Televizor LED Samsung 55K5502 , 138 cm, Smart , Full HD

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED Samsung 55K5502 , 138 cm, Smart , Full HD de la Samsung

Culori mai vii, pentru imagini mai bune

Utilizand un algoritm avansat de analizare a calitatii imaginilor, functia Wide Colour Enhancer de la Samsung imbunatateste calitatea  imaginilor si reda pana si cele mai mici detalii. Acum puteti vedea culori mult mai vii, cu Wide Colour Enhancer.

 

Optimizare a calitatii continutului aproape de cel UHD

Ultra Clean View analizezaza continutul utilizand un algositm avansat de filtrare si reducere a zgomotului e fundal. Chiar si in cazul continutului de rezolutie  Full HD, HD sau SD, te poti bucura de imagini la o calitate apropiata de cea UHD.

 

Descopera un nou nivel de realitate a imaginilor in Full HD

Bucurati-va de noul standard al divertismentul la domiciliu. Datorita rezolutiei duble fata de cea a televizoarelor HD standard, televizorul dvs. Full HD Samsung face ca experienta de vizionare sa fie una de exceptie, oferind o imagine mai clara si mult mai multe detalii. Dupa ce experimentati culorile vii si bogate ale imaginilor Full HD, filmele si programele dvs. TV preferate nu vor mai fi niciodata la fel. Descoperiti realitatea in mai multe detalii pentru o experienta de imbunatatita de vizionare.

 

Contrast intens ce aduce imaginile la viata

Descoperiti ce mai realista experienta de vizionare pe un televizor cu ecran plat cu ajutorul tehnologiei Contrast Enhancer. Aceasta ajusteaza contrastul diferitelor zone de pe ecran pentru a intensifica realismul continutului vizionat.

 

Acces rapid si intuitiv la toate sursele de continut

Noul Smart Hub a fost definit intr-un mod intuitiv, incat acum regasesti toate categoriile de continut preferate, canal TV, aplicatii de continut, jocuri si multe altele, intr-un singur loc. Acum, utilizatorii pot accesa continutul preferat de indata ce pornesc televizorul.

 

Optimizarea rezolutiei la UHD imbunatateste calitatea imaginilor pe care le vizionati

Datorita motorului grafic UHD de la Samsung, va puteti bucura de diverse tipuri de continut la o calitate a imaginii de nivel apropiat celui UHD, chiar daca acesta provine dintr-o sursa Full HD, HD sau SD. Tehnologia Samsung inovatoare in 4 etape imbunatateste calitatea transmisiunii emisiunilor TV si filmelor, precum si pe cea a aplicatiilor de continut. Aceasta inseamna ca, pe langa faptul ca proceseaza sursele UHD la rezolutia ultraclara 4K, poate chiar sa converteasca un continut cu rezolutie redusa pana la un nivel de claritate apropiat acestuia.

 

Distribuiti cu usurinta continutul pe televizor

Sistem integrat dintre dispozitivele Smart (telefon, tableta, laptop) si Smart TV va permite sa vizualizati continutul la cea mai buna calitate a imaginii, direct pe ecranul televizorului, in timp ce dispozitivul smart ruleaza celelalte functii. Totul este posibil cu aplicatia Smart View de la Samsung ce va ofera o convergenta uimitoare si conectivitate simpla.

 

Viteze mai mari, performanta mai buna

Procesorul performant Quad Core mentine viteza televizoarelor Smart Samsung la un nivel superior, astfel incat sa reactioneze instantaneu la comenzi si la aplicatiile care ruleaza. De asemenea, va ofera viteza necesara pentru a va bucura de multitasking, intuitiv si rapid.

 

Incearca experienta Smart cu noul sistem de operare Tizen

Tizen optimizeaza performanta televizorului Samsung Smart TV, asigurand o navigare rapida si intuitiva, atat pentru accesul la canalul TV, cat si la toate aplicatiile dvs smart.

 

Transforma televizorul intr-un centru de divertisment

Folosind functia ConnectShare, puteti viziona un continut variat, conectand pur si simplu stickul USB sau HDD-ul la televizor. Astfel va veti delecta cu filme, muzica si imagini direct pe ecranul televizorului.

 

Creati-va propriul spatiu de divertisment

Televizoarele Samsung cu multiple porturi HDMI va permit sa creati un centru multimedia de divertisment in propria sufragerie. HDMI ofera posibilitatea de transmitere la viteza mare a datelor digitale de inalta rezolutie, de la o gama larga de dispozitive direct la televizorul dvs.

 

Conectare Wireless simpla si rapida

Reteaua LAN wireless integrata permite conectarea la internet a televizorului Smart, fara a fi nevoie de cabluri. Cu ajutorul conexiunilor simplificate, va puteti bucura de continutul preferat direct pe televizorul dvs. Smart Samsung.

CARACTERISTICI

Tip LED
Smart TV Smart TV
Functie monitor Da


AUDIO


Sistem audio Stereo
Iesire sunet (RMS) 2 x 10 W
Caracteristici superioare sunet Dolby Digital Plus, DTS, Wallmount Sound Mode , Multiroom Link, TV SoundConnect , BT Headset Support


VIDEO


Diagonala ecran (cm) 138
Rezolutie Full HD
Contrast dinamic Mega Contrast
Aspect imagine 16:9
Rezolutie ecran (pixeli) 1920 x 1080
Caracteristici superioare imagine Hyper Real Engine, Motion Rate 50, PQI 400, Micro Dimming Pro, Wide Color Enhancer, Film Mode, Natural Mode Support

 

TUNER/RECEPTIE/TRANSMISIE


Tuner digital DVB-T, DVB-C
Redare video Da
Intrare antena Da


CARACTERISTICI SPECIALE


Player multimedia integrat Da


CONECTORI


Conexiune retea Wi-Fi Integrat, LAN
Conexiuni Slot CI+
Iesire audio digitala (optica) 1
Intrare USB 2.0 2
Intrare video composite 1
Intrari component 1
Porturi HDMI 3


CARACTERISTICI GENERALE


Dimensiuni (W x H x D ) fara stand 1241.6 x 721.9 x 54.9 mm
Dimensiuni (W x H x D) cu stand 1241.6 x 786.9 x 293.8 mm
Culoare Gri inchis
Greutate (Kg) 15.5
Accesorii incluse Telecomanda , Manuale de utilizare, Cablu de alimentare

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tehnologie
      LED
    • Diagonala Ecran (cm)
      138
    • Rezolutie imagine
    • Smart TV
      Da
    • Conexiune retea

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.