Samsung Televizor LED Curbat Smart 48JU6500, 121 cm, Ultra HD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED Curbat Smart 48JU6500, 121 cm, Ultra HD de la Samsung

Televizor LED Curbat Smart 48JU6500, 121 cm, Ultra HD

CARACTERISTICI

  • UHD
  •  
  • Curved
  •  
  • Smart
  •  
  • Smart Remote

Va bucurati de culori mai exacte si mai naturale

Samsung a creat o tehnologie de culoare speciala pentru televizorul nostru UHD curbat, numita PurColour, care exprima o gama mai larga de culori si nuante cat mai apropiate celor din viata reala, aducandu-va mai aproape de natura. Cu toti cei 8 milioane de pixeli ai unui ecran UHD (de patru ori mai multi decat un ecran Full HD), aveti nevoie de mai multe puncte de ajustare a culorii pentru a crea imagini detaliate. Televizoarele UHD conventionale au aproximativ 27 de puncte de ajustare a culorii, dar PurColour mareste in mod dramatic acest numar de peste 7 ori, obtinand culori si nuante mult mai bogate si mai rafinate.
Va bucurati de culori mai exacte si mai naturale
 

De 4 ori mai multe detalii decat rezolutia Full HD

Rezolutia Ultra HD inseamna ca puteti vedea mai clar ca oricand chiar si cele mai mici detalii de pe ecran. Televizorul dvs. Samsung SUHD ofera o rezolutie de patru ori mai mare decat cea Full HD, in culori realiste si precise. Bucurati-va de o imagine optimizata pentru detalii si claritate mai buna ca oricand.
De 4 ori mai multe detalii decat rezolutia Full HD
 

Inconjurati-va simturile si implicati-va in actiune

Televizorul revolutionar curbat de la Samsung va duce in noua lume a vizualizarii imersive si va face sa va simtiti ca si cum ati fi chiar in mijlocul actiunii. Ecranul este curbat in unghiul potrivit pentru a furniza distanta optima de vizualizare pentru sufrageria dvs. In plus, ecranul usor curbat va ofera posibilitatea unei vizualizari uniforme si echilibrate din toate zonele ecranului. Vedeti cea mai buna calitate si profunzime a imaginii si cele mai precise detalii pe care le poate oferi un ecran.
Inconjurati-va simturile si implicati-va in actiune
Experienta de vizualizare realista, cu imbunatatire automata a profunzimii imaginii
Imaginile prind viata pe ecranul curbat, pentru o experienta de vizualizare cat mai realista, datorita functiei Auto Depth Enhancer de la Samsung. Televizorul curbat Samsung va va oferi o perceptie noua a profunzimii, prin aplicarea mai multor de niveluri de imbunatatire a contrastului la diverse zone si obiecte de pe ecran, oferindu-va un o experienta mai realista. Imaginile panoramice, cu vai adanci si maiestuoase sau munti cu privelisti uimitoare par chiar mai impresionante. Trebuie sa vedeti ca sa credeti.
Experienta de vizualizare realista, cu imbunatatire automata a profunzimii imaginii
 

Smart TV redefinit pentru stilul de viata din secolul XXI

Noul Smart TV Samsung este atat de usor de utilizat incat nici nu trebuie sa va ganditi la el. Interfata utilizator imbunatatita este incredibil de intuitiva si plina de optiuni de divertisment si functionalitati care chiar conteaza pentru dvs., cum ar fi o sinteza zilnica personalizata si abilitatea de a partaja continut intre marele ecran si dispozitivele mobile cu un singur clic. Retine chiar si ce ati vizionat ultima data, ca sa puteti reveni acolo imediat. Si pentru ca ruleaza pe noul sistem de operare Tizen, prima platforma open-source destinata televizoarelor, veti avea o sursa infinita de continut distractiv de care sa va bucurati. Samsung Smart TV este cu adevarat cel mai bun hub pentru divertisment si insotitorul perfect pentru stilul dvs. de viata.
Smart TV redefinit pentru stilul de viata din secolul XXI
 

