Televizor QLED Horizon 55HQ9730U/B, 139cm, Smart TV 4K Ultra HD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor QLED Horizon 55HQ9730U/B, 139cm, Smart TV 4K Ultra HD de la Horizon

TRĂIEȘTE POVESTEA ÎNTR-UN MILIARD DE CULORI

QLED+ SMART TV HOS 3.0

Televizoarele QLED de la HORIZON oferă o precizie și o calitate ridicată a imaginilor, formate din miliarde de culori si nuanțe. Datorită tehnologiei Quantum Dot, culorile sunt filtrate printr-un strat adițional, oferind claritate și un nivel ridicat de fidelitate al culorilor. Trăiește experiența cinematografică – pășește dincolo de ecran și transformă experiența vizuală într-un spectacol de neuitat.

STRĂLUCIRE ÎN CELE MAI MICI DETALII!

DESCOPERĂ 4K ULTRA HD

Tehnologia avansată 4K Ultra HD oferă gradul ideal de contrast şi culoare pentru vizionarea conținutului la calitate UHD. Cu noul HORIZON 4K UHD TV și o rezoluţie de 4 ori mai mare decât a unui televizor Full HD, experimentezi o mai mare profunzime a detaliilor, iar calitatea imaginii este incredibil de vie şi clară, chiar şi atunci când este vizualizată la distanţe apropiate de televizor.

TRANSFORMĂ DIVERTISMENTUL

Nu este de ajuns să privești televizorul – fii cu adevărat mișcat de divertisment. Dolby Vision™ HDR transformă experiența TV cu o calitate a imaginii ultrarealistă – luminozitate, contrast și culori incredibile care aduc divertismentul la viață în fața ochilor tăi. Când compari cu o imagine standard, Dolby Vision poate oferi culori nemaivăzute, accente care sunt cu până la 40 de ori mai luminoase și umbre care sunt cu până la 10 ori mai întunecate. Rezultatul este o imagine realistă, rafinată, care te va face să uiți că privești un ecran.

O conexiune mai profundă cu povestea

Simțiți impactul emoțional deplin al poveștii, dând viață divertismentului dvs. cu o imagine ultra vie, accente luminoase și umbre mai întunecate.

Calitate uimitoare a imaginii

Experimentați o paletă de culori remarcabilă, contraste mai clare și o luminozitate incredibilă, care se simt mai mult ca și cum ați privi printr-o fereastră decât pe ecran.

Vezi fiecare detaliu

Descoperiți detalii subtile pe care pur și simplu nu le puteți vedea cu o imagine standard, pentru o experiență de vizionare fără compromisuri, așa cum au intențonat cineaștii și regizorii.

 

LASĂ-TE CUPRINS DE SUNET

Intrați într-o nouă lume a sunetului cu Dolby Atmos®. Un salt peste sunetul surround, Dolby Atmos te transportă dintr-un moment obișnuit într-o experiență extraordinară cu sunet în mișcare – sunet care îți umple camera și curge deasupra și în jurul tău cu realism uluitor pentru a crea o experiență de divertisment puternică.

Sunet Imersiv

Eliberate de canale, sunetele individuale sunt plasate cu precizie în cameră și se pot mișca în jurul tău, inclusiv deasupra și dedesubt, scufundându-te în fiecare poveste și melodie

Claritate de calitate

Fie că este vorba de un dialog intim sau de un peisaj sonor complex, fiecare detaliu prinde viață într-o claritate și profunzime bogate, astfel încât să nu vă lipsească nimic.

Simte mai mult

Creșteți volumul emoțiilor dvs. cu un sunet atât de bogat, atât de captivant, atât de pur, veți simți o conexiune mai puternică cu personajele și muzica.

 

Televizoarele HORIZON valorifică tehnologia Sound by JBL. Sunet legendar oferit de una dintre cele mai remarcabile companii audio din lume, pentru o experiență vizuală și auditivă completă.

 

FII CONECTAT.

TRĂIEŞTE EXPERIENŢA CINEMATOGRAFICĂ!

Transformă sufrageria casei tale într-o veritabilă sală de cinema! Cu o simplă apăsare a unui buton de pe telecomandă, ai acces la aplicațiile NETFLIX1 și AMAZON PRIME VIDEO2 care sunt integrate în platforma dedicată HORIZON SMART TV. Trebuie doar să pregătești popcornul și să te relaxezi urmărind cele mai noi seriale, filme și blockbustere.

 
 

AI on TV

CONȚINUT CROIT PE NEVOILE TALE!

Conectează-ți telefonul la televizorul HORIZON, iar funcția AI on TV te va recunoaște atunci când ești în apropiere. Televizorul va schimba automat setările de imagine și sunet cu cele preferate de tine, împreună cu lista ta de canale favorite.

MICRO DIMMING

Funcția Micro Dimming analizează și procesează imaginea afișată, cadru cu cadru, și modifică constrastul, pe diferite zone ale ecranului. Astfel, tonurile de negru vor căpăta o mai mare profunzime, iar albul afișat va fi mai pur.

 

CONECTEAZĂ-LE PE TOATE!

INTEL® WIRELESS DISPLAY (WiDi).

