Philips Televizor LED 55PUS7303/12, Smart TV Android, 139 cm, 4K Ultra HD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED 55PUS7303/12, Smart TV Android, 139 cm, 4K Ultra HD de la Philips

mbilight. Duce emotia dincolo de ecran

Extinde-ti experienta de vizionare cu Ambilight pe 3 laturi. Numai televizorul Philips duce emotia dincolo de ecran cu iluminare ambientala care se potriveste perfect fiecarei scene. Vezi cum filmul preferat prinde viata in culori vii pentru o sarbatoare vizuala cu adevarat captivanta.
   
 P5 Perfect Picture Engine. Imagini perfecte din orice sursa

Daca iti place streamingul de continut, atunci vei aprecia procesorul P5. Este cel mai recent motor Philips 5-in-1 de procesare a imaginii si a fost creat pentru a optimiza claritatea, culorile, contrastul si miscarea. Reduce chiar defectele si optimizeaza imaginea pentru a aduce cea mai buna calitate a imaginii de pe ecran, indiferent de sursa.
   
 HDR Plus. Contrast, culori si claritate imbunatatite

High Dynamic Range Plus este un nou standard video. Acesta redefineste divertismentul la domiciliu prin inovatii in ceea ce priveste contrastul si culoarea. Bucura-te de o experienta senzoriala care surprinde bogatia si insufletirea initiale, redand totusi cu acuratete intentia creatorului de continut. Rezultatul final? Aspecte esentiale mai stralucitoare, contrast mai bun, o gama mai larga de culori si detalii mai atractive ca niciodata.
   
 Asistent Google integrat. Controleaza televizorul folosind vocea

Controleaza televizorul folosind vocea. Televizorul Philips impreuna cu Asistentul Google integrat ofera o modalitate intuitiva de a obtine filmele, muzica si programele dorite. Aceasta asigura o experienta audiovizuala si mai inteligenta.
   
 Magazinul Google Play si galeria de aplicatii Philips. Si mai multe beneficii

Treci dincolo de programele TV traditionale cu Magazinul Google Play si Galeria de aplicatii Philips. Beneficiaza de nenumarate filme, televiziune, muzica, aplicatii si jocuri online. Si mai multe beneficii.
   
 Ultra HD 4K. Imagini atat de clare incat te transpun in mijlocul actiunii

Cu o rezolutie de patru ori mai mare decat rezolutia Full HD conventionala, Ultra HD iti aduce ecranul la viata cu peste 8 milioane de pixeli si tehnologia noastra unica de upscaling Ultra Resolution. Savureaza imagini imbunatatite indiferent de continutul original si beneficiaza de o imagine mai clara, cu adancime, contrast, miscare naturala si detalii vii de nivel superior.
   
 Micro Dimming. Contrast inteligent pentru scene dinamice

Micro Dimming Pro optimizeaza contrastul televizorului in functie de conditiile de iluminat din camera. In combinatie cu un software special care analizeaza imaginea in 6400 de sectiuni diferite, vei beneficia de contrast si calitate incredibile ale imaginii, avand parte de o experienta vizuala realista, indiferent daca este zi sau noapte.
   
 Procesor Quad Core si Android. Da frau liber continutului tau

Procesorul Philips Quad Core intalneste puterea Android pentru a-ti oferi o experienta de joc captivanta. Iar avand Android pe televizor, vei naviga, vei lansa aplicatii si vei juca in mod super rapid, super intuitiv si super distractiv.
   


CARACTERISTICI GENERALE

Tip LED
Tehnologii Ambilight
Tip TV Smart TV
Functie monitor Da
Gama 2018
Android Android 7.0 Nougat
Tehnologie speciala HDR 4K

AUDIO

Sistem audio Stereo
Iesire sunet (RMS) 20 W
Caracteristici superioare sunet Sunet clar Smart Sound DTS-HD Premium Sound

VIDEO

Diagonala ecran (cm) 139
Tip display Plat
Rezolutie 4K ULTRA HD
Aspect imagine 16:9
Rezolutie ecran (pixeli) 3840 x 2160
Caracteristici superioare imagine Ultra rezolutie Micro Dimming Pro 1600 PPI

TUNER/RECEPTIE/TRANSMISIE

Tuner digital DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2
Redare video Da
Intrare antena Da

CARACTERISTICI SPECIALE

Player multimedia integrat Da

CONECTORI

Conexiune retea Wi-Fi Integrat
Conexiuni YPbPr Slot CI+ LAN 1 x Audio in
Iesire audio digitala (optica) 1
Minijack casti 1
Porturi HDMI 4

CARACTERISTICI GENERALE

Compatibil VESA 300 x 200
Dimensiuni (W x H x D ) fara stand 1244 x 729 x 68 mm
Dimensiuni (W x H x D) cu stand 1244 x 781 x 266 mm
Putere consumata 86 W
Culoare Argintiu
Greutate (Kg) 15.3 kg
Accesorii incluse Manual de utilizare Telecomanda Cablu alimentare
Caracteristici speciale Aplicatii Browser Web Firmware actualizabil prin USB Inregistrare USB HbbTV SimplyShare Zoom Autodetectare dispozitive Philips Expert pt. actualizarea firmware-ului Adaptare la culoarea peretelui Mod Lounge Magazine video online Social TV Televiziune la cerere NowOnTV Video la cerere Pauza TV Expert de conectare dispozitiv Expert de instalare retea Buton Meniu Smart complet Manual de utilizare pe ecran Umplere ecran Ambilight + Hue integrat Muzica Ambilight Ghid TV Expert de configurare a setarilor Actualizare firmware online Client si server Multiroom YouTube Mod Joc
Sistem de operare Android
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.