumental.
 
 
Mai multa concentrare, mai putine distrageri
Camera cu efect de adancime, de 5 MP, te ajuta sa adaptezi adancimea campului, inainte si dupa ce ai facut fotografia. Camera avansata cu efect de adancime, de 5MP, elimina elementele nedorite de fundal din imaginile tale, iar acestea vor arata astfel mai profesionale.
 
 
Asistentul pentru fotografii profesionale, chiar in buzunarul tau
O singura fotografie e tot ce ai nevoie. Fie ca iti fotografiezi mancarea, animalul de companie, sau lucrurile pe care le iubesti, Scene Optimizer le recunoaste si le imbunatateste, folosind inteligenta artificiala. Asadar, obtii niveluri optime de luminozitate, saturatie si multe altele, pentru a surprinde momentul asa cum ti-l amintesti.
 
 
Flaw Detection te ajuta sa faci fotografia perfecta
Flaw Detection detecteaza ochii inchisi, portiunile neclare, petele si problemele cu iluminatul de fundal, avertizandu-te, astfel incat sa poti incerca din nou. Pentru ca tu sa poti realiza fotografia potrivita, la momentul potrivit.
 
 
O camera foto care te mentine in lumina reflectoarelor
Selfie-urile inseamna ca esti in centrul atentiei. Si, datorita camerei frontale de 32 MP, fotografiile tale sunt luminoase si clare indiferent de momentul zilei, pentru ca tu sa arati mereu impecabil. Foloseste focalizarea Selfie, pentru a ajusta profunzimea fundalului si a-l estompa.
 
 
Iti lasa personalitatea sa se vada
Acum ai si mai multe modalitati de expresie. Creeaza si personalizeaza-ti emoji-urile RA, apoi fa un selfie in modul Masca, pentru a-ti transpune emoji-ul in lumea reala. Sau decoreaza-ti fotografiile cu abtibilduri RA, cu stampile si cu rame foto care fac cat o mie de cuvinte.
 
 
Amprenta ta este cheia
Autentificarea biometrica de pe ecran recunoaste si verifica automat amprenta ta, pentru a-ti oferi un acces personalizat. Vei avea siguranta ca datele tale sunt securizate si ca poti avea acces la telefonul tau oricand doresti. Este suficienta o simpla atingere.
 
 
Incarcare super-rapida, pentru a fi mereu pe faza
Galaxy A70 este prevazut cu o baterie de 4500 mAh (standard)*, care poate reda mai multe materiale video, mai mult timp. Tehnologia eficienta Super Fast Charging (incarcare super-rapida), de 25 W, asigura o alimentare completa si iti permite sa te deplasezi fara restrictii. Acum, poti sa incarci mai putin si sa faci mai multe.
 
 
Mai putina dezordine, mai multa utilitate
One UI te ajuta sa te concentrezi asupra a ceea ce conteaza cu adevarat pentru tine. Hardware-ul si software-ul functioneaza impreuna, cu continut si caracteristici la indemana, astfel incat sa poti ajunge la ele mai repede. Utilizeaza modul Noapte pentru o experienta confortabila in intuneric, iar cu ajutorul continutului vizual clar si intuitiv, folosirea telefonului este ca a doua natura.
 


CARACTERISTICI GENERALE

Tip Telefon Smartphone
Sloturi Sim Dual Sim

GENERAL

Touchscreen Da
Tastatura QWERTY Da
Tip tastatura Standard
Frecventa retea 4G 2G 3G
Model Procesor SM6150
Frecventa procesor Dual 2.0 GHz + Hexa 1.7 GHz
Culoare Negru
Dimensiuni (W x H x D mm) 164.3 x 76.7 x 7.9
GPS Da
Greutate (g) 183
Sistem de operare Android
Tip SIM Nano SIM

MEMORIE

Tip slot memorie MicroSD (pana la 512 GB)
Memorie RAM 6 GB
Memorie interna 128 GB

AFISAJ

Tip display AMOLED Infinity-U
Rezolutie (pixeli) 1080 x 2400
Numar culori 16 M
Diagonala display (inch) 6.7
Functii On-Screen Fingerprint Super Fast Charging

CONECTIVITATE

Tehnologie Bluetooth Da v.5.0
Tehnologie wireless Da
NFC Da
USB Tip C 2.0

FOTO VIDEO

Rezolutie camera (Mp) 32
Blitz integrat Da
Camera secundara 32 MP 5 MP 8 MP

ALIMENTARE

Durata convorbire 3G: 28 ore
Capacitate (mAh) 4500

COMUNICARE

Mesagerie Da
Browsing Da
E-mail Da

MULTIMEDIA

FM radio Da
Redare video MP4 M4V 3GP 3G2 WMV ASF AVI FLV MKV WEBM
Redare audio MP3 AAC M4A 3GA OGG OGA WAV WMA AMR AWB FLAC MID MIDI XMF MXMF IMY RTTTL RTX OTA

ALTELE

Senzori RGB Hall Sensor Accelerometer Fingerprint Proximitate Giroscop Geomagnetic
Accesorii incluse 1 x Casti 1 x Adaptor (C-la-C) 1 x Cablu (C-la-C) 1 x Ghid
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.