LG Televizor LED 43UP751C, 109 cm, Smart TV, 4K Ultra HD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED 43UP751C, 109 cm, Smart TV, 4K Ultra HD de la LG

UHD 4K REAL
Imersiune incredibilă.

 

Televizoarele LG UHD vă depășesc așteptările de fiecare dată. Bucurați-vă de o calitate realistă a imaginii și de culori vii, cu o precizie de patru ori mai mare a pixelilor decât televizoarele Full HD.
 
 

Performanță Blockbuster garantată.

Adu cinematograful în locuința ta. FILMMAKER MODE™ și HDR vă aduc o experiență de vizionare mai imersivă. Conectați-vă prin intermediul platformelor preferate de streaming pentru a accesa conținutul preferat.
 
 

Locul unde se întâlnesc toate aplicațiile tale preferate.

Accesează Netflix. Alege dintre cele mai recente filme, spectacole TV, documentare și emisiuni sportive în direct, pe care le poți găsi într-un singur loc.
logoul Netflix sunt aranjate pe fundalul negru.

FILMMAKER MODE™

Perspectiva regizorului adusă la viață.

FILMMAKER MODE™ dezactivează încetinirea mișcării, păstrând în același timp raporturile de aspect originale, culorile și intervalele cadrelor. Această opțiune redă cu exactitate viziunea originală a regizorului, astfel încât să te bucuri de experiența filmului așa cum a fost ea gândită.
Christopher Nolan în timpul unui interviu într-o sală de teatru

Active HDR

Până la cele mai minuțioase detalii

LG UHD TV oferă culori vibrante și detalii precise cu Active HDR. Bucurați-vă de filmele preferate la aceeași calitate ca și originalul, prin multitudinea de formate HDR, inclusiv HDR10 și HLG.
O scenă cu o femeie care atinge un exponat acoperit cu becuri mici este împărțită în două pentru o comparație vizuală. Pe imagine, există texte pentru Modelul convențional în partea stângă sus, Active HDR în partea dreaptă sus și LG UHD TV în partea dreaptă jos.

Gaming la cel mai înalt nivel.

Treci la acțiune. Game Optimizer, placa grafică HDR cu reglaj fin și input lag redus fac jocul mai rapid și mai captivant.
 
 

Game Optimizer

Configurare rapidă și ușoară a jocurilor.

Gestionați toate setările într-un singur loc, cu moduri optimizate pentru diferite genuri de joc: FPS, RPG și RTS. Controlați contrastul prin stabilizarea alb-negru pentru o vizibilitate mai bună.
Un ecran TV care afișează o fotografiere o navă spațială care atacă un oraș și funcția Game Optimizer de la LG OLED de pe partea stângă, care reglează setarea jocului.

HGiG

Devino parte din joc.

HGIG recunoaște performanța televizorului, calitatea imaginii și apoi reglează placa grafică HDR pentru a-ți oferi o experiență de joc HDR supremă.
Un cavaler îmbrăcat în armură, cu sabie, și un dragon care suflă flăcări se înfruntă. Pe imagine, există texte pentru Modelul convențional în partea stângă sus, LG UHD TV în partea dreaptă sus și logoul HGiG în partea dreaptă jos.

Input Lag redus

Control complet, fără întârziere.

Televizoarele UHD de la LG permit utilizatorilor să preia imediat controlul complet asupra jocurilor, fără întârziere.
Prim-plan cu un jucător ce joacă un joc de curse de biciclete pe un ecran TV.

Experiență palpitantă a sportului

Simte-te ca pe stadion. Sistemul Bluetooth Surround Ready vă permite să vă simțiți ca și cum ați fi în tribună. Iar prin Alerta pentru sport, vei ști întotdeauna când joacă echipele tale preferate.
 
 

Alertă pentru sporturi.

Nu rata niciodată meciul echipei tale

Alerta pentru sporturi te informează înainte, în timpul și după finalul meciurilor. Nu va trebui să-ți faci niciodată griji că ai putea rata meciurile importante ale echipelor preferate, chiar și când vizionezi un alt conținut.
Imaginea unui bărbat și a unei femei ciocnind pahare, afișată pe un ecran TV în timp ce se primesc notificări ale alertelor sportive

Compatibil cu sisteme Bluetooth Surround

Meciurile importante au nevoie de un sunet pe măsură.

