Televizor LED Philips 50PUS7504/12, 126 cm, Smart Android 4K Ultra HD, Clasa A

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED Philips 50PUS7504/12, 126 cm, Smart Android 4K Ultra HD, Clasa A de la Philips

Televizor LED Smart Android Philips, 126 cm, 50PUS7504/12, 4K Ultra HD




 


Ambilight. Duce emotia dincolo de ecran


Cu Philips Ambilight, filmele si jocurile sunt mai captivante. Muzica primeste un spectacol de lumini. Iar ecranul va parea mai mare decat este. LED-urile inteligente de pe marginile televizorului proiecteaza culorile de pe ecran pe pereti si in camera, in timp real. Obtii iluminare ambientala perfect sincronizata. Si inca un motiv sa-ti iubesti televizorul.





Procesor Philips P5. Indiferent de sursa, intotdeauna perfectiune


Philips P5 Perfect Picture Engine ofera o imagine la fel de superba precum continutul care iti place. Detaliile au simtitor mai multa adancime. Culorile sunt vii, iar tonurile pielii arata natural. Contrastul este atat de clar incat vei simti toate detaliile. Iar miscarea este atat de lina, incat nu vei pierde niciodata din vedere mingea, indiferent de cat de rapid este jocul.




HDR Premium. Culori, adancime si dimensiune imbunatatite

High Dynamic Range Premium este un nou standard video. Acesta redefineste divertismentul la domiciliu prin inovatii in ceea ce priveste utilizarea contrastului si a culorilor. Bucura-te de o experienta senzoriala care surprinde bogatia si insufletirea initiale, redand totusi cu acuratete intentia regizorului. Rezultatul final? Zone luminoase de o claritate excelenta, contrast si culori mai bogate si detalii vii asa cum nu ai mai vazut vreodata.









Magazinul Google Play si galeria de aplicatii Philips. Si mai multe beneficii

Treci dincolo de programele TV traditionale cu Magazinul Google Play si Galeria de aplicatii Philips. Beneficiaza de nenumarate filme, televiziune, muzica, aplicatii si jocuri online. Si mai multe beneficii.





Gama larga de culori. Mai multe culori. Intensitate sporita

Gama larga de culori mareste gama cromatica standard de 72 % pana la 90 %~99 %, rezultand culori mai vii si mai stralucitoare. Cu cel mai verde verde, cel mai albastru albastru si cel mai rosu rosu, abilitatile extinse de reproducere a culorilor ale televizorului 4K Ultra HD ofera o imagine mai apropiata de ceea ce vezi intr-un cinematograf digital.


Asistent Google integrat si 16 GB de memorie extensibila

Controleaza televizorul Philips Android TV folosind vocea. Vrei sa incerci un joc, sa te uiti pe Netflix sau sa gasesti continut si aplicatii in Magazinul Google Play? Spune televizorului ce vrei. Poti chiar sa controlezi toate dispozitivele inteligente din locuinta compatibile cu Asistentul Google: de exemplu, poti sa reduci intensitatea luminilor sau sa setezi termostatul pentru seara de filme. Fara a te ridica de pe canapea.

Tehnologie Philips Triple Ring. Mai mult spatiu pentru sunet

Cu tehnologia avansata Philips Triple Ring, miscarea difuzoarelor in subwoofere este mai accentuata. Mai multa miscare inseamna mai multa putere, asa ca vei beneficia de sunet puternic chiar si de la un televizor Philips cu design subtire.


CARACTERISTICI GENERALE

Tip LED
Tehnologii Ambilight
Tip TV Smart TV
Functie monitor Da
Gama 2019
Tehnologie speciala Ambilight

AUDIO

Sistem audio Stereo
Iesire sunet (RMS) 25 W
Caracteristici superioare sunet Tehnologie Triple Ring Echilibrare automata a volumului Dolby Atmos Egalizator cu 5 benzi Sunet AI Amplificare bas Dialog clar

VIDEO

Diagonala ecran (cm) 126
Tip display Plat
Rezolutie 4K ULTRA HD
Aspect imagine 16:9
Rezolutie ecran (pixeli) 3840 x 2160
Caracteristici superioare imagine Micro Dimming Pro UHD 4K Dolby Vision 1700 PPI P5 Perfect Picture Engine

TUNER/RECEPTIE/TRANSMISIE

Tuner digital DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2
Intrare antena 1

CARACTERISTICI SPECIALE

Player multimedia integrat Da

CONECTORI

Conexiune retea Wi-Fi Integrat
Conexiuni Bluetooth LAN 1 X Antena
Iesire audio digitala (optica) 1
Intrare USB 2
Minijack casti 1
Porturi HDMI 4
Slot CI+ 1

CARACTERISTICI GENERALE

Compatibil VESA 300 x 200
Dimensiuni (W x H x D ) fara stand 1119.8 x 658.8 x 77.7 mm
Dimensiuni (W x H x D) cu stand 1119.8 x 703.4 x 207 mm
Putere consumata 73 W
Culoare Negru
Greutate (Kg) 20.5
Accesorii incluse Manual de utilizare Telecomada Cablu alimentare
Caracteristici speciale DLNA WiDi Miracast P5 Perfect Picture Engine QuadCore Processor UHD 4K HDR 10+ Dolby Vision Dolby Atmos Picture Performance Index 1700 Compatibil Amazon Alexa
Sistem de operare Android
Eficienta energetica A
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.