Telefon mobil Vonino Jax S, Dual Sim, 8GB, Dark Blue

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Telefon mobil Vonino Jax S, Dual Sim, 8GB, Dark Blue de la Vonino

Jax S

Smartphone-ul Vonino Jax S 3G impresioneaza de la prima vedere prin liniile fluide de design, capacul spate de culoare negru mat cu finisare semi-cauciucata si un touchscreen capacitiv. Smartphone-ul iti ofera un display IPS de 5 inci, procesor Mediatek Quad Core, 1GB RAM cu 8GB stocare interna, dar si 2 camere foto-video dintre care cea principala de 8megapixeli.
Smartphone-ul Jax S care iti va asigura suportul de care ai nevoie in fiecare zi pentru a fi performant la job, pentru a fi in mijlocul distractiei, pentru a fi fotograful petrecerii si multe alte situatii in care Jax S 3G poate fi solutia ideala.

 

Android 6 Marshmallow – Cea mai buna experienta in utilizarea unui smartphone.


Pentru a imbunatati performantele smartphone-urilor noastre si pentru a-ti oferi cele mai noi facilitati in utilizarea acestora folosim de fiecare data cele mai noi actualizari de la Google.
Android 6 Marshmallow este gandit astfel incat sa aduca noi standarde in modul de utilizare al smartphone-urilor venind cu numeroase facilitati cum ar fi posibilitatea de a utiliza cardul de memorie pentru instalarea de aplicatii si multe altele printre care:
Now On Tap – acum este mult mai usor sa gasesti informatii fara sa fii nevoit sa inchizi ecranul in care te afli, fie care esti intr-o aplicatie sau in browser.
Setari de confidentialitate avansate – acum ai control absolut asupra informatiilor pe care le partajezi cu aplicatiile instalate.
Doze si Standby App – pentru a aduce un plus de autonomie in utilizare, Android 6 Marshmallow aduce un control suplimentar al modului in care aplicatiile tale raman deschise in background.

 

Specificatii

Pentru a asigura o experienta placuta in utilizare si pentru a face fata cu succes stilului dinamic de viata Jax S este echipat cu facilitati de conectare de date tip 3G - HSPA cu viteze de pana la 42.2/5.76Mbps pentru download/upload pe ambele cartele SIM, un procesor Quad Core, 1GB memorie RAM tip LPDDR3, 8GB memorie de stocare interna, 2 camere foto: de 8megapixeli pe spate, insotita si de un blitz LED si 5megapixeli pe fata, si un display IPS de 5inci cu rezolutie 854 x 480 de pixeli.

 

Procesor

Vonino Jax S 3G este echipat cu un procesor Quad Core Mediatek MT6580 care ruleaza la frecvente de pana la 1.3Ghz, de tip ARM Cortex-A7. Pentru a asigura performanta procesorul Quad Core MT6580 are un procesor grafic – GPU – ARM Mali-400. Alaturi de procesorul Quad Core, Jax S vine cu 1GB memorie RAM de tip LPDDR3 si un spatiu intern de stocare de 8GB, asigurand un hardware complet si performant, totul fiind controlat prin intermediul display-ului IPS de 5 inci.

 

Conectivitate

Pentru ca totul se intampla intr-o secunda si pentru ca trebuie sa fii la curent cu tot ce se intampla in jurul tau Jax S are conectivitate 3G Dual-Mode – HSPA 42.2/5.76Mbps, disponibila pe ambele SIM-uri; astfel vei avea acces la internet de mare viteza prin intermediul smartphone-ului tau si chiar il poti partaja cu cei din jurul tau prin functia de Hotspot. Pe langa conectare 3G, Jax S are incorporate module Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 A2DP si modul de navigare si localizare GPS.

 

Display

Vonino Jax S ofera o experienta vizuala captivanta prin intermediul ecranului de 5 inci On-Cell cu rezolutie 854 x 480 pixeli, de tip IPS, care ofera o calitate superioara a imaginii, a luminozitatii si a culorilor redate. Niciun detaliu nu a fost ignorat in realizarea lui Jax S astfel continutul ecranului aduce utilizatorului facilitatea MiraVision, un set de motoare de imagine care controleaza in cel mai mic detaliu luminozitatea si contrastul ecranului si chiar intensitatea culorilor sau claritatea acestora. Utilizand MiraVision nu doar vei avea un afisaj personalizat al continutului lui Jax S, dar vei optimiza si durata de viata a bateriei, motorul MiraVision adaptand preferintele dvs. in functie de lumina ambientala.

 

Audio

Pentru ca una dintre cele mai utilizate functii ale unui smartphone este cea de player audio, smartphone-ul Jax S are mai multe dotari in ceea ce priveste optimizarea sunetului redat, folosind castile, difuzorul incorporat sau casti si/sau difuzoare Bluetooth:
BestAudEnh – un sistem de optimizare a sunetului atunci cand sunt utilizate castile cu fir
BesLoudness – sistem de optimizare a sunetului atunci cand este utilizat pentru redare a difuzorului incorporat
BesSurround – sistem de optimizare pentru sunetul redat in mod film sau mod muzica, in functie de preferintele tale.
Mod Bluetooth – va optimiza sunetul pentru un streaming BT fara pierderi de calitate a sunetului.
 

