Telefon mobil Samsung Galaxy A8 (2016), Dual Sim, 32GB, 4G, Silver

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil Samsung Galaxy A8 (2016), Dual Sim, 32GB, 4G, Silver de la Samsung

Foarte elegant

Forma si functionalitatea telefonului sunt frumos echilibrate. Corpul telefonului este conceput din materiale premium, pentru a se potrivi perferct in palma ta.
 
Extinde experienta vizuala

Avand o rama de doar 7.2 mm grosime si un display cu o diagonala de 5.7 inch, telefonul ofera o experienta vizuala perfecta si este suficient de portabil pentru a fi luat oriunde.
 

Display Always On


Cu ajutorul functiei Always On puteti vedea pe display-ul telefonului informatii utile foarte rapid, fara sa mai aprindeti telefonul, in modul acesta economisiti timp si energie.

 

Aratati bine in fiecare poza


Camera de mare rezolutie de 8 megapixeli dispunde de lentile f/1.9 astfel incat tu si prietenii tai sa aratati bine in orice poza. De asemenea, puteti utiliza gesturile palmei pentru a captura fotografii fara a mai fi nevoie sa apasati pe butonul de captura.

 
Ofera bucurie

Da continutului multimedia un impuls. Dispunand de un procesor foarte rapid Octa Core si o memorie Ram de 3 Gb, va puteti bucura de multi-tasking fara nici un pic de intrerupere.
 

Reincarca mai rapid

Incarcati telefonul mai rapid astfel incat sa petreceti mai putin timp asteptand. Mai mult decat atat, bateria de 3300 mAh va ofera toata puterea de care aveti nevoie pentru a va bucura de tot continutul multimedia pentru mult timp.

 

Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      5.7
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      16
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.