Telefon Mobil Vonino Xylo X , Dual SIM, 8GB, Dark Blue

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon Mobil Vonino Xylo X , Dual SIM, 8GB, Dark Blue de la Vonino

XYLO X


Smartphone-ul Vonino XYLO X 3G impresioneaza de la prima vizionare prin liniile fluide de design.

 

Specificatii

Pentru a asigura o experienta placuta in utilizare si pentru a face fata cu succes stilului dinamic de viata XYLO X este echipat cu facilitati de conectare de date tip 3G - HSPA cu viteze de pana la 42.2/5.76Mbps pentru download/upload pe ambele cartele SIM, un procesor Quad Core, 1GB memorie RAM tip LPDDR3, 8GB memorie de stocare interna, 2 camere foto: de 5megapixeli pe spate, insotita si de un blitz LED si 0.3megapixeli pe fata si un display IPS de 4 inci cu rezolutie 800x480 de pixeli.

 

Procesor

Vonino XYLO X 3G este echipat cu un procesor Quad Core Mediatek MT6580 care ruleaza la frecvente de pana la 1.3Ghz, de tip ARM Cortex-A7. Pentru a asigura performante grafice procesorul Quad Core MT6580 are un procesor grafic – GPU – ARM Mali-400. Alaturi procesorul Quad Core XYLO X vine cu 1GB memorie RAM de tip LPDDR3 si un spatiu intern de stocare de 8GB, asigurand un hardware complet si performant care iti va asigura suportul de care ai nevoie in fiecare zi.

 

Conectivitate

Pentru ca totul se intampla intr-o secunda si pentru ca trebuie sa fiti la curent cu tot ce se intampla in jurul dvs. XYLO X are conectivitate 3G Dual-Mode – HSPA 42.2/5.76Mbps, disponibila pe ambele SIM-uri; astfel vei avea acces la internet de mare viteza prin intermediul smartphone-ului tau si chiar il poti partaja cu cei din jurul tau prin functia de Hotspot. Pe langa conectare 3G, XYLO X are incorporate module Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 A2DP si modul de navigare si localizare GPS.

 

Display

Vonino XYLO X ofera o experienta vizuala captivanta prin intermediul ecranului de 4 inci cu rezolutie 800x480 pixeli, de tip IPS.
Niciun detaliu nu a fost ignorat in realizarea lui XYLO X, astfel continutul ecranului aduce utilizatorului facilitate MiraVision, un set de motoare de imagine care controleaza in cel mai mic detaliu luminozitatea si contrastul ecranului, si chiar intensitatea culorilor sau claritatea acestora. Utilizand MiraVision nu doar veti avea un afisaj personalizat al continutului lui XYLO X, dar veti si optimiza durata de viata a bateriei, motorul MiraVision adaptand preferintele dvs. in functie de lumina ambientala.

 

Audio

Pentru ca una dintre cele mai utilizate functii ale unui smartphone este cea de player audio, smartphone-ul XYLO X are si mai multe dotari in ceea ce priveste optimizarea sunetului redat:
BestAudEnh – un sistem de optimizare a sunetului atunci cand sunt utilizate castile hands free
BesLoudness – sistem de optimizare a sunetului atunci cand este utilizat pentru redare difuzorul incorporat
BesSurround – sistem de optimizare care va optimiza sunetul redat in mod film sau mod muzica, in functie de preferintele dumneavoastra
Mod Bluetooth – care va optimiza sunetul pentru un streaming BT fara pierderi de calitate a sunetului.

 

Camera

Cele mai utilizate camere foto sunt cele ale unui smartphone, fiind dispozitivul care tot timpul este la indemana oricui. Vonino XYLO X are incorporate 2 camere foto: o camera pe spate cu rezolutie maxima de 5 megapixeli, si una secundara de 0.3 megapixeli.
Camera principala a lui XYLO X este dispusa pe spatele telefonului si foloseste un sensor de imagine de 5 megapixeli si stabilizator de imagine (EIS). Folosind aceasta camera poti surprinde fotografii cu rezolutie de pana la 5 megapixeli. Camera de pe fata smartphone-ului este una de 0.3 megapixeli.

