Televizor LED Horizon 24HL6130H, Clasa F, 60 cm, Smart TV, HD Ready

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED Horizon 24HL6130H, Clasa F, 60 cm, Smart TV, HD Ready de la Horizon

EVOLUEAZĂ SMART.  EMOŢIA DE A FI CONECTAT CU INTREAGA LUME!

Împreună putem transforma experiența ta vizuală într-un spectacol de neuitat. Dă startul la distracție și profită de muzica, jocurile, filmele și aplicatiiile disponibile online pe platforma HORIZON SMART TV (HOS 3.0). Ai la îndemână variante complete de conectivitate, pentru a te bucura de conținut audio/video fără cusur (Intel® WiDi, Wi-Fi  integrat, USB, HDMI), cât și programele preferate transmise prin televiziunea digitală terestră sau cablu (DVB-S2/T2/C).

FII CONECTAT. TRĂIEŞTE EXPERIENŢA CINEMATOGRAFICĂ!

Transformă sufrageria casei tale într-o veritabilă sală de cinema! Cu o simplă apăsare a unui buton de pe telecomandă, ai acces la aplicațiile NETFLIX1, YouTube și AMAZON PRIME VIDEO2 care sunt integrate în platforma dedicată HORIZON SMART TV. Trebuie doar să pregătești popcornul și să te relaxezi urmărind cele mai noi seriale, filme și blockbustere.

INTEL® WIRELESS DISPLAY (WiDi). CONECTEAZĂ-LE PE TOATE!

Descoperă funcționalitățile WiDi și împărtășește amintirile cu cei dragi, în cel mai simplu mod. Cu ajutorul reţelei wireless de acasă (WLAN) puteţi distribui, în timp real, conţinutul de pe smartphone3 sau tabletă4 direct pe televizorul 4K UHD de la HORIZON. Este uşor de utilizat, aşa că nu trebuie decât să vă bucuraţi de noua experiență WiDi.

ALEXA, PORNEȘTE TELEVIZORUL!

Controlează-ți televizorul cu ușurință, doar cu vocea. Anumite modele de televizoare HORIZON îți oferă posibilitatea să le controlezi cu ajutorul unui dispozitiv Amazon Alexa. Funcții precum oprirea/pornirea, schimbarea canalului sau modificarea volumului pot fi realizate cu ajutorul vocii. Pentru momentele când ești ocupat cu altele și nu ai telecomanda la îndemână.

WiFi INTEGRAT.

COMUNICĂ FĂRĂ CABLURI!

Modulul Wi-Fi integrat permite conectarea la internet a televizorului inteligent 4K UHD de la HORIZON fără a mai avea nevoie de cabluri. Cu ajutorul conexiunilor simplificate, ai acces deplin la conținut online si posibilități nenumărate direct de pe telecomanda televizorului HORIZON, toate astea din confortul sufrageriei tale.

PARIAZĂ PE DOLBY AUDIO ŞI DTS. SUNETUL MAI APROAPE DE TINE!

Lasă-te învăluit de o ambianță sonoră vibrantă cu Dolby Audio Processing (DAP). Sistemul audio surround HORIZON cu decodor Dolby Audio îți oferă o experiență sonoră realistă, care să completeze perfect conținutul vizual.

În plus, ai DTS TruSurround™, soluție ce redă un sunet surround aproape de realitate pe configurații stereo sau boxe 3.1 (mai ales bare de sunet) și DTS – HD, una dintre puținele tehnologii care oferă un sunet surround comprimat fără pierderi pentru Blu-ray și HD-DVD, asigurând performanță audio de calitate.

ADVANCED HOTEL TV MODE. FII CONECTAT LA PROPRIA AFACERE!

Alege caracteristicile Hotel TV Mode (Passive) potrivite business-ului tău. Cu ajutorul parolei unice și al telecomenzii televizorului inteligent 4K UHD de la HORIZON, ai acces la funcțiile  avansate de management asupra imaginilor și mesajelor de întâmpinare afișate pe TV, ce furnizeaza o diferentiere sporita in industria hoteliera. Mai mult, toate setările realizate de tine pot fi copiate pe alte televizoare (USB cloning), dar și securizate astfel încât să poti limita accesul persoanelor neautorizate (OSD Disable On/Off).

HORIZON LED TV. ENERGIE PURĂ!

Dezvoltarea unor produse prietenoase cu mediul a fost o prioritate și pentru noi, încă de la început. Ne respectăm întotdeauna principiile, de aceea tehnologia avansată utilizată în producția tuturor modelelor HORIZON LED TV reduce consumul mediu de energie, favorizând astfel utilizarea eficientă și responsabilă a energiei electrice.

1,.2 Netflix și Amazon Prime Video sunt disponibile în anumite țări. Este necesar un abonament de streaming.

3, 4 Verificați compatibilitatea pe pagina producătorului dispozitivului dumneavoastră (tabletă, smartphone, laptop etc.).

* Designul și specificațiile produsului pot varia în funcție de model și dimensiunea acestuia. Produsul și accesoriile pot suferi modificări, însă fără a afecta funcționalitățile acestora.

Televizoarele HORIZON compatibile cu Alexa vă permit utilizarea dispozitivului dvs. Alexa (inclusiv Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot și Echo Plus – achiziționate separat), pentru controlarea funcțiilor televizorului.


CARACTERISTICI GENERALE

Diagonala display 60 cm
Tip TV Smart TV
Tehnologie display LED
Claritate imagine HD
An aparitie 2020
Culoare Negru
Format display Plat

SMART TV

Sistem de operare Linux
Aplicatii Video Streaming YouTube Netflix
Caracteristici cheie Screen Mirroring Inregistrare USB

CARACTERISTICI VIDEO

Rezolutie 1366 x 768
Tehnologii imagine Advanced Hotel TV Mode (pasiv)
Tuner digital integrat DVB-C DVB-S DVB-S2 DVB-T DVB-T2
Rata de refresh 50 Hz

CARACTERISTICI AUDIO

Tehnologii audio Dolby Audio Processing DTS HD DTS Tru Surround
Sistem audio 2
Putere difuzoare integrate 5 W

CONECTIVITATE

Conectivitate wireless Wi-Fi
Interfata 1 x USB 1 x Jack 3.5 mm 2 x HDMI 1 x VGA 1 x RJ-45 1 x Composite In CI+ slot 1 x RF

CONSUM ENERGIE

Eficienta energetica Clasa F
Consum energie electrica 19 W
Putere consumata in stand-by 0.5 W
Consum anual energie 27 kWh

DIMENSIUNI

Dimensiune cu stand 553 x 365 x 135 mm
Dimensiune fara stand 553 x 334 x 63 mm
Greutate cu stand 3.25 Kg
Greutate fara stand 3.05 Kg
Dimensiune cutie 700 x 418 x 110 mm
Greutate cutie 4.25 Kg

ACCESORII

Continut pachet Baterii Manual utilizare Telecomanda Smart

SISTEM MONTARE PE PERETE

Compatibilitate VESA 75 x 75
Vezi mai mult


  • Detalii
    • Tehnologie
      LED
    • Clasa energetica
      A+
    • Clasa noua de eficienta energetica
      F
    • Diagonala Ecran (cm)
      60
    • Rezolutie imagine
    • Smart TV
      Da
    • Conexiune retea

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.