Philips Televizor LED 65PUS6412/12, Smart TV, Android, 164 cm, 4K Ultra HD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED 65PUS6412/12, Smart TV, Android, 164 cm, 4K Ultra HD de la Philips

Ambilight pe 2 laturi

Ai creat un camin care este mai mult decat o casa, de ce n-ai alege un televizor care sa fie cald si imbietor? Tehnologia unica Ambilight de la Philips face ecranul mult mai larg - si experienta de vizionare mult mai captivanta - proiectand un halo de lumina din cele trei laturi ale ecranului televizorului pe peretele care-l inconjoara. Culoarea, imaginile vibrante si emotiile depasesc ecranul si aduc in sufrageria ta o experienta de vizionare extraordinara.

Ultra HD 4K

Televizorul Ultra HD are o rezolutie de patru ori mai mare decat cea a unui televizor Full HD obisnuit. Cu peste 8 milioane de pixeli si tehnologia noastra unica de upscaling Ultra Resolution, vei experimenta cea mai buna calitate a imaginii. Cu cat calitatea continutului original este mai ridicata, cu atat imaginile vor fi mai bune si rezolutia imbunatatita. Beneficiaza de claritate imbunatatita, de perceptia unei adancimi sporite, contrast superior, miscare naturala si detalii fara cusur.

High Dynamic Range Plus

High Dynamic Range  este un nou standard video. Acesta redefineste divertismentul la domiciliu prin inovatii in ceea ce priveste utilizarea contrastului si a culorilor. Bucura-te de o experienta senzoriala care surprinde bogatia si insufletirea initiale, redand totusi cu acuratete intentia regizorului. Rezultatul final? Zone luminoase de o claritate excelenta, contrast si culori mai bogate si detalii vii asa cum nu ai mai vazut vreodata.

Quad Core + Android

Procesorul Philips Quad Core intalneste puterea Android pentru a-ti oferi o experienta de joc captivanta. Iar avand Android pe televizor, vei naviga, vei lansa aplicatii si vei juca in mod super rapid, super intuitiv si super distractiv.

Natural Motion

Natural Mottion este o tehnologie Philips premiata ce elimina umbrele si efectul de imagine sacadata. Astfel te poti bucura de cele mai fluide imagini, fie ca privesti un film de actiune sau un meci de fotbal.

Micro Dimming Pro

Software-ul special analizeaza imaginea in 6400 zone diferite si apoi adapteaza contrastul astfel incat tu sa te bucuri de cea mai buna imagine si experienta vizuala.

Continut TV

Magazinul Google Play si galeria de aplicatii Philips merg mai departe de programarea TV traditionala, pentru a-ti aduce o colectie online ampla de filme, televiziune, muzica, aplicatii si jocuri. 16 GB de memorie extensibila inseamna ca exista suficient spatiu pentru continutul tau preferat si pentru a instala mai multe aplicatii.

Ultra resolution upscaling

Cu Philips Ultra Resolution Upscaling te porti bucura de imagini Ultra HD indiferent de sursa. Tehnologia avansata de upscaling impreuna cu un algoritm performant vor imbunatati fiecare pixel din sursa in pixeli mai buni. Rezultatul este o imagine clara si plina de detalii.

Pixel Plus Ultra HD

Experimenteaza claritatea 4K Ultra HD cu motorul Philips Pixel Plus Ultra HD. Optimizeaza calitatea imaginii pentru a beneficia de imagini line si fluide cu detalii si profunzime incredibile. Bucura-te de imagini 4K mai clare, cu nuante de alb mai stralucitoare si nuante de negru mai intense, de fiecare data.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip LED
Tip TV Smart TV
Functie monitor Da
Gama 2017
Android Android 6.0, Marshmallow
Tehnologie speciala Ambilight

AUDIO

Sistem audio Stereo
Iesire sunet (RMS) 20 W
Caracteristici superioare sunet

Sunet Clar

Smart Sound

DTS-HD Premium Sound

VIDEO

Diagonala ecran (cm) 164
Tip display Plat
Rezolutie Ultra HD / 4K
Luminozitate 370 cd/m²
Aspect imagine 16:9
Rezolutie ecran (pixeli) 3840 × 2160
Caracteristici superioare imagine

Micro Dimming Pro

Ultra rezolutie

Natural Motion

Pixel Plus Ultra HD

900 PPI

TUNER/RECEPTIE/TRANSMISIE

Tuner digital DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2
Redare video Da
Intrare antena Da

CARACTERISTICI SPECIALE

Player multimedia integrat Da

CONECTORI

Conexiune retea Wi-Fi Integrat
Conexiuni

LAN

Slot CI+

1 x Audio in

Iesire audio digitala (optica) 1
Intrare USB 2
Intrari component 1
Minijack casti 1
Porturi HDMI 4

CARACTERISTICI GENERALE

Compatibil VESA 400 x 200
Dimensiuni (W x H x D ) fara stand 1462.3 x 854 x 87.5 mm
Dimensiuni (W x H x D) cu stand 1462.3 x 906.7 x 271.5 mm
Putere consumata 109 W
Culoare Argintiu
Greutate (Kg) 26.2
Accesorii incluse Manual de utilizare Cablu alimentare Telecomada
Caracteristici speciale

Interactiune cu utilizatorul: Client si server Multiroom, SimplyShare

Televiziune interactiva: HbbTV

Program: Pauza TV, Inregistrare USB

Aplicatii SmartTV: Magazine video online, Deschide browser-ul de Internet, Social TV, Televiziune la cerere,

YouTube Usor de instalat: Autodetectare dispozitive Philips, Expert de conectare dispozitiv, Expert de instalare retea, Expert de configurare a setarilor

Usurinta in utilizare: Buton Meniu Smart complet, Manual de utilizare pe ecran

Upgrade al firmware-ului: Expert pt. actualizarea firmware-ului, Firmware actualizabil prin USB, Actualizare firmware online

Ajustari format ecran: Umplere ecran, Potrivire la ecran, Inainte - Schimbare, Zoom, Extindere

Dimensiune memorie: extensibil prin stocare USB, 16 GB

Aplicatia Philips TV Remote*: Aplicatii, Canale, Control, NowOnTV, Ghid TV, Video la cerere

Aplicatii preinstalate: Filme Google Play, Muzica Google Play*, Cautare Google, YouTube

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.