 

Functii camera

Pentru a utiliza la maxim potentialul camerei principale de 5 megapixeli a lui XYLO X, aceasta va ofera un control detaliat asupra modului de fotografiere prin modurile speciale de expunere:
HDR, High Dynamic Range – folosind aceasta functie a camerei foto se vor realiza 3 imagini ale aceluiasi cadru, cu 3 valori de expunere diferite, care vor fi afisate ca o singura fotografie. Imaginea realizata cu aceasta functie va arata intr-un mod mai natural decat o fotografie realizata standard.
Mod urmarire miscare – folosind acest tip de fotografiere va fi foarte usor sa fotografiati persoana si obiecte aflate in miscare, camera detectand automat miscarea, eliminand partial efectul de urma a miscarii, blur.
Panorama – modul de fotografiere panoramic iti va fotografia pana la 9 cadre, fie orizontal, fie vertical. Pentru ca cele 9 cadre sa redea o imagine continua camera te va ajuta sa aliniezi imaginea urmatoare corect, captura acesteia fiind efectuata in mod automat atunci cand alinierea este efectuata.
Fotografiere din mai multe unghiuri, MAV – asemanator cu modul de fotografiere panoramic, modul de fotografiere din mai multe unghiuri va surprinde 9 cadre ale unei persoane sau obiect, construind la final o imagine aproape tridimensionala.

 

Android

Android Lollipop™ a fost prezentat de cei de la Google ca fiind cel mai mare pas inainte pentru acest sistem de operare de la lansarea acestuia. Update-ul 5.1 pentru Android cu o interfata de utilizare complet redesenata, cu obiecte animate si realizate 3D, bazata pe noul principiu de “Material Design”. Preinstalate odata cu sistemul de operare veti primi si o suita de aplicatii Google, menite sa va faciliteze task-urile zilnice si sa le faca mai placute: Google Play, Google Search, Chrome, Gmail, Maps, YouTube, Drive, Play Music, Play Movies, Hangouts, Photos.

 
 

Tip Telefon: Smartphone

Sloturi Sim: Dual Sim

 
General

Touchscreen: Da

 

Tip tastatura: Standard

Retea:

2G: 850 / 900 / 1800 / 1900

3G: 900 / 2100

Model Procesor: Quad-Core MediaTek MT6580

Frecventa procesor: 1300 + 1500

Culoare: Albastru inchis

Dimensiuni (W x H x D mm): 64.1 x 126.9 x 10.35

GPS: Da, cu A-GPS

Greutate (g): 120

Sistem de operare: Android v5.1 (Lollipop)

Tip SIM: 2 x SIM

 
Memorie

Slot memorie (tip): MicroSD (pana la 32 GB)

Memorie RAM: 1 GB

Memorie interna: 8 GB

 
Afisaj

Tip display: WVGA

Rezolutie (pixeli): 800 x 480

Numar culori: 16 M

Diagonala display (inch): 4

 
Conectivitate

GPRS: Da

Tehnologie Bluetooth: v4.0

Tehnologie wireless: 802.11 b/g/n

 

USB: MicroUSB v2.0

Porturi: 1 x Jack 3.5 mm

 
Foto video

Rezolutie camera (Mp): 5

Rezolutii foto: 2592 х 1944

Blitz integrat: Da

Camera secundara: 0.3 MP

Caracteristici foto/video:

High Dynamic Range (HDR)
Fotografiere continua pana la 20 de cadre
Panorama

Beautification
Live Photo Mode

 
Alimentare

Durata convorbire: Pana la 4 ore

Durata in regim de asteptare: Pana la 170 ore

Capacitate (mAh): 1400

Tip baterie: Li-Ion

 
Comunicare

Mesagerie: SMS / MMS / IM / Email

Browsing: Da

E-mail: Da

 
Multimedia

FM radio: Da

Redare video: MP4, 3GP, AVI, FLV, MKV, MOV, MPEG

Redare audio: WAV, MP3, MP2, AAC, AMR-NB, AMR-WB, MIDI, APE, FLAC, WMA, ADPCM, OGG

 
Altele

SAR (W/kg ): 0.274

Aplicatii:

Google Play
Google Search
Chrome
Gmail
Maps
YouTube
Drive
Play Music
Play Movies
Hangouts
Photos

Senzori:

Gravity
Brightness
Senzor de proximitate

Accesorii incluse:

Incarcator, Cablu microUSB-USB, Acumulator

Altele:

BesAudEnh
BesLoudness

Vezi mai mult

  • Generalitati
  • Display
    • Diagonala (inch)
      4.0
  • Memorie
  • Foto video
    • Camera principala
      5
  • Sistem de operare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.