 

Camera

Cele mai utilizate camere foto sunt cele ale unui smartphone, fiind dispozitivul care tot timpul este la indemana oricui. Vonino Jax S are incorporate 2 camere foto: o camera pe spate cu rezolutie maxima de 8 megapixeli si una secundara de 2 megapixeli, ambele de provenienta OmniVision PureCel®. Camera principala a lui Jax S este dispusa pe spatele telefonului si foloseste un senzor de imagine PureCell de 8 megapixeli si stabilizator de imagine (EIS). Camera de pe fata smartphone-ului este una de 2 megapixeli care va surprinde pentru tine cele mai reusite Selfie-uri.

 

Functii camera

Pentru a utiliza la maxim potentialul camerei principale de 8 megapixeli a smartphone-ului Vonino Jax S, aceasta ofera un control detaliat asupra modului de fotografiere prin modurile speciale de expunere:
HDR, High Dynamic Range – folosind aceasta functie a camerei foto se vor realiza 3 imagini ale aceluiasi cadru, cu 3 valori de expunere diferite, care vor fi afisate ca o singura fotografie. Imaginea realizata cu aceasta functie va arata intr-un mod mai natural decat o fotografie realizata standard.
Mod urmarire miscare – folosind acest tip de fotografiere va fi foarte usor sa surprinzi persoane si obiecte aflate in miscare, camera detectand automat miscarea, eliminand partial efectul de urma a miscarii, blur.
Panorama – modul de fotografiere panoramic va fotografia pana la 9 cadre, fie orizontal, fie vertical. Pentru ca cele 9 cadre sa redea o imagine continua, camera te va ajuta sa aliniezi imaginea urmatoare corect, captura acesteia fiind efectuata in mod automat atunci cand alinierea este efectuata.
Fotografiere din mai multe unghiuri, MAV – asemanator cu modul de fotografiere panoramic, modul de fotografiere din mai multe unghiuri va surprinde 9 cadre ale unei persoane sau obiect, construind la final o imagine aproape tridimensionala.

 

 

Tip Telefon Smartphone
Sloturi Sim: Dual Sim

GENERAL

Touchscreen Da
Tastatura QWERTY Nu
Tip tastatura Standard
Retea 2G: 850 / 900 / 1800 / 1900 3G: 900 / 2100
Model Procesor MTK MT6580 Quad-Core
Frecventa procesor 1300
Culoare Albastru inchis
Dimensiuni (W x H x D mm) 72.5 x 145.6 x 8
GPS Da, cu A-GPS
Greutate (g) 140
Sistem de operare Android v6.0 (Marshmallow)
Tip SIM 2 x Micro SIM

MEMORIE

Slot memorie (tip) MicroSD (pana la 32 GB)
Memorie RAM 1 GB
Memorie interna 8 GB

AFISAJ

Tip display IPS
Rezolutie (pixeli) 854 x 480
Numar culori 16 M
Diagonala display (inch) 5.0
Functii Cast screen MiraVision

CONECTIVITATE

GPRS Da
Tehnologie Bluetooth v4.0 (A2DP)
Tehnologie wireless 802.11 b/g/n Wi-fi direct Wi-fi hotspot
NFC Nu
USB: MicroUSB v2.0
Porturi 1 x Jack 3.5 mm

FOTO VIDEO

Rezolutie camera (Mp) 8
Rezolutii foto 3264 x 2448
Blitz integrat: LED
Camera secundara 2 MP
Caracteristici foto/video High Dynamic Range (HDR) Fotografiere continua pana la 99 de cadre Auto Focus Fotografiere din mai multe unghiuri Panorama Stabilizator de imagine (EIS) Mod urmarire miscare Geotagging

ALIMENTARE

Durata convorbire 3G: Pana la 5 ore 2G: pana la 6 ore
Durata in regim de asteptare Pana la 200 ore
Capacitate (mAh) 2000
Tip baterie Li-Polymer

COMUNICARE

Mesagerie SMS / MMS / IM / Email
Browsing Da
E-mail Da

MULTIMEDIA

FM radio Da
Redare video MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM, H.263, H.264 (AVC), MPEG4, VC-1, Sorenson Spark, MP43, WMV7, WMV8, VP8
Redare audio MP3, M4A ,3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, AMR-NB, AMR-WB, AAC, AAC+, eAAC+, Vorbis

ALTELE

SAR (W/kg ) 1.372
Aplicatii Google Play, Google Search, Chrome, Gmail, Maps, YouTube, Drive, Play Music, Play Movies, Hangouts, Photos
Senzori Senzor de gravitatie Brightness Senzor de proximitate
Accesorii incluse Incarcator Cablu USB Casti
Altele GPU: Mali 400
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.