Televizor Samsung 50TU8502, 125cm, Smart, 4K Ultra HD, LED, Clasa G

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor Samsung 50TU8502, 125cm, Smart, 4K Ultra HD, LED, Clasa G de la Samsung

Televizor Samsung 50TU8502, 125cm, Smart, 4K Ultra HD, LED, Clasa G


Culorile impresionante, asa cum au fost create
Dynamic Crystal Display

Cu o gama mai larga de culori imaginea se tranforma in realitatea ta. Dynamic Crystal Display asigura optimizarea culorilor, astfel incat sa poti vedea toate detaliile.



Calitate ridicata a imaginii
Procesor Crystal 4K


Calitatea imaginiilor care te impresioneaza, posibila printr-un singur procesor care prelucreaza culoarea, optimizeaza raportul de contrast ridicat si controleaza functia HDR.

Vezi imaginea, nu televizorul
Design fara margini pe trei laturi

Un design subtire si elegant care te atrage spre cea mai pura imagine. Creat intr-un stil minimalist din toate unghiurile si cu un aspect fara margini care stabileste noi standarde. Vei avea parte de cea mai captivanta experienta cinematografica pe care poti sa o vezi vreodata.

Simte realitatea rezolutiei 4K UHD
Rezolutie 4K

4K UHD depaseste rezolutia FHD avand cu de 4 ori mai multi pixeli, oferind privirii tale detaliile si claritatea imaginii pe care o merita. Priveste, ca si cum ai fi cu adevarat in scena.



Vezi detaliile uimitoare
HDR

High Dynamic Range creste nivelul luminozitatii televizorului tau, astfel incat sa te poti bucura de un spectru imens de culori si detalii, chiar si in scenele intunecate.



Decoreaza-ti spatiul cu fotografiile preferate
Ambient Mode

Cand proiectezi fotografiile preferate pe ecranul televizorului, televizorul se imbina elegant cu decorul. Poti expune mai multe fotografii, intr-un colaj frumos sau le poti vizualiza intr-o forma dinamica, intr-o prezentare succesiva.




Fara cabluri imprastiate
Cabluri ordonate

Samsung UHD ofera o varianta simpla pentru mentinerea tuturor cablurilor TV ordonate, ascunzandu-le chiar in stand. Acest lucru te ajuta sa reduci dezordinea, astfel incat sa te poti bucura pe deplin de acest designul frumos al televizorului.




Acceseaza diverse continuturi cu o singura telecomanda
Smart Hub & One Remote Control (Disponibilitatea functiei poate varia in functie de regiune. Verifica inainte de utilizare.
Sa descoperi o mare diversitate de continut diferit intr-un singur loc si sa te bucuri la maximum este tot ce iti trebuie. Eleganta telecomanda One Remote Control il pastreaza simplu, permitandu-ti sa cauti rapid tot continutul preferat din set-top box la consola de jocuri, aplicatii si chiar televiziune in direct.



Vezi continut multiplu in acelasi timp
Multi View

Multi View imparte ecranul televizorului in doua, redand continutul pe care il vizionezi pe o parte si continutul telefonului mobil pe cealalta parte. Acest lucru inseamna ca nu mai trebuie sa iti muti privirea de pe ecranul televizorului pentru a verifica telefon mobil.




SmartThings
Samsung UHD TV u ajutorul SmartThings iti ofera controlul inteligent al casei tale. Cu SmartThings integrat, televizorul se poate conecta la dispozitivele si senzorii IoT, astfel incat sa poti aprinde luminile, sa verifici ce se afla in interiorul frigiderului tau si chiar sa utilizezi aspiratorul, asezat confortabil pe canapea. Este o lume cu totul noua.



Functioneaza cu AirPlay 2
AirPlay 2

Cu AirPlay 2 incorporat, poti transmite sau partaja continut de pe dispozitivele Apple pe ecranul mare. Poti reda fara probleme videoclipuri, muzica, fotografii si multe altele de pe iPhone, iPad si Mac pe televizorul Samsung.



CARACTERISTICI GENERALE

Diagonala display 125 cm
Tip TV Smart TV
Tehnologie display LED
Tehnologie speciala HDR
Claritate imagine 4K
An aparitie 2020
Culoare Negru
Format display Plat

SMART TV

Sistem de operare Tizen
Aplicatii Video Streaming YouTube Netflix HBOGo
Caracteristici cheie Comenzi vocale Asistent vocal inteligent Screen Mirroring
Mirroring iOS Android
Asistent vocal inteligent Bixby

CARACTERISTICI VIDEO

Rezolutie 3840 x 2160
Tip tehnologie HDR HDR 10+ HLG
Tehnologii imagine Mega Contrast UHD Dimming Dynamic Crystal Color Mod Film Contrast Enhancer Natural Mode Support Dual led
Tuner digital integrat DVB-C DVB-S2 DVB-T2
Rata de refresh 50 Hz

CARACTERISTICI AUDIO

Tehnologii audio Dolby Digital Plus Adaptive Sound Control Multiroom Link Audio Pre-selection Descriptor Dialog Enhancement
Sistem audio 2
Putere difuzoare integrate 20 W

CONECTIVITATE

Conectivitate wireless Bluetooth Wi-Fi
Interfata 3 x HDMI 1 x RJ-45 1 x S/PDIF CI+ slot 2 x USB 1 x AV 1 x RF
Standard Wi-Fi 802.11 ac
Versiune Bluetooth 4.2

CONSUM ENERGIE

Eficienta energetica Clasa G
Consum energie electrica 92 W
Putere consumata in stand-by 0.5 W
Consum anual energie 128 kWh

DIMENSIUNI

Dimensiune cu stand 1116.4 x 728.1 x 326.5 mm
Dimensiune fara stand 1116.4 x 642.9 x 57.1 mm
Greutate cu stand 15.2 Kg
Greutate fara stand 12.9 Kg
Dimensiune cutie 1282 x 780 x 168 mm
Greutate cutie 19.8 Kg

ACCESORII

Continut pachet Baterii Cablu alimentare Manual utilizare Telecomanda Smart

SISTEM MONTARE PE PERETE

Compatibilitate VESA 200 x 200
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.