Televizor LED Samsung UE55KU6072 , Smart Ultra HD, 140cm

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED Samsung UE55KU6072 , Smart Ultra HD, 140cm de la Samsung

Va bucurati de culori mai exacte si mai naturale

Samsung a dezvoltat tehnologia PurColour de optimizare a culorilor, pentru ca televizorul dumneavoastra sa redea o gama mai larga de culori si nuante, mai apropiate celor din natura. Datorita celor 8 milioane de pixeli ai unui ecran UHD (de patru ori mai multi decat un ecran Full HD), este nevoie de mai multe puncte de ajustare a culorii, pentru a crea imagini detaliate. Astfel, comparativ cu televizoarele UHD conventionale ce au aproximativ 27 de puncte de ajustare a culorii, PurColour integreaza o tehnologie cu de peste 7 ori mai multe puncte de analiza, obtinand culori si nuante mult mai bogate.

 

Optimizare a calitatii continutului aproape de cel UHD


Ultra Clean View analizezaza continutul utilizand un algositm avansat de filtrare si reducere a zgomotului e fundal. Chiar si in cazul continutului de rezolutie  Full HD, HD sau SD, te poti bucura de imagini la o calitate apropiata de cea UHD.

 

Fiecare detaliu cu rezolutia uluitoare 4K UHD


Experimentati detaliile pline de viata cu rezolutia UHD, de 4 ori mai mare decat a unui televizor Full HD. Datorita culorilor realiste si luminozitatii optimizate, continutul vizualizat va va surprinde in mod placut.

 
Procesul unic UHD Upscaling in 4 pasi, dezvoltat de Samsung, imbunatateste modul in care continutul video si jocurile preferate sunt redate, asigurandu-le cea mai buna rezolutie posibila. Tehnologia proceseaza semnalul de intrare astfel incat materialul sursa sa fie afisat la o calitate cat mai apropiata de cea UHD. In plus, sunt alocate resurse ale procesorului spre anumite zone ale imaginii care necesita accentuarea detaliilor. Prin acest  proces revolutionar, continutul conventional devine impresionant.
 

Contrast intens ce aduce imaginile la viata


Descoperiti ce mai realista experienta de vizionare pe un televizor cu ecran plat cu ajutorul tehnologiei Contrast Enhancer. Aceasta ajusteaza contrastul diferitelor zone de pe ecran pentru a intensifica realismul continutului vizionat.

 

Acces rapid si intuitiv la toate sursele de continut


Noul Smart Hub a fost definit intr-un mod intuitiv, incat acum regasesti toate categoriile de continut preferate, canal TV, aplicatii de continut, jocuri si multe altele, intr-un singur loc. Acum, utilizatorii pot accesa continutul preferat de indata ce pornesc televizorul.

 

Optimizarea rezolutiei la UHD imbunatateste calitatea imaginilor pe care le vizionati


Datorita motorului grafic UHD de la Samsung, va puteti bucura de diverse tipuri de continut la o calitate a imaginii de nivel apropiat celui UHD, chiar daca acesta provine dintr-o sursa Full HD, HD sau SD. Tehnologia Samsung inovatoare in 4 etape imbunatateste calitatea transmisiunii emisiunilor TV si filmelor, precum si pe cea a aplicatiilor de continut. Aceasta inseamna ca, pe langa faptul ca proceseaza sursele UHD la rezolutia ultraclara 4K, poate chiar sa converteasca un continut cu rezolutie redusa pana la un nivel de claritate apropiat acestuia.

 

Distribuiti cu usurinta continutul pe televizor


Sistem integrat dintre dispozitivele Smart (telefon, tableta, laptop) si Smart TV va permite sa vizualizati continutul la cea mai buna calitate a imaginii, direct pe ecranul televizorului, in timp ce dispozitivul smart ruleaza celelalte functii. Totul este posibil cu aplicatia Smart View de la Samsung ce va ofera o convergenta uimitoare si conectivitate simpla.

 

Viteze mai mari, performanta mai buna


Procesorul performant Quad Core mentine viteza televizoarelor Smart Samsung la un nivel superior, astfel incat sa reactioneze instantaneu la comenzi si la aplicatiile care ruleaza. De asemenea, va ofera viteza necesara pentru a va bucura de multitasking, intuitiv si rapid.

 

Incearca experienta Smart cu noul sistem de operare Tizen


Tizen optimizeaza performanta televizorului Samsung Smart TV, asigurand o navigare rapida si intuitiva, atat pentru accesul la canalul TV, cat si la toate aplicatiile dvs smart.

 

Transforma televizorul intr-un centru de divertisment


Folosind functia ConnectShare, puteti viziona un continut variat, conectand pur si simplu stickul USB sau HDD-ul la televizor. Astfel va veti delecta cu filme, muzica si imagini direct pe ecranul televizorului.

 

Creati-va propriul spatiu de divertisment


Televizoarele Samsung cu multiple porturi HDMI va permit sa creati un centru multimedia de divertisment in propria sufragerie. HDMI ofera posibilitatea de transmitere la viteza mare a datelor digitale de inalta rezolutie, de la o gama larga de dispozitive direct la televizorul dvs.

 

Conectare Wireless simpla si rapida


Reteaua LAN wireless integrata permite conectarea la internet a televizorului Smart, fara a fi nevoie de cabluri. Cu ajutorul conexiunilor simplificate, va puteti bucura de continutul preferat direct pe televizorul dvs. Smart Samsung.

Video


Tip ecran Plat
Tip LED
Tehnologie Smart TV
Diagonala (cm) 140
Dimensiune ecran (inch) 55
Rezolutie ecran (pixeli) 3840x2160
Rezolutie Ultra HD / 4K
Caracteristici video Ultra Clear Panel, UHD Up-Scaling, Motion Rate 100, PQI (Picture Quality Index) 1300, HDR Pro, Mega Contrast, UHD Dimming, PurColor, Contrast Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode, Natural Mode Support, Digital Clean View, Ultra Clean View


Audio


Sistem audio Dolby Digital Plus
Putere de iesire (W) 20W
Caracteristici audio DTS Studio Sound 5.1, Wallmount Sound Mode, Multiroom Link


Tuner - Tip tuner CI+, DVB - T / C, DVB-T2
Multimedia - Caracteristici multimedia ConnectShare™ (HDD), ConnectShare™ (USB 2.0)


Smart TV


Versiune sistem de operare Quad-Core
Facilitati Smart TV Billing, TV to Mobile - Mirroring, Mobile to TV - Mirroring, DLNA, Samsung Smart View, App Casting, Wireless TV On - Samsung WOL, Wired TV On - Samsung WOL


Internet


Wi-Fi Direct Da
Wireless LAN Incorporat
DLNA Da
Web Browser Da


Caracteristici tehnice


Informatii suplimentare Anynet+ (HDMI-CEC)
Accesorii Telecomanda, Baterii pentru telecomanda
Conectori 3 x HDMI, 2 x USB, Component In (Y/Pb/Pr), Composite In (AV), Ethernet (LAN), Digital Audio Out (Optical), Slot CI+


Altele


Dimensiuni fara stand (L x A x I cm) 124.26 x 6.32 x 71.84
Dimensiuni cu stand (L x A x I cm) 124.26 x 31.05 x 78.75
Greutate fara stand (Kg) 15
Greutate cu stand (Kg) 16

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.