Televizor LED Allview 43ePlay7100-U, 108 cm, Smart, 4K Ultra HD, Clasa G

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED Allview 43ePlay7100-U, 108 cm, Smart, 4K Ultra HD, Clasa G de la Allview

Universul tau controlat TOUCHLESS

Bucura-te de o experienta de utilizare complet noua, mult mai confortabila si rapida cu noua serie Allview ePlay7100.

Interactioneaza cu smart TV-ul tau mult mai simplu, cu ajutorul vocii si a sistemului Far Field Voice Control cu Google Assistant integrat. Controlul vocal TOUCHLESS te ajuta sa pornesti/opresti televizorul, schimbi canalele, reglezi volumul sau sa-ti alegi contentul dorit, uitand de grija telecomenzii. Televizorul iti va raspunde chiar si atunci cand se afla in stand-by, doar prin simpla comada „OK Google”.

Un infinit de eleganta, transpusa in performanta

Reinventeaza-ti spatiul intr-un mod elegant si rafinat, aliniat la cele mai noi tendinte estetice. Design-ul minimalist, cu frame metalic iti ofera o experienta de vizionare captivanta, iar tu te vei simti invaluit de o imagine nemarginita, gratie noului concept Infinity Display.

/data/downloaded_images/20230312131159/ecf3d7216fca187124ebcfd81c88f767.png
/data/downloaded_images/20230312131159/c7ef2aa6e0617238b292a6dd3d15efa6.png
Microfoanele Far Field Voice Control si indicatorul LED dedicat Google Assistant sunt integrate armonios intr-o estetica ce se defineste prin functionalitate.

Chameleon Extreme 
2.0 AI PQ Engine

 

Lasa-te surprins de o performanta imbunatatita si o experienta cu adevarat captivanta gratie uneia dintre cele mai avansate tehnici de analiza si procesare a imaginii prin metode complexe bazate pe AI. Cadrele sunt optimizate in timp real, multidimensional, pentru ca tu sa te bucuri de scene ce iti taie rasuflarea.

 

 

Cadre ce iti taie rasuflarea

Esti pregatit pentru rolul principal?

 

Dynamic Restauration

 

Folosind AI PQ Engine bazat pe algoritmi de machine-learning, imaginile redate sunt comparate, modificate si reconstruite in mod automat. Te bucuri, astfel, de cadre mai clare, fara inesteticul efect de granulare (zgomot de fond).

Soul X7 Pro
   

Ultra High Analitic

 

Te transpui direct in mijlocul actiunii gratie imaginilor cu detalii clare, bogate, pe care procesele video bazate pe AI le analizeaza si le imbunatatesc in mod automat.

Soul X7 Pro
   

Contrast Enhacement

 

Fiecare imagine este divizata in mii de zone, ajustate individual prin metode complexe bazate pe AI. Beneficiezi de imagini cu un contrast mai bogat si o profunzime imbunatatita.

Soul X7 Pro
   

Skin Color Enhacement

 

Naturaletea la cote inalte. Nuantele de pe chipul actorilor tai preferati se dezvaluie intr-un mod precis, oferindu-ti o experienta de vizionare in armonie cu realitatea.

Soul X7 Pro

 

Rupe barierele, fii protagonist

 

Calitatea superioara a imaginii reprezinta o caracteristica esentiala a noilor modele ePlay7100.

 

Dolby Vision, varful de lance in domeniul tehnologiilor de ajustare a imaginii, intregeste experienta de vizionare si iti ofera bucuria unui contrast excelent, detalii si texturi clare, cadru dupa cadru. Descopera acuratetea, profunzimea culorilor si o experienta vizuala uimitoare.

 

Tehnologia video HDR 10+ vine ca o completare a formatului Dolby Vision, pentru ca imaginea redata sa fie mai captivanta si realisa. O fascinanta lume a detaliilor se dezvaluie in fata ochilor tai o data cu fiecare cadru redat. Vezi reflexii mai puternice, culori mai bogate si un contrast mai bun, ce iti vor rasfata simtul vazului pentru ca tu sa poti pasi intr-o lume vibranta, colorata si cu adevarat spectaculoasa.

 

 

Experienta audio multidimensionala

 

Transpune-te direct in mijlocul actiunii si transforma-ti casa intr-un centru de divertisment. Prin integrarea functiei Dolby Atmos, sunetul reuseste sa cuprinda in totalitate spatiul si sa intensifice emotiile.

 

Sistemul audio performant este sustinut de difuzoarele de inalta calitate, amplificatorul clasa D de ultima generatie si completat de cea mai noua tehnologie de decodare audio DTS Studio, ce transforma un cadru obisnuit intr-o experienta imersiva.

 

Orice tonalitate, zgomot, soapta sau nota muzicala, amplifica senzatia de spatialitate, oferind o experienta de sunet Home Cinema complet captivanta.

