Samsung Televizor LED Smart 40J6200, 102 cm, Full HD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED Smart 40J6200, 102 cm, Full HD de la Samsung

Descoperiti o noua realitate in Full HD 
Bucurati-va de noul standard al divertismentul la domiciliu. Datorita rezolutiei duble fata de cea a televizoarelor HD standard, televizorul dvs. Full HD Samsung face ca experienta de vizionare sa fie una de exceptie, oferind o imagine mai clara si mult mai multe detalii. Dupa ce experimentati culorile vii si bogate ale imaginilor Full HD, filmele si programele dvs. TV preferate nu vor mai fi niciodata la fel. Descoperiti realitatea in mai multe detalii pentru o experienta de imbunatatita de vizionare.
 
Optimizare imbunatatita pentru o calitate superioara a imaginii
Tehnologia avansata de analiza in detaliu a imaginilor de la Samsung va permite sa beneficiati de o vizualizare mult mai reala si mai dramatica, cu tonuri mai intense de negru si nuante mai pure de alb. Micro Dimming Pro proceseaza imaginea impartind-o intr-un numar de blocuri dublu fata de gama anterioara, ofering un contrast mai puternic, care va permite sa va bucurati de divertismentul dorit, in imagini mai bine definite ca oricand.
 
Smart TV redefinit pentru stilul de viata din secolul XXI
Noul Smart TV Samsung este atat de usor de utilizat incat nici nu trebuie sa va ganditi la el. Interfata utilizator imbunatatita este incredibil de intuitiva si plina de optiuni de divertisment si functionalitati care chiar conteaza pentru dvs., cum ar fi o sinteza zilnica personalizata si abilitatea de a partaja continut intre marele ecran si dispozitivele mobile cu un singur clic. Retine chiar si ce ati vizionat ultima data, ca sa puteti reveni acolo imediat. Si pentru ca ruleaza pe noul sistem de operare Tizen, prima platforma open-source destinata televizoarelor, veti avea o sursa infinita de continut distractiv de care sa va bucurati. Samsung Smart TV este cu adevarat cel mai bun hub pentru divertisment si insotitorul perfect pentru stilul dvs. de viata.
 
Conectarea televizorului cu dispozitivele mobile nu a fost niciodata mai simpla sau mai distractiva
Noul Smart TV de la Samsung se conecteaza extrem de usor la dispozitivele mobile, pentru a deschide un intreg univers de distractie si de functionalitati utile, care intr-adevar aduc ceva diferit in viata dvs. Televizorul se trezeste odata cu voi, cu toate informatiile de care aveti nevoie pentru a va incepe ziua asa cum doriti, cum ar fi programul personal si starea vremii. Cu un singur clic, puteti partaja continut de pe mobil pe marele ecran sau chiar de pe televizor pe smartphone, astfel incat sa puteti utiliza dispozitivul mobil in casa fara a uita de serialul preferat. Este atat de usor si e intotdeauna pregatit.
 
Televizorul si dispozitivele dvs. mobile in sincronizare perfecta
Functia Samsung Easy Sharing va permite sa transferati cu usurinta date de la televizor la dispozitivul mobil si invers. Poate fi un videoclip amuzant pe care doriti sa-l aratati familiei sau poate fi o emisiune TV pe care o urmareati in drum spre casa si pe care doriti sa o transferati pe ecranul televizorului pentru a va elibera mainile. Televizorul Samsung Smart TV receptioneaza semnalul cand dispozitivul mobil este suficient de aproape si reda fara probleme continutul la rezolutia optima pentru ecran mare. Functioneaza si invers, permitandu-va sa transferati imaginea si sa o urmariti pe ecranul dispozitivului mobil, oriunde v-ati afla in casa. Perfect cursiv si perfect sincronizat.
 
Televizorul va poate prezenta agenda personala in fiecare dimineata
Apelati la smartphone in fiecare dimineata pentru a verifica ora si activitatile programate, iar apoi porniti televizorul pentru a afla informatiile despre vreme si stiri? Acum puteti incepe ziua cu o agenda personalizata pe televizorul Samsung, care va ofera zilnic toate aceste informatii pe ecran mare. Prin sincronizare cu alarma pe care ati setat-o pe smartphone, televizorul Samsung va porni automat si va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie pentru a incepe o noua zi. Aveti o intalnire? Trebuie sa va luati umbrela? Este aniversarea cuiva? Toate sunt bifate.
 
