Philips Televizor LED 43PUS6412/1, Smart TV, Android, 108 cm, 4K Ultra HD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED 43PUS6412/1, Smart TV, Android, 108 cm, 4K Ultra HD de la Philips

Televizor LED ultrasubtire 4K dotat cu Android TV cu Ambilight pe 2 laturi
 

 Ambilight iti schimba pentru totdeauna modul de vizionare la televizor

Ai creat un camin care este mai mult decat o casa, de ce n-ai alege un televizor care sa fie cald si imbietor? Tehnologia unica Ambilight de la Philips face ecranul mult mai larg - si experienta de vizionare mult mai captivanta - proiectand un halo de lumina din cele trei laturi ale ecranului televizorului pe peretele care-l inconjoara. Culoarea, imaginile vibrante si emotiile depasesc ecranul si aduc in sufrageria ta o experienta de vizionare extraordinara.

 

  Dezlantuie puterea Quad Core cu Android integrat

Procesorul Philips Quad Core intalneste puterea Android pentru a-ti oferi o experienta de joc captivanta. Iar avand Android pe televizor, vei naviga, vei lansa aplicatii si vei juca in mod super rapid, super intuitiv si super distractiv.

 

 4K Ultra HD este o rezolutie cum nu ai mai intalnit niciodata

Televizorul Ultra HD are o rezolutie de patru ori mai mare decat cea a unui televizor Full HD obisnuit. Cu peste 8 milioane de pixeli si tehnologia noastra unica de upscaling Ultra Resolution, vei experimenta cea mai buna calitate a imaginii. Cu cat calitatea continutului original este mai ridicata, cu atat imaginile vor fi mai bune si rezolutia imbunatatita. Beneficiaza de claritate imbunatatita, de perceptia unei adancimi sporite, contrast superior, miscare naturala si detalii fara cusur.

 

 Magazinul Google Play si galeria de aplicatii Philips: priveste mai departe de televizor

Magazinul Google Play si galeria de aplicatii Philips merg mai departe de programarea TV traditionala, pentru a-ti aduce o colectie online ampla de filme, televiziune, muzica, aplicatii si jocuri. 16 GB de memorie extensibila inseamna ca exista suficient spatiu pentru continutul tau preferat si pentru a instala mai multe aplicatii.

 Suport metalic argintiu cu rama deschisa care da senzatia de plutire

Design cu aspect incredibil gratie noului nostru suport metalic argintiu cu rama deschisa, care da impresia ca pluteste deasupra suprafetei. Am obtinut aceasta folosind otel de cea mai buna calitate, ultrarezistent si taiat cu precizie, care confera un aspect futurist.

 Descopera calitatea imaginii Ultra HD cu Pixel Plus Ultra HD

Experimenteaza claritatea 4K Ultra HD cu motorul Philips Pixel Plus Ultra HD. Optimizeaza calitatea imaginii pentru a beneficia de imagini line si fluide cu detalii si profunzime incredibile. Bucura-te de imagini 4K mai clare, cu nuante de alb mai stralucitoare si nuante de negru mai intense, de fiecare data.

 Bucura-te de un contrast, culori si o claritate mai bune cu HDR Plus

High Dynamic Range Plus este un nou standard video. Acesta redefineste divertismentul la domiciliu prin inovatii in ceea ce priveste contrastul si culoarea. Bucura-te de o experienta senzoriala care surprinde bogatia si insufletirea initiale, redand totusi cu acuratete intentia creatorului de continut. Rezultatul final? Aspecte esentiale mai stralucitoare, contrast mai bun, o gama mai larga de culori si detalii mai atractive ca niciodata.

 Conceput pentru o experienta Netflix imbunatatita

Netflix schimba in multe moduri experienta de divertisment, ajutand inclusiv la dezvoltarea de inovatii pe dispozitivele pe care le folosesti pentru a viziona filme si emisiuni TV. Atunci cand vezi sigla „Televizor recomandat de Netflix” pe un televizor inteligent, ai garantia ca a trecut de un proces de evaluare riguros bazat pe criteriile cele mai importante pentru utilizatori.

 Procesare audio puternica pentru claritate fara compromisuri a sunetului

O rafala de vant, o frunza care atinge pamantul, zgomotul pneurilor la coborarea in viteza pe un drum serpuit. Micile detalii aduc imaginea la viata. Tehnologia Philips de procesare a sunetului reuneste aceste detalii, oferind o claritate fara compromisuri a sunetului. Auzi totul asa cum a intentionat regizorul, cu mixaj audio la nivel profesional care respecta continutul audio original si imbunatateste sunetul cand este cazul. Basul profund, dialogul clar si precizia uimitoare sunt doar inceputul.

 Auzi fiecare detaliu cu DTS HD Premium Sound

Boxele de televizor eficiente necesita un motor de procesare puternic, care pastreaza puritatea continutului audio original. DTS HD Premium Sound a fost conceput pentru a oferi clientilor experienta pe care o asteapta de la procesarea de sunet de inalta performanta: sunet surround captivant, cu bas profund si bogat si dialog extrem de clar, furnizat la niveluri maxime ale volumului si fara fluctuatii, intreruperi sau distorsiuni.



Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip LED
Tehnologii Ambilight
Tip TV Smart TV
Functie monitor Da
Gama 2017
Tehnologie speciala Ambilight

AUDIO

Sistem audio Stereo
Iesire sunet (RMS) 20 W
Caracteristici superioare sunet Sunet Clar Smart Sound DTS-HD Premium Sound

VIDEO

Diagonala ecran (cm) 108
Tip display Plat
Rezolutie 4K ULTRA HD
Luminozitate 350 cd/m²
Aspect imagine 16:9
Rezolutie ecran (pixeli) 3840 x 2160
Caracteristici superioare imagine Micro Dimming Pro Ultra rezolutie Digital Natural Motion Pixel Plus Ultra HD 900 PPI

TUNER/RECEPTIE/TRANSMISIE

Tuner digital DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2
Redare video Da
Intrare antena Da

CARACTERISTICI SPECIALE

Player multimedia integrat Da

CONECTORI

Conexiune retea Wi-Fi Integrat
Conexiuni Slot CI+ Antena IEC75 LAN 1 x Audio in
Iesire audio digitala (optica) 1
Intrare USB 2
Intrari component 1
Minijack casti 1
Porturi HDMI 4

CARACTERISTICI GENERALE

Compatibil VESA 200 x 200
Dimensiuni (W x H x D ) fara stand: 971.3 x 77.3 x 575.17 mm
Dimensiuni (W x H x D) cu stand: 971.3 x 223.99 x 629,42 mm
Putere consumata 61 W
Culoare Argintiu
Greutate (Kg) 9.3
Accesorii incluse Manual de utilizare Telecomanda Cablu alimentare
Caracteristici speciale HbbTV SimplyShare Mod Joc Adaptare la culoarea peretelui Mod Lounge Android™ 6.0 (Marshmallow) Filme Google Play Muzica Google Play Cautare Google YouTube Pauza TV inregistrare USB Magazine video online Deschide browser-ul de Internet Social TV Televiziune la cerere Autodetectare dispozitive Philips Expert de conectare dispozitiv Expert de instalare retea Expert de configurare a setarilor Buton Meniu Smart complet Manual de utilizare pe ecran Actualizare firmware online Umplere ecran Ajustari format ecran Aplicatii Canale Control NowOnTV Ghid TV Video la cerere
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.