Conectarea televizorului cu dispozitivele mobile nu a fost niciodata mai simpla sau mai distractiva

Noul Smart TV de la Samsung se conecteaza extrem de usor la dispozitivele mobile, pentru a deschide un intreg univers de distractie si de functionalitati utile, care intr-adevar aduc ceva diferit in viata dvs. Televizorul se trezeste odata cu voi, cu toate informatiile de care aveti nevoie pentru a va incepe ziua asa cum doriti, cum ar fi programul personal si starea vremii. Cu un singur clic, puteti partaja continut de pe mobil pe marele ecran sau chiar de pe televizor pe smartphone, astfel incat sa puteti utiliza dispozitivul mobil in casa fara a uita de serialul preferat. Este atat de usor si e intotdeauna pregatit.
Conectarea televizorului cu dispozitivele mobile nu a fost niciodata mai simpla sau mai distractiva

Televizorul si dispozitivele dvs. mobile in sincronizare perfecta

Functia Samsung Easy Sharing va permite sa transferati cu usurinta date de la televizor la dispozitivul mobil si invers. Poate fi un videoclip amuzant pe care doriti sa-l aratati familiei sau poate fi o emisiune TV pe care o urmareati in drum spre casa si pe care doriti sa o transferati pe ecranul televizorului pentru a va elibera mainile. Televizorul Samsung Smart TV receptioneaza semnalul cand dispozitivul mobil este suficient de aproape si reda fara probleme continutul la rezolutia optima pentru ecran mare. Functioneaza si invers, permitandu-va sa transferati imaginea si sa o urmariti pe ecranul dispozitivului mobil, oriunde v-ati afla in casa. Perfect cursiv si perfect sincronizat.
Televizorul si dispozitivele dvs. mobile in sincronizare perfecta

Televizorul va poate prezenta agenda personala in fiecare dimineata

Apelati la smartphone in fiecare dimineata pentru a verifica ora si activitatile programate, iar apoi porniti televizorul pentru a afla informatiile despre vreme si stiri? Acum puteti incepe ziua cu o agenda personalizata pe televizorul Samsung, care va ofera zilnic toate aceste informatii pe ecran mare. Prin sincronizare cu alarma pe care ati setat-o pe smartphone, televizorul Samsung va porni automat si va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie pentru a incepe o noua zi. Aveti o intalnire? Trebuie sa va luati umbrela? Este aniversarea cuiva? Toate sunt bifate.
Televizorul va poate prezenta agenda personala in fiecare dimineata

Acum va puteti bucura cu mai multa usurinta de tot continutul si caracteristicile televizorului dvs. Smart

Spuneti adio manualelor de utilizare plictisitoare si faceti cunostinta cu un Smart TV mai simplu si mai intuitiv, care va permite sa treceti imediat la vizionare. Este rapid, este puternic, este distractiv, dar mai presus de toate, este simplu de utilizat. Dispozitivul Smart Hub, simplificat considerabil si ultrarapid datorita procesorului Samsung Octa Core, va pune la dispozitie tot ce doriti sa urmariti. Porneste intr-o secunda, va permite sa accesati rapid materialele de vizionat si memoreaza ceea ce urmareati pentru a putea relua imediat redarea de unde ati ramas. Fiind atat de puternic, puteti executa simultan mai multe activitati cu usurinta - cautati informatii sau materiale de vizionat fara a parasi emisiunea pe care o urmariti. Experienta Smart TV a evoluat considerabil.
Acum va puteti bucura cu mai multa usurinta de tot continutul si caracteristicile televizorului dvs. Smart
 