Conectează cu ușurință difuzoarele Bluetooth pentru o experiență sonoră surround wireless. Sunetele acțiunilor sunt acum mai vii și mai realiste, aducând atmosfera meciului direct în casa ta.
O familie pe canapea uitându-se la un meci de fotbal.

Înfrumusețează-ți camera

Adăugați televizorul LG UHD în decorația camerei tale. Un panou subțire și ramă, cu un design plăcut, pun în valoare orice interior.
 
O cameră de zi de lux cu un televizor care afișează o vedere aeriană a pădurii de culoare roșie.
 
Un televizor aflat intr-o cameră veche de lucru, afisează o imagine a Podului din Londra. O imagine de mai aproape a unui televizor aflat pe o masă dintr-o cameră de lucru veche,afișând imaginea Podului din Londra
Procesor α5 AI 4K

Îmbunătățiți tot ce vedeți și auziți.

Procesorul elimină zgomotul conținutului video și creează culori și un contrast mai vibrant. Imaginile la rezoluție mică sunt îmbunătățite și reproduse aproape la calitatea 4K. De asemenea știe când, unde și cum să îmbunătățească calitatea sunetului, creând un sunet ambiental virtual pentru o experiență mai captivantă și mai cinematografică.
 

Îmbunătățire 4K

Vezi totul în 4K.

Televizorul LG UHD transformă conținutul 2K în cea mai realistă imagine 4K îmbunătățind detaliile și culorile. Bucurați-vă de subtitrări și imagini mult mai clare, cu zgomot redus și claritate sporită.
Imaginea din partea dreaptă a Big Ben-lui cu textul
Controlul luminozității prin intermediul AI

O idee genială pentru un televizor mai bun.

Senzorul de lumina măsoară luminozitatea camerei, astfel procesorul reglează cu precizie dinamica culorilor pentru a obține o luminozitate optimă a ecranului. Controlul inteligent al iluminării și algoritmul de control al pixelilor îmbunătățesc contrastul pentru a obține imagini mai bune în scenele întunecate. Conținutul HDR este îmbunătățit prin intermediul ajustării luminozității care transformă scenele mai întunecate în imagini cu un contrast perfect, accentuând detaliile și culorile.
Un televizor aflat intr-o cameră luminoasă prezinta imaginea unui astronaut.În partea dreaptă, un televizor aflat într-o cameră întunecată, ce afișează o imagine mai luminoasă a unui astronaut.
 

Sunet prin AI

Un sunet pentru toate genurile muzicale.

Învățând din peste 17 milioane de puncte de informații audio, procesorul identifică vocile, sunetele și frecvențele, astfel optimizează sunetul pentru fiecare gen muzical, pentru o experiență audio imersivă.
Pe măsură ce omul cântă la tobe, efectele sonore sunt redate din tobe.
ThinQ AI

Crezi că știi ce înseamnă smart?
Vei vedea că nu.

LG ThinQ este aici pentru a îmbunătăți la maxim experiența oferită de un televizor. Alege asistentul vocal preferat și controlează televizorul prin comenzi vocale, cu un ecran de pornire complet nou, pentru confort și control sporite.
 
 

 

Comandă vocală

Punctul central pentru funcțiile practice

LG ThinQ permite comenzi simple și controlarea sistemului Home IoT cu recunoașterea vocii.
 
Detalii tehnice

General Model 43UP751C
Diagonala cm / inch 109 cm / 43 inch
Smart TV Da
Format Ultra HD 4K
Tip ecran LED
Rezolutie (pixeli) 3840 x 2160
Tuner Digital Da (DVB-T/ T2/ S/ S2/ C)
Difuzor integrat 2 x 10W
Diverse Telecomanda Magic se vinde separat.
Suport TV recomandat (inch) 43

Continut
 
Pachet Televizor
Cablu Alimentare
Telecomanda
Wireless Da
Ethernet Da
Iesire audio digitala (optica) x 1
CI (Slot) PLUS
USB 2.0 x 1
HDMI x 2
Culoare Negru
Dimensiuni cu stand (mm) 973 x 611 x 187
Greutate (Kg) 8.1
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.