Televizor OLED Horizon 55HZ9930U/B, 139 cm, Smart TV 4K Ultra HD, CLASA G

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
6.009,63 lei
Pret 36 Rate Optimo: 220.29 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

55HZ9930U/B

Garantie: 36 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor OLED Horizon 55HZ9930U/B, 139 cm, Smart TV 4K Ultra HD, CLASA G de la Horizon

Televizor HORIZON 55HZ9930U/B, 139 cm, Smart, 4K Ultra HD, OLED, CLASA G

 

 

Lasa-te inspirat. Divertisment complet la tine acasa.

 

Continutul prinde viata pe noile televizoare OLED 4K de la HORIZON. Bucura-te de culori, luminozitate si contrast cum nu ai mai vazut pana acum. Impreuna cu platforma dedicata HORIZON SMART TV ce contine un portofoliu generos de aplicatii, imaginile vor fi mereu de o calitate superioara, fie ca urmaresti serialul preferat de pe Netflix, emisiuni prin cablu TV sau te joci pe consola. 

 

 

Contrast infinit. Negru absolut.

 

Televizoarele HORIZON cu display OLED (Organic Light Emitting Diode) ofera cel mai profund negru datorita pixelilor auto-iluminati. Milioane de pixeli controlati individual, impreuna cu tehnologia Wide Color Gamut (WCG), ofera tonuri noi de culori, nuante mai bogate si imagini mai apropiate de realitate .

 

 

Transforma divertismentul

 

Nu este de ajuns sa privesti televizorul – fii cu adevarat miscat de divertisment. Dolby Vision™ HDR transforma experienta TV cu o calitate a imaginii ultrarealista – luminozitate, contrast si culori incredibile care aduc divertismentul la viata in fata ochilor tai. Cand compari cu o imagine standard, Dolby Vision poate oferi culori nemaivazute, accente care sunt cu pana la 40 de ori mai luminoase si umbre care sunt cu pana la 10 ori mai intunecate. Rezultatul este o imagine realista, rafinata, care te va face sa uiti ca privesti un ecran. 

O conexiune mai profunda cu povestea 

Simtiti impactul emotional deplin al povestii, dand viata divertismentului dvs. cu o imagine ultra vie, accente luminoase si umbre mai intunecate. 

Calitate uimitoare a imaginii 

Experimentati o paleta de culori remarcabila, contraste mai clare si o luminozitate incredibila, care se simt mai mult ca si cum ati privi printr-o fereastra decat pe ecran. 

Vezi fiecare detaliu 

Descoperiti detalii subtile pe care pur si simplu nu le puteti vedea cu o imagine standard, pentru o experienta de vizionare fara compromisuri, asa cum au intentonat cineastii si regizorii.

 

 

 

Lasa-te cuprins de sunet

 

Intrati intr-o noua lume a sunetului cu Dolby Atmos®. Un salt peste sunetul surround, Dolby Atmos te transporta dintr-un moment obisnuit intr-o experienta extraordinara cu sunet in miscare - sunet care iti umple camera si curge deasupra si in jurul tau cu realism uluitor pentru a crea o experienta de divertisment puternica. 

Sunet Imersiv

 Eliberate de canale, sunetele individuale sunt plasate cu precizie in camera si se pot misca in jurul tau, inclusiv deasupra si dedesubt, scufundandu-te in fiecare poveste si melodie 

Claritate de calitate 

Fie ca este vorba de un dialog intim sau de un peisaj sonor complex, fiecare detaliu prinde viata intr-o claritate si profunzime bogate, astfel incat sa nu va lipseasca nimic. 

Simte mai mult 

Cresteti volumul emotiilor dvs. cu un sunet atat de bogat, atat de captivant, atat de pur, veti simti o conexiune mai puternica cu personajele si muzica.

 

 

Televizoarele HORIZON valorifica tehnologia Sound by JBL. Sunet legendar oferit de una dintre cele mai remarcabile companii audio din lume, pentru o experienta vizuala si auditiva completa.

 

 

Fii conectat. Traieste experienta cinematografica!

 

Transforma sufrageria casei tale intr-o veritabila sala de cinema! Cu o simpla apasare a unui buton de pe telecomanda, ai acces la aplicatiile NETFLIX si AMAZON PRIME VIDEO care sunt integrate in platforma dedicata HORIZON SMART TV. Trebuie doar sa pregatesti popcornul si sa te relaxezi urmarind cele mai noi seriale, filme si blockbustere.

 

 

Continut croit pe nevoile tale!