Un televizor mai inteligent care va aduce in mijlocul actiunii instantaneu

Calea dvs. de acces catre o experienta TV mai inteligenta, complet noua, se afla chiar la baza ecranului, ca sa aveti in permanenta controlul asupra divertismentului. Bara de meniu a televizorului Smart TV este usor de utilizat si va ofera acces mai rapid, mai simplu si mai intuitiv la tot ce doriti sa urmariti. Nu mai este nevoie sa pierdeti timp cautand continutul dorit - materialele urmarite vor fi memorate, iar ceea ce urmariti mai frecvent va aparea pe bara de meniu; astfel puteti gasi cu usurinta tot ceea ce doriti sa urmariti. De asemenea, puteti explora noi tipuri de continut, deoarece televizorul Samsung Smart TV recomanda in permanenta materiale noi si populare care ar putea sa va placa. Descoperiti cea mai optimizata experienta Smart TV de pana acum.
Un televizor mai inteligent care va aduce in mijlocul actiunii instantaneu

Continut care se potriveste stilului dvs. de viata

Televizoarele Samsung Smart TV sunt concepute astfel incat sa va ofere ceea ce va doriti si sa se potriveasca stilului dvs. de viata, cu aplicatii inteligente care aduc distractie si experiente deosebite in casa dvs. Cei pasionati de gatit vor fi incantati de aplicatia culinara, iar iubitorii sportului vor aclama noua aplicatie dinamica dedicata sporturilor. In plus are si o aplicatie pentru fitness pentru cei care doresc sa se mentina in forma, o aplicatie de educatie artistica excelenta pentru copii si o aplicatie de ultima generatie pentru jocuri, care va face senzatie printre iubitorii jocurilor, oferind numeroase titluri si posibilitatea conectarii cu usurinta la dispozitive mobile sau gadgeturi, pentru a le folosi pe post de controler. Acesta este doar inceputul uimitorului univers al continutului si serviciilor personalizate care va asteapta.
Continut care se potriveste stilului dvs. de viata

Bucurati-va de aplicatii care va vor imbogati viata pe Smart TV

Continutul este tot ce conteaza, iar televizorul Samsung Smart TV vi-l asigura din plin. Va puteti bucura de nenumarate aplicatii si puteti naviga pe internet dupa bunul plac, in cel mai placut si intuitiv mod posibil. Printr-un simplu gest cu degetul pe ecran spre stanga sau dreapta, puteti vedea recomandari personalizate pentru aplicatii, aplicatii populare noi si multe altele, toate in acelasi loc. Dispune chiar si de un browser web imbunatatit, care va ofera acces rapid la site-urile web populare din regiunea dvs., cu o simpla apasare de buton si fara a trebui sa introduceti adresa URL.
 

Reveniti instantaneu inapoi si reluati continutul preferat exact de unde ati ramas

Va intrebati ce sen are sa aveti toate aceste aplicatii si functionalitati ale unui televizor inteligent daca ele sunt dificil de utilizat? Uitati de aceasta intrebare cu televizoarele smart Samsung, a caror trecerea de la un tip de continut la altul pe televizoarele este la fel de simpla precum schimbarea canalelor TV. Comutati simplu si usor la o transmisiune TV live in timp ce urmariti un videoclip online si invers. Cand reveniti la videoclip, Samsung Smart TV memoreaza activitatea dvs. si continua redarea videoclipului exact de unde ati intrerupt vizionarea. Este timpul sa va delectati cu o experienta de divertisment cu adevarat smart in propria casa.
 

Procesor quad core puternic, pentru performanta mai rapida

Gratie unui procesor Quad Core puternic, acest Smart TV de la Samsung va ofera o performanta avansata. Veti observa imediat diferenta, cu actiuni multitasking mai rapide, posibilitatea de a trece instantaneu de la continut la navigarea web, precum si o interactiune mai cursiva. Cu aceasta forta suplimentara, experienta dvs. de divertisment va fi mult mai placuta, cu mai putin timp de asteptare si mai mult timp de vizionare.
 

Culori mai vii, pentru imagini mai bune

Utilizand un algoritm avansat de imbunatatire a calitatii imaginilor, functionalitatea Wide Colour Enhancer de la Samsung imbunatateste drastic calitatea oricarei imagini si descopera detalii ascunse. Acum puteti vedea culorile asa cum trebuie sa fie vazute, cu Wide Colour Enhancer.

