Televizor LED Horizon 50HL7590U/B, Clasa G, 126cm, Smart TV Android 4K Ultra HD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED Horizon 50HL7590U/B, Clasa G, 126cm, Smart TV Android 4K Ultra HD de la Horizon

FRUMUSEȚEA 4K UHD SMART TV. TRĂIEȘTE ADEVĂRATA POVESTE!

Trăiește experiența cinematografică în fața televizorului 4K UHD TV de la HORIZON, pășește dincolo de ecran și transformă experiența vizuală într-un spectacol de neuitat. Explorează o lume inedită, unde conținutul de calitate, posibilitățile multiple și confortul sunt la îndemână. Ai acces rapid la platforma dedicată Android TV ce conține un portofoliu generos de aplicații pentru toată familia.

DESCOPERĂ 4K ULTRA HD.

STRĂLUCIRE ÎN CELE MAI MICI DETALII!

Tehnologia avansată 4K Ultra HD oferă gradul ideal de contrast şi culoare pentru vizionarea conținutului la calitate UHD. Cu noul HORIZON 4K UHD TV și o rezoluţie de 4 ori mai mare decât a unui televizor Full HD, experimentezi o mai mare profunzime a detaliilor, iar calitatea imaginii este incredibil de vie şi clară, chiar şi atunci când este vizualizată la distanţe apropiate de televizor.

Descarcă toate aplicațiile și jocurile tale preferate din Google Play. Bucură-te de ele pe marele ecran cu acces ușor din pagina principală personalizată Android TV.


 

TELEVIZOR INTELIGENT PENTRU

O CASĂ INTELIGENTĂ

Televizoarele Android TV de la HORIZON sunt compatibile și pot fi integrate în ecosistemul Google Home. Cu ajutorul boxelor din familia Google Nest poți controla televizorul tău atunci când nu ai telecomanda la îndemână, ai mâinile ocupate sau te afli într-o altă încăpere.

 

PUTEREA VOCII TALE

HORIZON Android TV cu Google Assistant oferă o experiență de vizualizare mai inteligentă. Caută cu ușurință și urmărește filme, rulează aplicații sau bucură-te de jocuri. Pune întrebări și vezi răspunsurile de la Google pe marele ecran. Ajustează luminile și controlează alte dispozitive inteligente casnice din casă1.


 

Proiectează wireless filme, muzică şi multe altele de pe laptop sau dispozitivul inteligent pe televizorul Android TV HORIZON. Atinge pictograma Chromecast de pe dispozitivul inteligent pentru a porni streamingul de conţinut din sute de aplicaţii compatibile cu funcția Cast, inclusiv Netflix, HBO GO şi YouTube.

 

TRANSFORMĂ DIVERTISMENTUL

Nu este de ajuns să privești televizorul – fii cu adevărat mișcat de divertisment. Dolby Vision™ HDR transformă experiența TV cu o calitate a imaginii ultrarealistă – luminozitate, contrast și culori incredibile care aduc divertismentul la viață în fața ochilor tăi. Când compari cu o imagine standard, Dolby Vision poate oferi culori nemaivăzute, accente care sunt cu până la 40 de ori mai luminoase și umbre care sunt cu până la 10 ori mai întunecate. Rezultatul este o imagine realistă, rafinată, care te va face să uiți că privești un ecran.

MICRO DIMMING

Funcția Micro Dimming analizează și procesează imaginea afișată, cadru cu cadru, și modifică constrastul, pe diferite zone ale ecranului. Astfel, tonurile de negru vor căpăta o mai mare profunzime, iar albul afișat va fi mai pur.

WiFi INTEGRAT.

COMUNICĂ FĂRĂ CABLURI!

Modulul Wi-Fi integrat permite conectarea la internet a televizorului inteligent 4K UHD de la HORIZON fără a mai avea nevoie de cabluri. Cu ajutorul conexiunilor simplificate, ai acces deplin la conținut online si posibilități nenumărate direct de pe telecomanda televizorului HORIZON, toate astea din confortul sufrageriei tale.

PARIAZĂ PE DOLBY AUDIO ŞI DTS. SUNETUL MAI APROAPE DE TINE!

Lasă-te învăluit de o ambianță sonoră vibrantă cu Dolby Audio Processing (DAP). Sistemul audio surround HORIZON cu decodor Dolby Audio îți oferă o experiență sonoră realistă, care să completeze perfect conținutul vizual.

În plus, ai DTS TruSurround™, soluție ce redă un sunet surround aproape de realitate pe configurații stereo sau boxe 3.1 (mai ales bare de sunet) și DTS – HD, una dintre puținele tehnologii care oferă un sunet surround comprimat fără pierderi pentru Blu-ray și HD-DVD, asigurând performanță audio de calitate.


1 Funcția Google Assistant a televizorului poate fi accesată cu ajutorul telecomenzii vocale (accesoriu vândut separat).

* Designul și specificațiile produsului pot varia în funcție de model și dimensiunea acestuia. Produsul și accesoriile pot suferi modificări, însă fără a afecta funcționalitățile acestora.

 

Vezi mai mult


  • Detalii
    • Tehnologie
      LED
    • Clasa energetica
      A+
    • Clasa noua de eficienta energetica
      G
    • Diagonala Ecran (cm)
      126
    • Rezolutie imagine
    • Smart TV
      Da
    • Conexiune retea

Opiniile clientilor despre Televizor LED Horizon 50HL7590U/B, Clasa G, 126cm, Smart TV Android 4K Ultra HD

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Cristina - Scor: 5/5 | acum 1 an
Televizor LED Horizon 50HL7590U/B, Clasa G, 126cm, Smart TV Android 4K Ultra HD

F mulțumită de tv,și de promptitudinea cu care l am primit

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.