 

Conecteaza-ti telefonul la televizorul HORIZON, iar functia AI on TV te va recunoaste atunci cand esti in apropiere. Televizorul va schimba automat setarile de imagine si sunet cu cele preferate de tine, impreuna cu lista ta de canale preferate.

 

 

Wireless Display (WiDi). Conecteaza-le pe toate!

 

Descopera functionalitatile WiDi si impartaseste amintirile cu cei dragi, in cel mai simplu mod. Cu ajutorul retelei wireless de acasa (WLAN) puteti distribui, in timp real, continutul de pe smartphone3 sau tableta4 direct pe televizorul 4K UHD de la HORIZON. Este usor de utilizat, asa ca nu trebuie decat sa va bucurati de noua experienta WiDi.

 

 

Vocea ta, pe primul loc

 

Viata este mai usoara, controland televizorul cu ajutorul comenzilor vocale. Cu televizorul HORIZON ai flexibilitatea de a alege intre Amazon Alexa sau Google Assistant. Conecteaza-te la dispozitivul preferat si exploreaza.

 

 

Descopera viteze noi, cu HDMI 2.1

 

Cu ajutorul porturilor HDMI 2.1 disponibile, televizorul HORIZON iti ofera functii noi, precum eARC sau Auto Low Latency Mode (ALLM). Datorita vitezelor de transfer ridicate, acestea imbunatatesc experienta de vizionare a continutului din surse externe, dar si sesiunile de gaming, in care timpul de raspuns scazut este un avantaj important.

 

 

Advanced Hotel Mode. Fii conectat la propria afacere!

 

Alege caracteristicile Hotel TV Mode (Passive) potrivite business-ului tau. Cu ajutorul parolei unice si al telecomenzii televizorului inteligent 4K UHD de la HORIZON, ai acces la functiile avansate de management asupra imaginilor si mesajelor de intampinare afisate pe TV, ce furnizeaza o diferentiere sporita in industria hoteliera. Mai mult, toate setarile realizate de tine pot fi copiate pe alte televizoare (USB cloning), dar si securizate astfel incat sa poti limita accesul persoanelor neautorizate (OSD Disable On/Off)

 

 

*Netflix si Amazon Prime Video sunt disponibile in anumite tari. Este necesar un abonament de streaming.

*Verificati compatibilitatea pe pagina producatorului dispozitivului dumneavoastra (tableta, smartphone, laptop etc.). 

*Designul si specificatiile produsului pot varia in functie de model si dimensiunea acestuia. Produsul si accesoriile pot suferi modificari, insa fara a afecta functionalitatile acestora.



CARACTERISTICI GENERALE

Diagonala display 139 cm
Tip TV Smart TV
Tehnologie display OLED
Tehnologie speciala HDR
Claritate imagine 4K
An aparitie 2021
Culoare Negru
Format display Plat

SMART TV

Sistem de operare Linux
Aplicatii Video Streaming YouTube Netflix
Caracteristici cheie Screen Mirroring Inregistrare USB
Mirroring iOS Android
Asistent vocal inteligent Google assistant ready

CARACTERISTICI VIDEO

Rezolutie 3840 x 2160
Tip tehnologie HDR HDR 10 HDR 10+ HLG Dolby Vision
Tehnologii imagine Micro Dimming
Functii gaming ALLM (Auto Low Latency Mode)
Rata de refresh 100 Hz
Tuner digital integrat DVB-C DVB-S DVB-S2 DVB-T DVB-T2

CARACTERISTICI AUDIO

Tehnologii audio DTS HD Dolby Atmos DTS Virtual:X Sound by JBL
Sistem audio 2.1
Putere difuzoare integrate 36 W
Subwoofer integrat Da

CONECTIVITATE

Conectivitate wireless Bluetooth Wi-Fi
Interfata 1 x Jack 3.5 mm 1 x RJ-45 1 x Composite In CI+ slot 2 x USB 3 x HDMI 2.1
Standard Wi-Fi 802.11 a/b/g/n

CONSUM ENERGIE

Consum energie electrica / 1000 ore 113 kWh
Consum energie electrica in modul HDR/ 1000 ore 147 kWh
Putere consumata in stand-by 0.5 W
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa G

DIMENSIUNI

Dimensiune cu stand 1228 x 751 x 223 mm
Dimensiune fara stand 1228 x 715 x 49 mm
Greutate cu stand 25.25 Kg
Greutate fara stand 22.75 Kg
Dimensiune cutie 1369 x 860 x 165 mm
Greutate cutie 28.45 Kg

ACCESORII

Continut pachet Cablu alimentare Telecomanda Manual utilizare

SISTEM MONTARE PE PERETE

Compatibilitate VESA 200 x 200
Vezi mai mult



Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.