Horizon Televizor LED 55HL7500U, 140 cm, 4K Ultra HD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED 55HL7500U, 140 cm, 4K Ultra HD de la Horizon

FRUMUSETEA 4K Ultra HD TV. TRAIESTE ADEVARATA POVESTE!

Traieste experienta cinematografica in fata televizorului 4K UHD TV de la HORIZON, paseste dincolo de ecran si transforma experienta vizuala intr-un spectacol de neuitat. Exploreaza o lume inedita, unde continutul de calitate, posibilitatile multiple si confortul sunt la indemana.

   

DESCOPERA 4K Ultra HD. STRALUCIRE IN CELE MAI MICI DETALII!

Tehnologia avansata 4K Ultra HD ofera gradul ideal de contrast si culoare pentru vizionarea continutului la calitate UHD.
Cu noul HORIZON 4K UHD TV si o rezolutie de 4 ori mai mare decat a unui televizor Full HD, experimentezi o mai mare profunzime a detaliilor, iar calitatea imaginii este incredibil de vie si clara, chiar si atunci cand este vizualizata la distante apropiate de televizor.

   

NARROW DESIGN. MARGINE DISCRETA, DE JUR IMPREJUR!

Cu o margine ingusta, televizorul 4K UHD de la HORIZON ofera privitorului o experienta cu totul aparte. Suprafata de vizualizare extinsa si rama fina de jur imprejur sunt atuurile unui design care imbratiseaza necesitatile tale.

   

CLEAR MOTION ENGINE (CME). CLARITATE IN MISCARE!

Traieste din plin fiecare moment, mai ales atunci cand te joci sau urmaresti un film de actiune. Combinand rata de reimprospatare a ecranului cu procesarea unica a imaginilor, standardul Clear Motion Engine (CME) ofera o claritate de exceptie a imaginilor in miscare.

   

PARIAZA PE DOLBY DIGITAL SI DTS-HD. SUNETUL MAI APROAPE DE TINE!

Lasa-te invaluit de o ambianta sonora vibranta cu Dolby Digital Plus (DD+). Sistemul audio surround HORIZON cu decodor DD+ iti ofera o experienta sonora realista, care sa completeze perfect continutul vizual.
In plus, ai DTS TruSurround™, solutie ce reda un sunet surround aproape de realitate pe configuratii stereo sau boxe 3.1 (mai ales bare de sunet) si DTS – HD, una dintre putinele tehnologii care ofera un sunet surround comprimat fara pierderi pentru Blu-ray si HD DVD, asigurand performanta audio de calitate.

   

CI+ SLOT. ACELEAȘI FUNCTIONALITATI, DAR FARA CABLURI!

Renunta la decodorul clasic si simplifica experienta de televiziune digitala cu ajutorul cartelelor CI+ ale furnizorilor de cablu. Astfel, te conectezi mai usor, eliminand o buna parte din cabluri, schimbi programele direct din telecomanda televizorului HORIZON si pastrezi un consum energetic redus.

   

PERSONAL VIDEO RECORDER (PVR). TIMPUL CAPATA O NOUA DIMENSIUNE!

Uita de DVD-uri sau orice alte dispozitive de redare audio/video si profita acum de portul USB 2.0 din dotarea televizorului HORIZON. Poti inregistra emisiunile/filmele preferate folosindu-te de functia PVR integrata pe televizorul tau. Cu ajutorul portului USB 2.0, televizorul HORIZON te conecteaza la orice dispozitiv de stocare externa pentru ca tu sa accesezi continut digital (imagini, fisiere video si audio, de la filmele si muzica preferate, pana la pozele din vacanta).

   

HORIZON LED TV. ENERGIE PURA!

Dezvoltarea unor produse prietenoase cu mediul a fost o prioritate si pentru noi, inca de la inceput. Ne respectam intotdeauna principiile, de aceea tehnologia avansata utilizata in productia tuturor modelelor HORIZON LED TV reduce consumul mediu de energie, favorizand astfel utilizarea eficienta si responsabila a energiei electrice.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip LED

AUDIO

Iesire sunet (RMS) 2 x 10 W
Caracteristici superioare sunet

EQUALIZER (5 BAND)

NICAM Stereo

Dolby Digital Plus (DD+)

DTS HD

DTS TruSurround HD

VIDEO

Diagonala ecran (cm) 140
Tip display Plat
Rezolutie 3840 x 2160
Contrast dinamic 4000:1
Luminozitate 350 cd/m²
Aspect imagine 16:9
Unghi de vizibilitate 178 / 178

TUNER/RECEPTIE/TRANSMISIE

Tuner digital DVB-T2/S2/C
Redare video 3gp Mp4 WMV AVI MKV VOB ASF DAT

CONECTORI

Conexiuni

D-SUB

SCART

AV

Digital Audio (Coaxial)

CI+

Antena IEC75

2 x HDMI

1 X USB

RF

Headphone

CARACTERISTICI GENERALE

Compatibil VESA 400 x 200
Dimensiuni (W x H x D ) fara stand 1248 x 86 x 730
Dimensiuni (W x H x D) cu stand 1248 x 276 x 785
Culoare Negru/Argintiu
Greutate (Kg) 14.5
Vezi mai mult


  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.