Televizor QLED Horizon 43HQ8590U/C, 108 cm, Smart Android, 4K Ultra HD, Clasa F

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.654,70 lei
Pret 36 Rate Optimo: 60.65 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

43HQ8590U/C

Garantie: 36 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor QLED Horizon 43HQ8590U/C, 108 cm, Smart Android, 4K Ultra HD, Clasa F de la Horizon

Traieste povestea intr-un miliard de culori! QLED Android TV

 

Televizoarele QLED de la HORIZON ofera o precizie si o calitate ridicata a imaginilor, formate din miliarde de culori si nuante. Datorita tehnologiei Quantum Dot, culorile sunt filtrate printr-un strat aditional, oferind claritate si un nivel ridicat de fidelitate al culorilor. Traieste experienta cinematografica – paseste dincolo de ecran si transforma experienta vizuala intr-un spectacol de neuitat.

 

Descopera 4K Ultra HD. Stralucire in cele mai mici detalii!

 

Tehnologia avansata 4K Ultra HD ofera gradul ideal de contrast si culoare pentru vizionarea continutului la calitate UHD. Cu noul HORIZON 4K UHD TV si o rezolutie de 4 ori mai mare decat a unui televizor Full HD, experimentezi o mai mare profunzime a detaliilor, iar calitatea imaginii este incredibil de vie si clara, chiar si atunci cand este vizualizata la distante apropiate de televizor.

 

Descarca toate aplicatiile si jocurile tale preferate din Google Play. Bucura-te de ele pe marele ecran cu acces usor din pagina principala personalizata Android TV 11.

 

 

Televizor inteligent pentru o casa inteligenta

 

Televizoarele Android TV 11 de la HORIZON sunt compatibile si pot fi integrate in ecosistemul Google Home. Cu ajutorul boxelor din familia Google Nest poti controla televizorul tau atunci cand nu ai telecomanda la indemana, ai mainile ocupate sau te afli intr-o alta incapere. 

 

Puterea vocii tale

HORIZON Android TV 11 cu Google Assistant ofera o experienta de vizualizare mai inteligenta. Cauta cu usurinta si urmareste filme, ruleaza aplicatii sau bucura-te de jocuri. Pune intrebari si vezi raspunsurile de la Google pe marele ecran. Ajusteaza luminile si controleaza alte dispozitive inteligente casnice din casa.

 

Transforma divertismentul

Nu este de ajuns sa privesti televizorul – fii cu adevarat miscat de divertisment. Dolby Vision™ HDR transforma experienta TV cu o calitate a imaginii ultrarealista – luminozitate, contrast si culori incredibile care aduc divertismentul la viata in fata ochilor tai. Cand compari cu o imagine standard, Dolby Vision poate oferi culori nemaivazute, accente care sunt cu pana la 40 de ori mai luminoase si umbre care sunt cu pana la 10 ori mai intunecate. Rezultatul este o imagine realista, rafinata, care te va face sa uiti ca privesti un ecran.

O conexiune mai profunda cu povestea

Simtiti impactul emotional deplin al povestii, dand viata divertismentului dvs. cu o imagine ultra vie, accente luminoase si umbre mai intunecate.

Calitate uimitoare a imaginii

Experimentati o paleta de culori remarcabila, contraste mai clare si o luminozitate incredibila, care se simt mai mult ca si cum ati privi printr-o fereastra decat pe ecran.

Vezi fiecare detaliu

Descoperiti detalii subtile pe care pur si simplu nu le puteti vedea cu o imagine standard, pentru o experienta de vizionare fara compromisuri, asa cum au intentonat cineastii si regizorii.

 

 

Lasa-te cuprins de sunet

 

Intrati intr-o noua lume a sunetului cu Dolby Atmos®. Un salt peste sunetul surround, Dolby Atmos te transporta dintrun moment obisnuit intr-o experienta extraordinara cu sunet in miscare - sunet care iti umple camera si curge deasupra si in jurul tau cu realism uluitor pentru a crea o experienta de divertisment puternica.

 

Sunet Imersiv

 

Eliberate de canale, sunetele individuale sunt plasate cu precizie in camera si se pot misca in jurul tau, inclusiv deasupra si dedesubt, scufundandu-te in fiecare poveste si melodie.

 

Claritate de calitate

 

Fie ca este vorba de un dialog intim sau de un peisaj sonor complex, fiecare detaliu prinde viata intr-o claritate si profunzime bogate, astfel incat sa nu va lipseasca nimic.

 

Simte mai mult

 

Cresteti volumul emotiilor dvs. cu un sunet atat de bogat, atat de captivant, atat de pur, veti simti o conexiune mai puternica cu personajele si muzica.