 

 

Esti liber sa te bucuri de momentele cu adevarat importante

 

Noua generatie de televizoare ePlay 7100 pune in prim plan libertatea ta. Intra in lumea TOUCHLESS cu tehnologia Hands Free Voice Control. E momentul sa acorzi mai mult timp lucrurilor cu adevarat importante pentru tine! 

Interactionezi cu TV-ul tau intr-un mod intuitiv, fara telecomanda, simplu si rapid. Reglezi volumul, schimbi canalele, pornesti sau opresti televizorul din orice parte a incaperii folosind doar comenzile vocale.

 

 

Alege #smart!

 

Descopera o noua era tehnologica si avantajele controlului vocal TOUCHLESS. Acum ai libertatea sa-ti creezi un sistem de gestionare Smart Home si sa controlezi prin voce, fara telecomanda, prin comanda vocala „OK Google” orice dispozitiv inteligent interconectat cu televizorul tau, din confortul spatiului in care te afli. Totul devine mai util si facil.

Experienta de utilizare optimizata cu Android TV 10

Android TV 10 a fost optimizat pentru ca tu sa te bucuri de o functionare fluida, o interfata mult mai intuitiva, dar si meniuri contextuale menite sa-ti aduca o experienta de utilizare imbunatatita.

Descopera magia Android TV si bucura-te de diversitate cu Google Home, Google Play, Google Assistant si continut aproape nelimitat.

 

Gaming fara limite

 

Procesorul de inalta performanta MT9602 sustinut de 2GB RAM si 32GB stocare, are o capacitate crescuta de prelucrare a imaginilor si performanta imbunatatita. Astfel, experienta de gaming devine mai realista, cu o latenta scazuta si detalii mult mai clare. 

E timpul sa rupi barierele si sa te transpui in mijlocul jocului, gata sa-l castigi! Jocurile tale preferate vor rula fara intreruperi, fara lag, fara limite!

 

 

Chromecast build-in, de la mic…la MARE!

 

Proiectezi orice de la mic la MARE! De pe telefon, tableta, laptop, direct pe televizor. Filme, clip-uri, jocuri sau fotografii, toate la o claritate excelenta cu ajutorul functiei Chromecast integrata. Filmarile din vacanta devin scurtmetraje de calitate, videoclip-ul preferat pare ca se petrece langa tine, iar fotografiile tale se transforma in opere de arta, cu adevarat detaliate.

 

 

Viitorul continutului video

 

Seria ePlay 7100 ofera suport pentru decodare video AV1. Continutul video devine mai compact, pastrandu-si calitatea maxima, ceea ce se traduce prin performanta maximizata.

 

O inovatie in domeniu, AV1 ofera cu pana la 30% mai multa performata fata de formatul H265 si un bitrate mult mai redus. Te bucuri de un continut video superior calitativ celor clasice, rapid, ce consuma mult mai putine resurse si date.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Diagonala display 108 cm
Tip TV Smart TV
Tehnologie display LED
Claritate imagine 4K
An aparitie 2021
Culoare Argintiu
Interfata

2 x USB

3 x HDMI

CI+ slot

Format display Plat

SMART TV

Sistem de operare Android
Aplicatii Video Streaming

YouTube

Netflix

Amazon Prime

Google TV

Caracteristici cheie

Comenzi vocale

Asistent vocal inteligent

Mirroring Android
Asistent vocal inteligent Google assistant built in
Tip procesor Cortex A53 Quad Core
Capacitate stocare 2 GB

CARACTERISTICI VIDEO

Rezolutie 3840 x 2160
Tip tehnologie HDR

HDR 10+

HLG

Dolby Vision

Tehnologii imagine

Dynamic contrast

Game Mode

Gamma control DNR

Control luma adaptiv

Rata de refresh 50 Hz
Tuner digital integrat

DVB-C

DVB-S

DVB-S2

DVB-T

DVB-T2

CARACTERISTICI AUDIO

Tehnologii audio Egalizator Downmix
Putere difuzoare integrate 8 W
Subwoofer integrat Nu

CONECTIVITATE

Conectivitate wireless Bluetooth Wi-Fi
Standard Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Versiune Bluetooth 5.0

CONSUM ENERGIE

Consum energie electrica / 1000 ore 56 kWh
Putere consumata in stand-by 0.5 W
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa G

DIMENSIUNI

Dimensiune cu stand 180 x 960 x 611 mm
Dimensiune fara stand 76 x 960 x 563 mm
Greutate cu stand 6.5 Kg
Greutate fara stand 6 Kg
Dimensiune cutie 130 x 1070 x 660 mm
Greutate cutie 9.4 Kg

ACCESORII

Continut pachet

Manual utilizare

Telecomanda Smart

SISTEM MONTARE PE PERETE

Compatibilitate VESA 200 x 200
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tehnologie
      LED
    • Clasa noua de eficienta energetica
      G
    • Diagonala Ecran (cm)
      108
    • Rezolutie imagine
    • Smart TV
      Da
    • Conexiune retea

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.