Philips Televizor LED 40HFL2819D/12, Full HD, 102cm

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED 40HFL2819D/12, Full HD, 102cm de la Philips

LED TV 40" PHILIPS 40HFL2819D/12

Clonare USB a tuturor setarilor pentru instalare rapida

Clonare USB a tuturor setarilor pentru instalare rapida

Asigura capacitatea de a copia usor si fara cabluri toate setarile si canalele programate de la un televizor la altele in mai putin de un minut. Caracteristica asigura uniformitatea intre televizoare si reduce semnificativ timpul si costurile de instalare.

Imagini LED exceptionale cu un consum redus de energie

Cea mai avansata tehnologie de iluminare cu LED-uri a acestui televizor combina un design minimalist exceptional cu o calitate uimitoare a imaginii, precum si cel mai redus consum de energie din categoria sa. Mai mult, tehnologia de iluminare cu LED-uri nu contine materiale periculoase. Astfel, prin iluminarea cu LED puteti sa va bucurati de un consum redus de energie, o luminozitate crescuta, contrast si claritate incredibile si culori vii.

Imagini LED exceptionale cu un consum redus de energie
USB pentru redare multimedia

USB pentru redare multimedia

Conectati-va stick-ul de memorie USB, camera digitala, playerul MP3 sau alt dispozitiv multimedia la portul USB din partea laterala a televizorului dvs. pentru a va bucura de fotografii, videoclipuri si muzica cu browserul de continut usor de utilizat de pe ecran.

Pagina de intampinare pe ecran

Un mesaj de intampinare este afisat de fiecare data cand este pornit televizorul.

Pagina de intampinare pe ecran

Limitarea volumului

Aceasta caracteristica predefineste intervalul de volum in care poate functiona televizorul, prevenind reglajele excesive ale volumului si evitand astfel deranjarea vecinilor.

Blocarea meniului de instalare

Previne accesul neautorizat la setarile de instalare si configurare, pentru a asigura un confort maxim oaspetilor si pentru a evita costurile de reprogramare nenecesare.

Consum redus de energie

Televizoarele Philips sunt proiectate pentru a minimiza consumul de energie. Acest lucru nu reduce doar impactul asupra mediului, ci diminueaza si costurile de utilizare.

Panou de conectivitate integrat

Panoul de conectivitate integrat le permite oaspetilor dvs. sa isi conecteze perfect dispozitivele personale la televizorul dvs., fara a fi necesar niciun panou de conectivitate extern.

Blocare controale laterale

Selectand in meniul de configurare optiunea de blocare sau deblocare a accesului la controalele frontale sau laterale ale televizorului, se previne accesarea neautorizata a meniului televizorului, economisindu-se astfel timpul si efortul hotelierului pentru reinstalare.

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tehnologie
      LED
    • Diagonala Ecran (cm)
      102
    • Rezolutie imagine

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.