Clear Motion Rate minimalizeaza neclaritatea imaginilor in miscare

Gratie tehnologiei avansate Clear Motion Rate (CMR) de la Samsung, chiar si scenele in miscare rapida sunt livrate cu claritate. O rata CMR mai inalta inseamna o vizualizare mai exacta si mai putina neclaritate a imaginilor in miscare, pentru a va putea bucura de filme de actiune, sport si alte forme de divertisment in cea mai buna varianta a lor. Aceasta tehnologie este posibila datorita unei rate imbunatatite de reimprospatare a panoului, a unei viteze mai mari a procesorului de imagini si a unei tehnologii de iluminare de fundal avansate. Astfel, beneficiati de o vizualizare net superioara.

Experienta multimedia completa, acum direct in camera de zi

Cu intrarile High Definition Multimedia Interface (HDMI), televizorul Samsung va va transforma camera de zi intr-un centru de divertisment multimedia. HDMI ofera posibilitatea de transmitere la viteza mare a datelor digitale de inalta rezolutie, de la o gama larga de dispozitive direct la televizorul dvs.

Urmariti filme direct de pe USB

Cu ajutorul functionalitatii ConnectShare Movie, va conectati unitatea de memorie USB sau componenta HDD la televizor si beneficiati instantaneu de filme, fotografii sau muzica. Acum va puteti bucura de o larga varietate de continut, direct pe ecranul televizorului, din confortul camerei de zi.
 

Accesati internetul fara alte dispozitive suplimentare

Cu reteaua LAN wireless integrat, profitati de capacitatile de conectivitate ale televizorului, fara a mai adauga dispozitive externe si pastrand designul atractiv al acestuia.
 

 

 

SPECIFICATII TEHNICE

  •  
    Size
    65"
  •  
    Resolution
    3840 x 2160
  •  
    3D
    Nu

Dimensiune de UE65JU6500WXXH

Serie

  • Serie

    6

Ecran

  • Dimensiune (inchi)

    65"

  • Dimensiune (cm)

    163 

  • Rezolutie

    3840 x 2160

  • Ultra Clear Panel

    Ultra Clear

Ecran Curbat

4.200 R

Video

  • Tehnologie Imagine

    UHD Up-Scaling

  • PQI

    1.100

  • Raport de contrast dinamic

    Mega Contrast

  • Micro Dimming

    Micro Dimming Pro

  • Precision Black (Local Dimming)

    Nu

  • Nano Crystal Color

    Nu

  • PurColor

    Da

  • Auto Depth Enhancer

    Da

  • Contrast Enhancer

    Nu

  • Auto Motion Plus

    Da

  • Film Mode

    Da

  • Natural Mode Support

    Da

  • Peak Illuminator

    Nu

Audio

  • Dolby Digital Plus

    Da

  • Virtual Surround

    DTS Studio Sound

  • DTS Codec

    DTS Premium Sound 5.1

  • 3D Sound

    Nu

  • Iesire (RMS)

    20 W (S: 10 W, D: 10 W)

  • Tip difuzor

    2 CH (orientat in jos + bass reflex)

  • Woofer

    Nu

  • HD Audio

    Da

  • Wallmount Sound Mode

    Da

  • Multiroom Link

    Da

  • TV SoundConnect

    Da

Smart TV

  • Samsung SMART TV

    Da

  • Aplicatii

    Da

  • Jocuri

    Da

  • Multi-Link Screen 2.0

    Da

  • Vertical Enhancement

    Da

  • Connected EPG

    Nu

Smart Interaction

  • Control Vocal

    Da

  • Recunoastere faciala

    Nu

  • Motion control

    Nu

Convergence

  • TV to Mobile - Mirroring

    Da

  • Mobile to TV - Mirroring, DLNA

    Da

  • RVU

    Nu

  • Samsung SMART View

    Da

  • Wireless TV On - WOL

    Da

  • Notification - BLE

    Da

  • Briefing On TV

    Da

  • WiFi Direct

    Nu

Tuner / Difuzare

  • Digital Broadcasting

    DVB-TC (pregatit pentru T2)