Un televizor mai inteligent care va aduce in mijlocul actiunii instantaneu
Calea dvs. de acces catre o experienta TV mai inteligenta, complet noua, se afla chiar la baza ecranului, ca sa aveti in permanenta controlul asupra divertismentului. Bara de meniu a televizorului Smart TV este usor de utilizat si va ofera acces mai rapid, mai simplu si mai intuitiv la tot ce doriti sa urmariti. Nu mai este nevoie sa pierdeti timp cautand continutul dorit - materialele urmarite vor fi memorate, iar ceea ce urmariti mai frecvent va aparea pe bara de meniu; astfel puteti gasi cu usurinta tot ceea ce doriti sa urmariti. De asemenea, puteti explora noi tipuri de continut, deoarece televizorul Samsung Smart TV recomanda in permanenta materiale noi si populare care ar putea sa va placa. Descoperiti cea mai optimizata experienta Smart TV de pana acum.
 
Continut care se potriveste stilului dvs. de viata
Televizoarele Samsung Smart TV sunt concepute astfel incat sa va ofere ceea ce va doriti si sa se potriveasca stilului dvs. de viata, cu aplicatii inteligente care aduc distractie si experiente deosebite in casa dvs. Cei pasionati de gatit vor fi incantati de aplicatia culinara, iar iubitorii sportului vor aclama noua aplicatie dinamica dedicata sporturilor. In plus are si o aplicatie pentru fitness pentru cei care doresc sa se mentina in forma, o aplicatie de educatie artistica excelenta pentru copii si o aplicatie de ultima generatie pentru jocuri, care va face senzatie printre iubitorii jocurilor, oferind numeroase titluri si posibilitatea conectarii cu usurinta la dispozitive mobile sau gadgeturi, pentru a le folosi pe post de controler. Acesta este doar inceputul uimitorului univers al continutului si serviciilor personalizate care va asteapta.

Tip:

LED

Smart TV:

Smart TV

Gama::

2015

 
Audio

Sistem audio:

2CH(Down Firing + Base Reflex)

Iesire sunet (RMS):

20 W

Caracteristici superioare sunet:

Dolby Digital Plus
DTS Studio Sound
DTS Premium Sound 5.1
HD Audio 
Wallmount Sound Mode 
Multiroom Link
TV SoundConnect 
BT Headset Support

 
Video

Diagonala ecran (cm):

101

Rezolutie:

1920 x 1080

Aspect imagine:

16:9

Caracteristici superioare imagine:

Wide Color Enhancer (Plus)

Contrast Enhancer
Auto Motion Plus
Film Mode

Natural Mode Support

 
Tuner/Receptie/Transmisie

Tuner digital:

DVB-T/C

 
Caracteristici speciale

Player multimedia integrat:

Da

 
Conectori

Conexiune retea:

RJ-45
Wi-Fi Integrat

Conexiuni:

Slot CI+
HDMI

Iesire audio digitala (optica):

1

Intrare USB 2.0:

3

Intrari component:

1

Minijack casti:

1

Porturi HDMI:

4

 
Caracteristici generale

Dimensiuni (W x H x D ) fara stand:

907.2 x 536.5 x 63.1 mm

Dimensiuni (W x H x D) cu stand:

907.2 x 585.6 x 288.1 mm

Greutate (Kg):

8.7

Accesorii incluse:

Telecomanda

Caracteristici speciale:

Apps
Web Browser App
TV to Mobile - Mirroring
Mobile to TV - Mirroring, DLNA 
Samsung SMART View

Wireless TV On - WOL 
Notification - BLE 
Brief on TV
WiFi Direct

Instant On
Procesor Quad-Core
Digital Clean View
Ultra Clean View 
Auto Channel Search

Auto Power Off 
BD Wise Plus
Caption (Subtitle) 
Channel List USB-Clone

ConnectShare™ (HDD)
ConnectShare™ (USB 2.0)
Sports Mode (Advanced)
Soccer Mode Auto Highlight Support (Digital RF)
Embeded POP

EPG
Game Mode

BT HID Built-in
USB HID Support
Teletext (TTX)

Time Shift
GUI Tizen UI
MHL

Anynet+ (HDMI-CEC)

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tehnologie
      LED
    • Diagonala Ecran (cm)
      102
    • Rezolutie imagine
    • Smart TV
      Da
    • Conexiune retea

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.