Televizor QLED Smart Samsung, 189 cm, 75Q950RB, 8K

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor QLED Smart Samsung, 189 cm, 75Q950RB, 8K de la Samsung

QLED 8K, realitatea adusa la perfectiune



Cele mai importante 4 caracteristici


1. Rezolutie reala 8K


Rezolutia 8K dezvaluie o noua dimensiune a realitatii.



2. 8K AI Upscaling

Bucura-te de ceea ce iti place cu 8K AI Upscaling.



3. Procesor Quantum 8K

Procesorul puternic al televizorului QLED ofera o rezolutie imbunatatita si o experienta uimitoare.




4. Quantum HDR 32X

Acum poti vedea detalii realiste, cu ajutorul incredibilei tehnologii HDR si luminozitatii 8K.




Lasa-te cuprins de adevarata rezolutie 8K

Samsung QLED 8K Q950R te va purta in profunzimea realitatii la un nivel superior, incat simti ca esti chiar in mijlocul scenei si ca fiecare detaliu devine aproape palpabil. Experimenteaza o noua dimensiune a calitatii imaginii la o rezolutie 8K.

O rezolutie uimitoare de 33 de milioane de pixeli

Ce inseamna mai exact o rezolutie de 8K? Este o rezolutie superioara, de 4 ori mai mare decat 4K UHD si de 16 ori mai mare decat FHD. Avand mai mult de 33 de milioane de pixeli, Samsung QLED 8K Q950R iti ofera o experienta uimitoare de vizionare, fara imagini pixelate. Adevarata rezolutie 8K.



Simte profunzimea imaginii

Traieste experienta vizionarii intr-un nou mod. Rezolutia 8K a Samsung QLED Q950R iti dezvaluie pana si cele mai mici detalii din  fiecare scena, oferindu-ti mai multa profunzime care te inconjoara intr-o noua realitate 8K.



Si acum, priveste o realitate extinsa

Samsung QLED 8K Q950R ofera claritatea pe care ai asteptat-o pe un ecran mai mare, fara pixeli vizibili indiferent de cat de aproape te afli la televizor. Bucuria realitatii pur imersive si nimic mai mult.




Precizia duce la perfectiune
Direct Full Array 16X


Bine ai venit la o nou nivel al preciziei. Vezi detaliile cu adevarat clare, cu ajutorul Direct Full Array 16X care aduce la viata detaliile fine, prin controlarea precisa a iluminarii de fundal. Vei vedea o profunzime incredibila in fiecare scena. Pregateste-te pentru o experienta superioara de vizionare.



Tehnologie HDR incredibila, cu o luminozitate 8K
Quantum HDR 32X


Televizorul QLED cu Quantum HDR 32X ofera o exprimare dinamica HDR, care se adapteaza fiecarei scene si dezvaluie intentia regizorului. Vezi cum se deruleaza scenele din realitate, pe ecranul tau.



Vezi imaginea in ansamblu

Totul devine foarte real pe un ecran mai mare. Vei fi in mijlocul actiunii, traind fiecare faza a meciului si simtind explozia tribunelor. Nu ai fost niciodata mai aproape.




Scene minunate, orice loc ai avea

Nu este nevoie sa stai drept in fata televizorului. Cu Ultra Viewing Angle, lumina este distribuita uniform pe suprafata televizorului, fiind reduse pierderile. Experienta de vizionare este neschimbata din orice unghi ai privi. Fiecare loc ocupat este transformat intr-unul ideal.




Un procesor uimitor
Procesor Quantum 8K


Foloseste capacitatile incredibile ale procesorului Quantum 8K al televizorului QLED. Utilizeaza propriul algoritm de upscaling pentru a oferi imagini mai clare, ajustand in acelasi timp luminozitatea ecranului si sunetul, pentru a se potrivi camerei tale si scenei redate. Procesorul puternic al televizorului QLED ofera o rezolutie imbunatatita si o experienta uimitoare.



8K AI Upscaling

8K AI Upscaling face toata diferenta.Televizorul QLED utilizeaza invatarea automata cu ajutorul inteligentei artificiale care reduce zgomotul de fundal, reda cele mai mici detalii si chiar creste nivelul de cofigurare al obiectelor si al textului.Acum te poti bucura de continutul tau la o rezolutie apropiata de 8K.

* Experienta de vizionare poate varia in functie de tipurile de continut si format. Este posibil ca ‘AI Upscaling’ sa nu se aplice conexiunii la un computer si anumitor conditii redate de Game Mode.



Modul Inteligent

Ambianta camerei tale se poate schimba, iar televizorul trebuie sa se adapteze. Modul Inteligent al televizorului adapteaza luminozitatea si volumul. Poate adapta chiar si sunetul pentru a se potrivi continutul TV, precum amplificarea dialogului sau evidentierea vocii solistului in concert.



Vezi imaginea, nu televizorul

Descopera cum Samsung QLED 8K Q950R iti poate oferi un nou nivel al experientei de  vizionare prin eleganta si stilul sau rafinat.



