Telefon Mobil Samsung Galaxy S7 Dual Sim 32GB Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon Mobil Samsung Galaxy S7 Dual Sim 32GB Negru de la Samsung

 

Galaxy S7 edge | S7

Regândeşte rolul telefonului

 

Cât de departe crezi că poate merge inovaţia?

Mai mult decât ţi-ai putea vreodată imagina. Revoluţionăm felul în care vei trai experienţe şi momente. Depaşim orice limitare pe care tehnologia o poate avea. E cea mai mare victorie a unui smartphone. Dintotdeauna.

Gear 360 şi Gear VR

 

 

 

Design

Nu am făcut niciun compromis pentru designul Galaxy S7 şi S7 edge, astfel rezultând o experienţă de utilizare unică. Caracteristicile avansate sunt completate de aspectul elegant. Este pur şi simplu o plăcere să le utilizaţi.

 

 

 

 

 

Performanţă la lumină slabă

Momentele pe care ne dorim să le capturăm în fotografii nu ţin cont de intensitatea luminii. Fie suntem într-o încăpere, fie a apus soarele. Cu Galaxy S7 şi S7 edge, aceste probleme vor dispărea. Obiectivul F1.7 mai luminos şi pixelii mai mari de 1.4µm din senzorul de imagine capturează mai multă lumină pentru ca fotografiile să fie clare şi detaliate.

 

Dual Pixel 12MP

Toţi pixelii din senzorul de imagine au două fotodiode în loc de una, iar calitatea profesională a funcţiei Dual Pixel Sensor poate focaliza la fel de rapid şi de precis ca ochiul uman.

 

Focalizare revoluţionară

Fiecare pixel din Dual Pixel Sensor este utilizat pentru detectarea fazelor, activând funcţia de focalizare automată pentru a surprinde foarte rapid şi clar şi cele mai neaşteptate mişcări, chiar şi atunci când intensitatea luminii începe să scadă.

 

Jocuri

Experienţa jocurilor pe mobil s-a îmbunătăţit considerabil, deoarece Galaxy S7 şi S7 edge vin echipate cu un centru de control special pentru jocuri şi funcţii, cum ar fi înregistrarea în timpul jocului.

 

Jocurile devin serioase

Chiar şi jocurile cu grafica cea mai solicitantă rulează mereu cursiv, cu întârzieri reduse şi consum scăzut de energie a bateriei. Atunci când jocul se încinge, telefonul dvs. nu se va încălzi atât de uşor; aşadar, gândiţi la rece şi concentraţi-vă să câştigaţi. Şi, deoarece Galaxy S7 şi S7 edge sunt primele smartphone-uri care acceptă Vulkan API, veţi simţi din plin efectele atunci când jucaţi jocuri dezvoltate cu acest API.

 

Viteză şi putere uluitoare

Noua unitate CPU personalizată, unitatea GPU şi memoria 4GB RAM formează o combinaţie puternică. De la lansarea aplicaţiilor, până la jucatul jocurilor şi redarea videoclipurilor, totul are loc mai rapid şi mai cursiv. Telefonul va continua să funcţioneze excelent.

CPU

Cu până la 30% mai rapidă decât modelul anterior

GPU

Cu până la 64% mai rapidă decât modelul anterior

4GB RAM

Îmbunătăţire de la 3GB RAM

 

Extensie semnificativă a memoriei

Prin compatibilitatea cu microSD, aveţi opţiunea să extindeţi capacitatea de stocare. Nu va mai trebui să ştergeţi fişiere, fotografii sau videcolipuri pentru o lungă perioadă de timp.

 

Baterie care ţine mai mult

Atât Galaxy S7, cât şi S7 edge au capacitatea bateriei mai mare, care vă permit să vizionaţi emisiunile TV preferate şi să ascultaţi muzică timp de ore în şir. Unitatea CPU personalizată şi unitatea GPU foarte avansată asigură utilizarea bateriei la potenţial maxim.

S7: 3000mAh | S7 edge: 3600mAh

 

Încărcarea este rapidă

În plus, ai la dispoziţie funcţia integrată de încărcare rapidă pentru a nu rămâne dependent de o priză prea mult timp.

S7: 90 min. | S7 edge: 100 min.

 

Încărcarea wireless este mai rapidă ca niciodată

Evident, este cel mai uşor mod de a încărca telefonul. Îl aşezaţi pe suport şi se încarcă. Faptul că încărcarea wireless este atât de rapidă pe Galaxy S7 sau S7 edge este fenomenal.

 

Rezistenţă la apă şi la praf

Folosind materiale performante, am dezvoltat o metodă simplă, dar incredibil de eficientă de sigilare completă a componentelor interioare, menţinând deschise porturile USB şi mufele pentru căşti. Nu veţi mai avea nevoie de capace sau huse suplimentare.

 

Comenzi rapide

Ne gândim în mod constant la modalităţi de a vă simplifica viaţa. De a vă ajuta să faceţi lucrurile mai rapid. Creăm metode prin care să obţineţi ceea ce doriţi doar printr-o singură atingere. Iar aceste comenzi rapide vă vor duce oriunde.

 

Always On Display

Cu Always On Display, puteţi obţine informaţii dintr-o privire fără a vă activa telefonul. Şi este suficient de inteligent pentru a se dezactiva automat atunci când telefonul este în buzunar sau în geantă, când este întors cu faţa în jos sau când nivelul de energie al bateriei este scăzut.

 

Accesorii

Am creat o gamă de accesorii excelente special pentru Galaxy S7 şi S7 edge, de la huse care oferă mai mult decât protecţie, până la încărcătoare care vă asigură energie rapid, indiferent unde vă aflaţi.

 

Samsung KNOX

Soluţia de securitate dedicată de la Samsung oferă protecţie permanentă împotriva programelor neautorizate fiind actualizată periodic. Un nivel suplimentar de securitate este furnizat de KNOX Enabled App, care izolează şi criptează datele dvs.

 

Smart Switch

Telefoanele noastre sunt mai importante datorită fotografiilor, fişierelor şi datelor aflate pe ele. Transferaţi tot ceea ce aveţi nevoie din telefonul vechi pe Galaxy S7 sau S7 edge cu aplicaţia Samsung Smart Switch. Este incredibil de uşor.

 

 

Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      5.1
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      12
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.