Samsung Televizor LED LT24E390EW, 59 cm, Full HD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED LT24E390EW, 59 cm, Full HD de la Samsung

Samsung Televizor LED LT24E390EW, 59 cm, Full HD

Monitorul perfect, dublat de un televizor personal ideal
Vizionati transmisiuni TV captivante si, simultan, lucrati pe un dispozitiv extraordinar de elegant. TE390 exceleaza la multitasking, oferind posibilitatea de a comuta cu usurinta de la functia de monitor PC la TV sau chiar de a folosi ambele functii simultan, impartind ecranul. De ce sa aveti doua echipamente cand puteti realiza mai multe cu unu singur?
 
Noul design elegant, accentuat de rama subtire si lumina albastra discreta, confera caracter spatiului inconjurator.
• Noul design suplu ToC: Avand un nou finisaj albastru semitransparent superb, tehnologia inovatoare Samsung Touch of Color optimizeaza spatiul inconjurator si ii confera o nota distincta.
• Rama supla si subtire: Rama este ultrasubtire pe toate cele patru laturi, in special pe cea inferioara. Pe langa faptul ca ii confera un aspect minimalist si modern, acesta atrage privirea spre ecran in mod natural.
• Suport in forma de T: Utilizarea designului Touch of Color pentru suportul in forma de T completeaza ansamblul cu un finisaj rafinat si minimalist.
* Rama ultrasubtire nu este disponibila la modelul de 21,5 inchi.
Urmariti imaginile din cel mai bun unghi posibil
Modelul T390 ofera un unghi de vizibilitate de 178° atat orizontal, cat si vertical, asigurand o experienta de vizionare optima si mai comoda. Unghiul larg permite pastrarea calitatii imaginii din orice unghi de vizionare, fiind astfel ecranul perfect pentru vizionarea de filme si fotografii.
Multitasking cu usurinta si acces instantaneu la continut
• PIP+: Tehnologia Picture-in-Picture Plus va permite sa lucrati cu mai multe aplicati si sa urmariti imagini video in acelasi timp. Puteti redimensiona ce-a de-a doua imagine astfel incat sa acopere pana la 25% din ecran si o puteti pozitiona oriunde.
• ConnectShare™: Va puteti bucura de filme, fotografii sau muzica direct pe ecran, fara a fi nevoie sa porniti calculatorul. Nu trebuie decat sa conectati dispozitivele de stocare (HDD sau stick USB) in portul USB al monitorului.
• 2 porturi HDMI: Conectati diverse aparate, precum console de jocuri, playere Blu-ray sau aparate audio / video.
Va veti bucura de vizionari sportive mai bune
Creat special pentru iubitorii sportului, modul Sport va permite sa urmariti sporturile preferate in cel mai bun mod posibil. Datorita calitatii imbunatatite a imaginii, veti vedea fiecare lovitura si fiecare gol cu o claritate superba. Puteti chiar sa impartiti ecranul in 9 sectiuni si sa mariti imaginea pentru a admira jocul de picioare al atletului preferat sau cele mai controversate faze ale meciului. Iar datorita sistemului audio optimizat, veti fi transpus direct in mijlocul atmosferei electrizante a stadionului. Vedeti, auziti si simtiti intreaga actiune intr-un mod mai realist ca oricand.

Tip:

LED

Smart TV:

Non Smart TV

Gama:

2015

 
Audio

Iesire sunet (RMS):

2 x 5 W

 
Video

Diagonala ecran (cm):

59

Rezolutie:

1920 x 1080

Luminozitate:

200 cd/mp

Timp de raspuns:

5 ms

Aspect imagine:

16:9

Caracteristici superioare imagine:

Mega Contrast

Unghi de vizibilitate:

178 / 178

 
Tuner/Receptie/Transmisie

Tuner digital:

DVB-T/C

 
Caracteristici speciale

Player multimedia integrat:

Da

 
Conectori

Conexiuni:

D-SUB
HDMI
Slot CI+
SCART

Intrare PC (D-sub 15 pini):

1

Intrare USB 2.0:

1

Intrare video composite:

1

Intrari component:

1

Intrari Scart (RGB):

1

Minijack casti:

1

Porturi HDMI:

2

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tehnologie
      LED
    • Diagonala Ecran (cm)
      59
    • Rezolutie imagine

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.