Televizor LED Samsung 43RU7402, 108 cm, Smart TV 4K Ultra HD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED Samsung 43RU7402, 108 cm, Smart TV 4K Ultra HD de la Samsung

Culoare dinamica, continut puternic

Dynamic Crystal Color, imagini ca-n realitate

Lasa-te cuprins de imagine cu un miliard de nuante de culoare. Dynamic Crystal Color ofera variatii de culori naturale, astfel incat sa poti vedea toate detaliile. Procesor UHD, ofera o calitate superioara imaginii. Calitatea imaginii care te impresioneaza, realizata de un singur chip care controleaza culoarea, optimizeaza contrastul si controleaza HDR.


Procesor UHD, ofera o calitate superioara imaginii.

Calitatea imaginii care te impresioneaza, realizata de un singur chip care controleaza culoarea, optimizeaza contrastul si controleaza HDR.
Rezolutie 4K UHD

Bucura-te de imagini clare cu televizorul 4K UHD care are de 4 ori mai multi pixeli decat televizorul FHD.UHD Dimming

Bucura-te de culori, de claritate si de nivelurile de contrast optimizate pentru tine.
Cu HDR, vezi mai multe detalii

High-Dynamic Range mareste luminozitatea televizorului, astfel incat te poti bucura de un spectru imens de culori si detalii vizuale, chiar si in cele mai intunecate scene.
Sofisticat si elegant
Clean Cable Solution

Urmeaza trei pasi simpli pentru a te asigura ca vezi televizorul fara cabluri dezordonate.

Design subtire

 
Designul subtire adauga o nuanta de eleganta si finete spatiului tau. Atunci cand ecranul cu rezolutie UHD prinde viata, cadrul se contopeste discret cu fundalul, in timp ce ochii tai se concentreaza pe actiune.


Smart Hub & One Remote

Televizorul devine si mai inteligent cu Smart Hub si One Remote. Tot continutul dorit la o apasare de buton, de pe set-top box pe consola, in aplicatii si live TV. Ai nevoie de o singura telecomanda.
* Imaginile reprezinta o simulare si au caracter informativ. Aspectul, designul si specificatiile care nu afecteaza performanta produsului pot fi modificate fara notificare prealabila. ** Unele caracteristici si functii furnizate de dispozitivele conectate ar putea sa nu fie acceptate sau sa aiba limite de utilizare.
Asistentul tau a sosit. Spune „Salut, Bixby!”

Poti chiar sa comunici cu televizorul Samsung UHD. Bixby este mai mult decat un simplu asistent pentru TV Doar intreaba si primesti mai mult.

SmartThings pentru casa ta inteligenta

O locuinta cu adevarat inteligenta, acomodata vietii tale. Avand Samsung SmartThings integrat, televizorul Samsung UHD te poate conecta cu dispozitivele si senzorii IoT. Poti aprinde lumina, verifica frigiderul si chiar sa controlezi aspiratorul inteligent.


Mai multe conexiuni

Televizorul Samsung UHD poate fi punctul central al unui stil de viata nou, mult mai simplificat si mai conectat. Se conecteaza cu difuzoare sau dispozitive mobile - chiar si apartinand altor marci.

Airplay 2

 
Televizorul Samsung UHD accepta dispozitive Apple pentru prima data. Cu AirPlay 2 integrat poti face streaming sau sharing de consinut continut de pe dispozitivele Apple pe ecranul mare. Vizualizeaza continutul de pe iPhone, iPad sau Mac pe televizorul tau.


* Imaginile reprezinta o simulare si au caracter informativ.

** Disponibilitatea anumitor functionalitati si GUI pot varia in functie de regiune.

*** Serviciul poate fi lansat ulterior lansarii noii game Samsung UHD TV, iar disponibilitatea poate varia in functie de regiune.

 



CARACTERISTICI GENERALE

Tip LED
Tehnologii Mega Contrast
Tip TV Smart TV
Functie monitor Da
Gama 2019
Tehnologie speciala HDR 4K

AUDIO

Sistem audio Stereo
Iesire sunet (RMS) 20 W
Caracteristici superioare sunet Multiroom Link 2 Channels Dolby Digital PLUS Blutooth Audio

VIDEO

Diagonala ecran (cm) 108
Tip display Plat
Rezolutie Ultra HD / 4K
Aspect imagine 16:9
Rezolutie ecran (pixeli) 3840 x 2160
Caracteristici superioare imagine Mega Contrast Auto Motion Plus HDR Contrast Enhancer HDR10+ Film Mode Natural Mode Support UHD Engine HLG (Hybrid Log Gamma) Dynamic Crystal Color Billion Colors (10 bit panel) UHD Dimming HDR powered by HDR10+

TUNER/RECEPTIE/TRANSMISIE

Tuner digital DVB-T2CS2
Intrare antena 1

CARACTERISTICI SPECIALE

Player multimedia integrat Da

CONECTORI

Conexiune retea Wi-Fi Integrat
Conexiuni Bluetooth
Iesire audio digitala (optica) 1
Intrare USB 2
Intrare video composite 1
Porturi HDMI 3

CARACTERISTICI GENERALE

Compatibil VESA 200 x 200
Dimensiuni (W x H x D ) fara stand 970.2 x 563.2 x 58.1 mm
Dimensiuni (W x H x D) cu stand 970.2 x 648.0 x 343.7 mm
Putere consumata 115 W
Culoare Negru
Greutate (Kg) 12.1
Accesorii incluse Manual de utilizare Telecomanda Cablu alimentare
Caracteristici speciale BT HID Built-in DLNA EPG PVR / Time Shift USB HID Support WiFi Direct Teletext (TTX) Auto Power Off ConnectShare™ (USB 2.0) Instant On Digital Clean View ConnectShare™ (HDD) TV to Mobile - Mirroring Processor Quad-Core Web Browser Auto Channel Search Caption (Subtitle) Auto Game Mode IPv6 Support (LAN) Mobile to TV - Mirroring, MBR Support
Sistem de operare Tizen OS
Eficienta energetica A
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.