 

 

Din cinema, in sufrageria ta

 

Prin platforma Android TV 11 disponibila pe televizoarele HORIZON ai acces la aplicatia de streaming Disney+, ce ofera acces la un continut divers de filme si emisiuni de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic si multe altele. Disney+ este disponibil pe majoritatea dispozitivelor conectate la internet si ofera o varietate de lungmetraje originale, documentare, seriale live-action si animate sau scurt-metraje. Pe langa accesul fara precedent la incredibila biblioteca de film si divertisment de televiziune a Disney, serviciul este si platforma de streaming exclusiva pentru cele mai recente lansari de la Studiourile Walt Disney.

 

Proiecteaza wireless filme, muzica si multe altele de pe laptop sau dispozitivul inteligent pe televizorul Android TV HORIZON. Atinge pictograma Chromecast de pe dispozitivul inteligent pentru a porni streamingul de continut din sute de aplicatii compatibile cu functia Cast, inclusiv Netflix, HBO GO si YouTube.

 

 

Micro dimming

 

Functia Micro Dimming analizeaza si proceseaza imaginea afisata, cadru cu cadru, si modifica constrastul, pe diferite zone ale ecranului. Astfel, tonurile de negru vor capata o mai mare profunzime, iar albul afisat va fi mai pur.

 

 

Descopera viteze noi, cu HDMI 2.1

 

Cu ajutorul porturilor HDMI 2.1 disponibile, televizorul HORIZON iti ofera functii noi, precum eARC sau Auto Low Latency Mode (ALLM). Datorita vitezelor de transfer ridicate, acestea imbunatatesc experienta de vizionare a continutului din surse externe, dar si sesiunile de gaming, in care timpul de raspuns scazut este un avantaj important.

 

 

Wifi integrat. Comunica fara cabluri!

 

Modulul Wi-Fi integrat permite conectarea la internet a televizorului inteligent 4K UHD de la HORIZON fara a mai avea nevoie de cabluri. Cu ajutorul conexiunilor simplificate, ai acces deplin la continut online si posibilitati nenumarate direct de pe telecomanda televizorului HORIZON, toate astea din confortul sufrageriei tale.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Diagonala display 108 cm
Tip TV Smart TV
Tehnologie display QLED
Tehnologie speciala HDR
Claritate imagine 4K
An aparitie 2022
Culoare Negru
Interfata

2 x USB

1 x RJ-45

1 x Jack 3.5 mm CI+ slot

3 x HDMI 2.1

1 x Digital Optical Out

Format display Plat

SMART TV

Sistem de operare Android
Versiune sistem operare 11
Aplicatii Video Streaming

YouTube

Netflix

Amazon Prime

Disney+

HBO Max

Caracteristici cheie

Comenzi vocale

Asistent vocal inteligent

Screen Mirroring

Inregistrare USB

Asistent vocal inteligent Google assistant built in
Capacitate stocare 8 GB

CARACTERISTICI VIDEO

Rezolutie 3840 x 2160
Tip tehnologie HDR

HDR 10

HLG

Dolby Vision

Tehnologii imagine Micro Dimming
Functii gaming ALLM (Auto Low Latency Mode)
Rata de refresh 60 Hz
Tuner digital integrat

DVB-C

DVB-S

DVB-S2

DVB-T

DVB-T2

CARACTERISTICI AUDIO

Tehnologii audio

Dolby Digital Plus

Dolby Atmos

DTS Virtual:X

Dolby AC-4

DTS X

Sistem audio 2
Putere difuzoare integrate 16 W
Subwoofer integrat Nu

CONECTIVITATE

Conectivitate wireless Bluetooth Wi-Fi
Standard Wi-Fi

802.11 ac

802.11 n

802.11 a/b/n

Versiune Bluetooth 5.0

CONSUM ENERGIE

Consum energie electrica / 1000 ore 51 kWh
Consum energie electrica in modul HDR/ 1000 ore 92 kWh
Putere consumata in stand-by 0.5 W
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa F

DIMENSIUNI

Dimensiune cu stand 972 x 208 x 610 mm
Dimensiune fara stand 972 x 84 x 567 mm
Greutate cu stand 8.5 Kg
Greutate fara stand 7 Kg
Dimensiune cutie 1085 x 154 x 710 mm
Greutate cutie 11 Kg

ACCESORII

Continut pachet

Cablu alimentare

Manual utilizare

Telecomanda Smart

SISTEM MONTARE PE PERETE

Compatibilitate VESA 100 x 100
Vezi mai mult


  • Detalii
    • Tehnologie
    • Clasa noua de eficienta energetica
      F
    • Diagonala Ecran (cm)
      108
    • Rezolutie imagine
    • Smart TV
      Da
    • Conexiune retea

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.