  • 2 Tuner

    Nu

  • CI/CI+/2CI+

    CI+ (1.3)

  • Tuner analogic

    Da

Conectivitate

  • HDMI

    4

  • USB

    3

  • Intrare pe componente (Y/Pb/Pr)

    1

  • Intrare compozita (AV)

    1 (Utilizare comuna pentru componenta Y)

  • Ethernet (LAN)

    1

  • Casca

    1

  • Audio Out (Mini Jack)

    Nu

  • Iesire audio digitala (optica)

    1

  • RF In (Terrestrial / Cable input)

    1 / 1 (Utilizare comuna pentru semnal terestru) / 0

  • Ex-Link ( RS-232C )

    Nu

  • IR Out

    Nu

  • Slot CI

    1

  • Conector SCART

    Nu

  • MHL

    Da

  • HDMI 3D Auto Setting

    Nu

  • HDMI A / Return Ch. Support

    Da

  • HDMI Quick Switch

    Nu

  • Wireless LAN integrat

    Da

  • Anynet+ (HDMI-CEC)

    Da

Design

  • Design

    Curve in Curve

  • Tip Rama

    VNB

  • Slim Type

    Slim

  • Culoare

    Negru

  • Tip suport

    Forma de T, cu placa curbata

  • Rotativ (Stanga/ Dreapta)

    Nu

Caracteristici suplimentare

  • Samsung 3D

    Nu

  • Conversie 3D

    Nu

  • Instant On

    Da

  • Camera integrata

    Nu

  • Procesor

    Quad-Core

  • SCSA Support

    Ready

  • One Connect (Jack)

    Nu

  • Digital Clean View

    Da

  • Auto Channel Search

    Da

  • Auto Power Off

    Da

  • BD Wise Plus

    Da

  • Subtitrare

    Da

  • Copiere lista de canale pe USB

    Da

  • Connect Share™ (HDD)

    Da

  • ConnectShare Movie™ (USB 2.0)

    Da

  • Modul Fotbal

    Avansat

  • Embeded POP

    Da

  • EPG

    Da

  • Extended PVR

    Da

  • Game Mode

    Da

  • Picture-In-Picture

    Da

  • BT HID Built-in

    Da

  • USB HID Support

    Da

  • Smart Evolution Support

    Nu

  • Teletext (TTXT)

    Da

  • Time Shift

    Da

  • Ultra Clean View

    Da

Functii Eco

  • Eco Sensor

    Da

  • Clasa de eficienta energetica

    A+

Alimentare

  • Sursa de alimentare

    AC220-240V 50/60Hz

  • Consum de energie (Max.)

    246 W

Dimensiuni

  • Dimensiune pachet (L x I x l)

    1575 x 953 x 235

  • Dimensiune cu stand(L x I x l)

    1457.1 x 896 x 346.9

  • Dimensiune fara stand (L x I x l)

    1457.1 x 847.4 x 128.3

Greutate (g)

  • Greutate pachet

    35,3 kg

  • Greutate cu stand (kg)

    29,5 kg

  • Greutate fara stand (kg)

    26,3 kg

Accesorii

  • Ochelari Activi 3D (Inclusi)

    Nu

  • Model Telecomanda

    TM1560A + TM1240A

  • Baterii (Pentru telecomanda)

    Da

  • Telecomanda Smart Touch

    Da

  • Compatibil Ultra Slim Wall Mount

    Nu

  • Compatibil Mini Wall Mount

    Da

  • Compatibil Vesa Wall Mount

    Da

  • Floor Stand Support

    Nu

  • TV Camera (Inclusa)

    Nu

  • IR Extender Cable (Inclus)

    Nu

  • Tastatura Wireless (Inclusa)

    Nu

  • Composite to Scart Gender (Included)

    Nu

  • Manual de utilizare

    Da

  • E-Manual

    Da

  • ANT-Cable

    Nu

  • Cablu de alimentare

    Da

  • Slim Gender Cable

    Nu

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.