Televizor LED Smart Samsung, 40J5510, 101 cm, Full HD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED Smart Samsung, 40J5510, 101 cm, Full HD de la Samsung

Un televizor mai inteligent care va aduce in mijlocul actiunii instantaneu
Calea dvs. de acces catre o experienta TV mai inteligenta, complet noua, se afla chiar la baza ecranului, ca sa aveti in permanenta controlul asupra divertismentului. Bara de meniu a televizorului Smart TV este usor de utilizat si va ofera acces mai rapid, mai simplu si mai intuitiv la tot ce doriti sa urmariti. Nu mai este nevoie sa pierdeti timp cautand continutul dorit - materialele urmarite vor fi memorate, iar ceea ce urmariti mai frecvent va aparea pe bara de meniu; astfel puteti gasi cu usurinta tot ceea ce doriti sa urmariti. De asemenea, puteti explora noi tipuri de continut, deoarece televizorul Samsung Smart TV recomanda in permanenta materiale noi si populare care ar putea sa va placa. Descoperiti cea mai optimizata experienta Smart TV de pana acum.
 
 
Reveniti instantaneu inapoi si reluati continutul preferat exact de unde ati ramas
Va intrebati ce sen are sa aveti toate aceste aplicatii si functionalitati ale unui televizor inteligent daca ele sunt dificil de utilizat? Uitati de aceasta intrebare cu televizoarele smart Samsung, a caror trecerea de la un tip de continut la altul pe televizoarele este la fel de simpla precum schimbarea canalelor TV. Comutati simplu si usor la o transmisiune TV live in timp ce urmariti un videoclip online si invers. Cand reveniti la videoclip, Samsung Smart TV memoreaza activitatea dvs. si continua redarea videoclipului exact de unde ati intrerupt vizionarea. Este timpul sa va delectati cu o experienta de divertisment cu adevarat smart in propria casa.
 
 
Bucurati-va de aplicatii care va vor imbogati viata pe Smart TV
Continutul este tot ce conteaza, iar televizorul Samsung Smart TV vi-l asigura din plin. Va puteti bucura de nenumarate aplicatii si puteti naviga pe internet dupa bunul plac, in cel mai placut si intuitiv mod posibil. Printr-un simplu gest cu degetul pe ecran spre stanga sau dreapta, puteti vedea recomandari personalizate pentru aplicatii, aplicatii populare noi si multe altele, toate in acelasi loc. Dispune chiar si de un browser web imbunatatit, care va ofera acces rapid la site-urile web populare din regiunea dvs., cu o simpla apasare de buton si fara a trebui sa introduceti adresa URL.
 
 
Procesor quad core puternic, pentru performanta mai rapida
Gratie unui procesor Quad Core puternic, acest Smart TV de la Samsung va ofera o performanta avansata. Veti observa imediat diferenta, cu actiuni multitasking mai rapide, posibilitatea de a trece instantaneu de la continut la navigarea web, precum si o interactiune mai cursiva. Cu aceasta forta suplimentara, experienta dvs. de divertisment va fi mult mai placuta, cu mai putin timp de asteptare si mai mult timp de vizionare.
 
 
Culori mai vii, pentru imagini mai bune
Utilizand un algoritm avansat de imbunatatire a calitatii imaginilor, functionalitatea Wide Colour Enhancer de la Samsung imbunatateste drastic calitatea oricarei imagini si descopera detalii ascunse. Acum puteti vedea culorile asa cum trebuie sa fie vazute, cu Wide Colour Enhancer.
 
 
Experienta multimedia completa, acum direct in camera de zi
Cu intrarile High Definition Multimedia Interface (HDMI), televizorul Samsung va va transforma camera de zi intr-un centru de divertisment multimedia. HDMI ofera posibilitatea de transmitere la viteza mare a datelor digitale de inalta rezolutie, de la o gama larga de dispozitive direct la televizorul dvs.
 
 
Urmariti filme direct de pe USB
Cu ajutorul functionalitatii ConnectShare Movie, va conectati unitatea de memorie USB sau componenta HDD la televizor si beneficiati instantaneu de filme, fotografii sau muzica. Acum va puteti bucura de o larga varietate de continut, direct pe ecranul televizorului, din confortul camerei de zi.
 
 
Accesati internetul fara alte dispozitive suplimentare
Cu reteaua LAN wireless integrat, profitati de capacitatile de conectivitate ale televizorului, fara a mai adauga dispozitive externe si pastrand designul atractiv al acestuia.
 

 

Tip:

LED

Smart TV:

Smart TV

Gama:

2015

 
Audio

Sistem audio:

2CH(Down Firing + Base Reflex)

Iesire sunet (RMS):

20 W

Caracteristici superioare sunet:

DTS Studio Sound
DTS Premium Sound 5.1
HD Audio 
Wallmount Sound Mode 
Multiroom Link
TV SoundConnect 
BT Headset Support

 
Video

Diagonala ecran (cm):

101

Rezolutie:

1920 x 1080

Aspect imagine:

16:9

Caracteristici superioare imagine:

HyperReal Engine
PQI 400
Mega Contrast
Micro Dimming Pro
Wide Color Enhancer (Plus)
Film Mode
Natural Mode Support
Dolby Digital Plus

 
Tuner/Receptie/Transmisie

Tuner digital:

DVB-T, DVB-C

 
Caracteristici speciale

Player multimedia integrat:

Da

 
Conectori

Conexiune retea:

RJ-45
Wi-Fi Integrat

Conexiuni:

Slot CI+
HDMI
RF In

Iesire audio digitala (optica):

1

Intrare USB 2.0:

2

Intrari component:

1

Minijack casti:

Da

Porturi HDMI:

3

 
Caracteristici generale

Dimensiuni (W x H x D ) fara stand:

907.6 x 529.7 x 66.9 mm

Dimensiuni (W x H x D) cu stand:

907.6 x 585.6 x 288.1 mm

Greutate (Kg):

8.6

Accesorii incluse:

Telecomanda

Caracteristici speciale:

Apps
Web Browser App
Skype Ready
TV to Mobile - Mirroring
Mobile to TV - Mirroring, DLNA 
Samsung SMART View
Wireless TV On - WOL 
Notification - BLE 
Brief on TV
WiFi Direct
Instant On
Procesor Quad-Core
Digital Clean View
Ultra Clean View 
Auto Channel Search
Auto Power Off
BD Wise Plus
Caption (Subtitle)
Channel List USB-Clone
ConnectShare™ (HDD)
ConnectShare™ (USB 2.0)
Sports Mode
Soccer Mode Auto Highlight Support (Digital RF)
Embeded POP
EPG
Extended PVR
Game Mode
BT HID Built-in
USB HID Support
Teletext (TTX)
Time Shift
GUI Tizen UX
MHL
Anynet+ (HDMI-CEC)

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tehnologie
      LED
    • Diagonala Ecran (cm)
      101
    • Rezolutie imagine
    • Smart TV
      Da
    • Conexiune retea

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.