Fiecare detaliu de design. Proiectat  cu maiestrie



Conexiunea One Invisible

Acum  totul, inclusiv cablul de alimentare, poate fi administrat de un singur cablu  aproape invizibil. Noua  conexiune One Invisible iti permite sa iti pastrezi dispozitivele ascunse,  conectandu-le la  One Connect Box. Este timpul sa isi proiectezi spatiul cu Samsung QLED 8K Q950R.



Fara ecranul negru pe perete
Modul Ambient


Dinamic chiar si atunci cand este oprit. Modul Ambient transforma televizorul intr-un obiect de decor, perfect asortat casei tale. In locul unui ecran negru, vei vedea imagini importante care se potrivesc stilului tau de viata.





QLED face totul mai usor

Smart Hub si One Remote

Televizorul QLED devine si mai inteligent cu ajutorul Smart Hub si Samsung One Remote. Acestea iti pun la indemana tot continutul dorit, de la set-top box la consola de jocuri, aplicatii si televiziune live. Ai nevoie de o singura telecomanda.



Primesti raspuns intrebarilor tale

Bixby pentru televizor


Poti vorbi cu televizorul. Bixby este mai mult decat un simplu asistent pentru TV. Doar intreaba si primesti mai mult.



Creeaza o locuinta inteligenta cu QLED
SmartThings


O locuinta cu adevarat inteligenta, acomodata vietii tale. Cu SmartThings integrat, televizorul se poate conecta la dispozitivele si senzorii IoT. Poti aprinde lumina, verifica frigiderul si chiar sa controlezi aspiratorul inteligent.



Mai multe conexiuni
Compatibil cu


QLED poate fi inceputul unui nou stil de viata, mai conectat Se conecteaza cu difuzoare sau dispozitive mobile chiar si apartinand altor marci.

AirPlay 2

QLED functioneaza impreuna cu Apple pentru prima data. Cu AirPlay 2 integrat poti face streaming sau sharing de continut continut de pe dispozitivele Apple pe ecranul mare. Vizualizeaza continutul de pe iPhone, iPad sau Mac pe televizorul QLED.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip QLED
Tip TV Smart TV
Functie monitor Da
Gama 2019
Tehnologie speciala QLED

AUDIO

Sistem audio 4.2 Ch
Iesire sunet (RMS) 60 W
Caracteristici superioare sunet Dolby Digital Plus Dialog Enhancement Audio Pre-selection Descriptor Multiroom Link Blutooth Audio

VIDEO

Diagonala ecran (cm) 189
Tip display Plat
Rezolutie 8K
Aspect imagine 16:9
Rezolutie ecran (pixeli) 7680 x 4320
Caracteristici superioare imagine Procesor Quantum 8K PQI (Picture Quality Index) 4300 Quantum HDR 3000 HDR 10+ HLG (Hybrid Log Gamma) Direct Full Array 16x Volum de culoare de 100%, prin tehnologia Quantum Dot Billion Colors Ultra Viewing Angle Ultimate 8K Dimming Direct Full Array Elite Amplificator de contrast Mod Film Compatibil Mod Natural

TUNER/RECEPTIE/TRANSMISIE

Tuner digital T2CS2x2
Intrare antena 2

CARACTERISTICI SPECIALE

Player multimedia integrat Da

CONECTORI

Conexiune retea Wi-Fi Integrat
Conexiuni LAN RF In
Iesire audio digitala (optica) 1
Intrare USB 3
Porturi HDMI 4
Slot CI+ 1

CARACTERISTICI GENERALE

Dimensiuni (W x H x D ) fara stand 1677,2 x 964,6 x 34,6 mm
Dimensiuni (W x H x D) cu stand 1677,2 x 1024,9 x 337,5 mm
Putere consumata 409 W
Culoare Negru
Greutate (Kg) 43.3
Accesorii incluse Manual de utilizare Telecomanda Cablu alimentare
Caracteristici speciale Bixby Reflectare a sunetului Ambient Mode Brightness/Color Sensor EPG Far-Field Voice Interaction Works with Google Assistant Works With Alexa TV Plus Browser Web SmartThings App Support SmartThings Universal Guide Gallery Mirroring TV - Mobil Mobil - TV - Mirroring , DLNA Video Player 360 Suport camera foto 360 Bluetooth de energie scazuta WiFi Direct TV Sound to Mobile AI Technology AI Upscale Ambient Mode Digital Clean View Cautare automata canale Oprire automata a alimentarii Subtitrare Connect Share™ (HDD) ConnectShare™ (USB 2.0) Optiune Inregistrare PVR Mod Jocuri Freesync Limba OSD Picture-In-Picture BT HID încorporat Compatibil cu USB HID Teletext (TTX) Time Shift Compatibilitate IPv6 Compatibilitate MBR Eco Sensor Clasa de eficienta energetica
Eficienta energetica C
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tehnologie
    • Clasa energetica
      C
    • Diagonala Ecran (cm)
      189
    • Rezolutie imagine
      8K
    • Smart TV
      Da
    • Conexiune retea

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.