Descoperă funcționalitățile WiDi și împărtășește amintirile cu cei dragi, în cel mai simplu mod. Cu ajutorul reţelei wireless de acasă (WLAN) puteţi distribui, în timp real, conţinutul de pe smartphone3 sau tabletă4 direct pe televizorul 4K UHD de la HORIZON. Este uşor de utilizat, aşa că nu trebuie decât să vă bucuraţi de noua experiență WiDi.

 

VOCEA TA, PE PRIMUL LOC

Viața este mai ușoară, controlând televizorul cu ajutorul comenzilor vocale. Cu televizorul HORIZON ai flexibilitatea de a alege între Amazon Alexa (integrat) sau Google Assistant. Conectează-te la dispozitivul preferat și explorează.

 
 
 

DESCOPERĂ VITEZE NOI, CU HDMI 2.1

Cu ajutorul porturilor HDMI 2.1 disponibile, televizorul HORIZON îți oferă funcții noi, precum eARC sau Auto Low Latency Mode (ALLM). Datorită vitezelor de transfer ridicate, acestea îmbunătățesc experiența de vizionare a conținutului din surse externe, dar și sesiunile de gaming, în care timpul de răspuns scăzut este un avantaj important.

 
 

WiFi INTEGRAT.

COMUNICĂ FĂRĂ CABLURI!

Modulul Wi-Fi integrat permite conectarea la internet a televizorului inteligent 4K UHD de la HORIZON fără a mai avea nevoie de cabluri. Cu ajutorul conexiunilor simplificate, ai acces deplin la conținut online si posibilități nenumărate direct de pe telecomanda televizorului HORIZON, toate astea din confortul sufrageriei tale.

 

FII CONECTAT LA PROPRIA AFACERE!

ADVANCED HOTEL TV MODE

Alege caracteristicile Hotel TV Mode (Passive) potrivite business-ului tău. Cu ajutorul parolei unice și al telecomenzii televizorului inteligent 4K UHD de la HORIZON, ai acces la funcțiile  avansate de management asupra imaginilor și mesajelor de întâmpinare afișate pe TV, ce furnizeaza o diferentiere sporita in industria hoteliera. Mai mult, toate setările realizate de tine pot fi copiate pe alte televizoare (USB cloning), dar și securizate astfel încât să poti limita accesul persoanelor neautorizate (OSD Disable On/Off).

SPECIFICATII TEHNICE

Part Number 55HQ9730U/B
Culoare Silver

Specificatii Generale

Diagonala ecran (in/cm) 55″ (139 cm)
Rezolutie 3840×2160
Aspect imagine: 16:9
Tip Display QLED
Luminozitate 350 cd/m²
Unghi de Vizualizare 178/178
Contrast Dinamic 5000:1
HDCP 2.2

Tuner/Receptie/Transmisie

Analog TV Da
Digital TV DVB-S2, DVB-T2, DVB-C
Interfata CI+ Da
Redare Video (via USB) AVI, MKV, H.265 / HEVC, VOB, DAT, MP4, 3GP, ASF, WMV

Features (Caracteristici)

HOS 3.0 (HORIZON Smart TV)
Aplicaţii SmartTV NETFLIX, Youtube, Amazon Prime Video, Browser, AccuWeather
Aplicaţii VoD (video-on-demand): Vewd App Store

HOTEL TV

Mod Hotel TV Da (Passive)
Caracteristici Avansate Welcome Screen, OSD Disable ON/OFF, Volume Management, Wake-Up Alarm,
USB Cloning, Start-Up Position
IMAGE
High Dynamic Range (HDR) Dolby Vision, HDR 10, HLG
Wide Color Gamut –
High Brightness –

Sunet

Putere de iesire (RMS) 2 x 12W + Subwoofer integrat (12W)
Caracteristici Sunet Dolby Atmos, Sound by JBL, NICAM Stereo, Equalizer (5 band), Dolby Audio Processing (DAP), DTS Virtual:X, DTS HD

Conectivitate

HDMI x3 (v2.1)
Component (Y,Pb,Pr) + Audio- –
SCART (RGB/CVBS) –
D-Sub (PC input) –
RF Da
AV –
Digital Audio Out (Coaxial) Optic
Headphone out Da
LAN (RJ45) Da
Interfata Comuna Plus (CI+) Da
Antena IEC75 Da
USB (PVR Ready) x2 (v2.0)
DLNA 1.5 Da
Wi-Fi Integrat Da
Bluetooth Da

Alimentare

Sursa de Alimentare AC 100 – 240V 50/60 Hz
Clasa Energetica 2021
Consum Mediu de Energie
Consum Mediu de Energie (HDR)
Consum Maxim de Energie
Consum in Standby < 0.5W
Functii Economisire Energie Eco Mode, Sleep Timer

Dimensiuni

Fara stativ (WxDxH) 1229 x 64 x 711 mm
Cu stativ (WxDxH) 1229 x 229 x 757 mm
Ambalare (WxDxH) 1369 x 165 x 860 mm
Greutate Produs 12.85 Kg
Greutate Produs (+ stativ) 14.75 Kg
Greutate Produs (+ ambalaj inclus) 18.25 Kg
Standard VESA 200 x 200 mm, M6

Accesorii

Accesorii Incluse Cablu de alimentare, Telecomanda, 2 baterii AAA, Manual de Utilizare, Certificat de garantie
Stand TV Middle Stand
Vezi mai mult



Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.