LG Televizor OLED OLED77G6V, Smart TV, 195 cm, 4K Ultra HD, harman/kardon Sound

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor OLED OLED77G6V, Smart TV, 195 cm, 4K Ultra HD, harman/kardon Sound de la LG

Pixelii organici auto-iluminati nu doar ca ofera contrast, culori si claritate inegalabile, ci permit, totodata, adoptarea unui design revolutionar, elegant si extrem de subtire pentru televizorul OLED LG SIGNATURE. Ecranul de ultima generatie se imbina cu tehnologia audio exceptionala calibrata de harman/kardon.

Picture-on-Glass

Pentru prima data, un panou OLED ultra-subtire a fost atasat pe o placa de sticla transparenta. Rezultatul este un design uluitor al televizorului OLED LG SIGNATURE, care se potriveste cu calitatea perfecta a imaginii.

Sound Bar Stand

Televizorul OLED LG SIGNATURE se sprijina pe un suport deosebit de elegant, care include toate componentele barei de sunet. Pentru a-ti oferi un sunet absolut perfect, bara de sunet transmite frontal sunetul. Bucura-te de un sunet bogat si intens in fiecare scena.

OLED HDR

Pentru a afisa contrastul ridicat creat de High Dynamic Range (HDR), televizorul trebuie sa poata reda intervale de contrast maxime si sa fie compatibil cu formate HDR multiple.
Tehnologia Negru Perfect, contrastul infinit si compatibilitatea cu HDR10 generic si Dolby Vision fac din OLED HDR afisajul perfect pentru continuturi HDR.

De ce Dolby Vision?

LG OLED HDR suporta tehnologia Dolby Vision, care ofera imagini mai luminoase si mai bine definite, un contrast imbunatatit si culori extraordinare. Cu Dolby Vision, te asiguri ca urmaresti programele preferate la calitatea maxima pentru care au fost create.

ULTRA HD PREMIUM Noul standard TV definitoriu

Nu toate televizoarele 4K sunt la fel. Certificarea ULTRA HD PREMIUM iti ofera garantia celor mai inalte standarde de calitate audio si video pentru televizorul tau. OLED TV completeaza aceasta tehnologie, constituind suportul perfect pentru a urmari canalele TV ULTRA HD Premium.

Pixeli auto-iluminati

Ca un organism viu, pixelii se aprind si se sting singuri, generând un negru perfect pe care culorile prind viata. Deoarece iluminarea de fundal nu mai este necesara, televizorul OLED LG SIGNATURE are o structura minimalista sublima. Pixelii auto-iluminati ai televizorului OLED LG SIGNATURE creeaza imaginea perfecta.

OLED BLACK

„Televizoarele OLED de la LG, datorita capacitatii de a afisa un negru perfect, permit urmarirea canalului UHD NASA TV anuntat recent, in cele mai bune conditii, purtând telespectatorii mult mai aproape de experienta reala a spatiului cosmic.“
- Harmonic, partener oficial NASA pentru canalul UHD NASA TV -

webOS 3.0

Televizorul OLED LG SIGNATURE duce simplitatea si amuzamentul webOS la un nou nivel de divertisment, cu webOS 3.0. Motivul este unul singur – pentru ca tu sa poti urmari in conditii excelente programele TV de la ora de vârf.

Sistem audio calibrat de harman/kardon


Fiindca o calitate exceptionala a imaginii se potriveste cu un sunet impecabil, sistemul audio al televizorului OLED LG SIGNATURE a fost calibrat de harman/kardon. Completeaza experienta de vizualizare revolutionara cu sunetul perfect calibrat de harman/kardon.

Ecran


Rezolutie 4K ULTRA HD
Dimensiuni 77 " ( 195 cm )
Lumina de fundal cu LED only for LED
Durata de viata 100.000 de ore


Imagine


High Dynamic Range (HDR) Dual OLED HDR – Dolby Vision & HDR10
ColorPrime Perfect Color
Tehnologie dimming Pixel Dimming
Luminozitate ULTRA Da
Adancime de culoare Billion Rich Colors
Amplificator de contrast Infinite Contrast
4K Upscaler Da


Design


Rama/culoare Picture-on-Glass
Suport/culoare Sound bar stand


Smart TV


Sistem de operare webOS 3.0
Inregistrare TV Da
MultiView Da
Control STB Da
Browser internet Da
Telecomanda Magic Remote OLED Premium Magic Remote


Audio

 

Sistem de difuzoare 4.2
Iesire alimentare 80W/60W
Player de muzica Da
Harman/Kardon Da


3D


3D (Polarizat) Da
Dual Play Da
Ochelari 2xF310


Conectivitate


Slot CI CI+1.3
HDMI/HDMI 4K 4 (H)
Optic Da
USB 2.0 / 3.0 1 (3.0) 2 (2.0)
Sincronizare sunet Bluetooth Da
Utilizare comuna componenta/compus Gender
Iesire casti Da
Tuner DVB-T2/C/S2 Twin Tuner

Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.