Televizor LED Curbat Samsung 55KU6172, 138 cm, 4K Ultra HD, Smart

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Televizor LED Curbat Samsung 55KU6172, 138 cm, 4K Ultra HD, Smart de la Samsung

Luminozitate si claritate a detaliilor


Cu HDR Premium, va puteti bucura de detalii nemaivazute pana acum in cele mai luminoase parti ale ecranului TV, in timp ce urmariti continut HDR. O experienta ca de cinematograf, cu adevarat HDR, disponibila in sfarsit chiar in sufragerie.

 

Fiecare detaliu cu rezolutia uluitoare 4K UHD


Experimentati detaliile pline de viata cu rezolutia UHD, de 4 ori mai mare decat a unui televizor Full HD. Datorita culorilor realiste si luminozitatii optimizate, continutul vizualizat va va surprinde in mod placut.

 
Procesul unic UHD Upscaling in 4 pasi, dezvoltat de Samsung, imbunatateste modul in care continutul video si jocurile preferate sunt redate, asigurandu-le cea mai buna rezolutie posibila. Tehnologia proceseaza semnalul de intrare astfel incat materialul sursa sa fie afisat la o calitate cat mai apropiata de cea UHD. In plus, sunt alocate resurse ale procesorului spre anumite zone ale imaginii care necesita accentuarea detaliilor. Prin acest  proces revolutionar, continutul conventional devine impresionant.
 

Auto Depth Enhancer


Imaginile prind viata cu tehnologia Auto Depth Enhancer de la Samsung. Televizorul aplica diferite niveluri de imbunatatire a contrastului pentru diversele zone si obiecte de pe ecran, pentru a oferi imagini de o mai mare profunzime. Experimentati vizualizarea captivanta pe ecranul curbat al televizorului dvs. Samsung.

 
Descoperiti cea mai captivanta experienta de vizionare, pe care numai un televizor curbat o poate oferi
Televizorul revolutionar cu ecran curbat  de la Samsung va transpune intr-o noua lume a vizionarilor captivante si va face sa va simtiti in mijlocul actiunii, datorita curburii optimizate in functie de dimensiunea ecranului, oferind un camp de vizualizare mai larg si o distanta de vizualizare unitara fata de pozitia dvs. preferata, comparativ cu un ecran plat.
 

Acces rapid si intuitiv la toate sursele de continut


Noul Smart Hub a fost definit intr-un mod intuitiv, incat acum regasesti toate categoriile de continut preferate, canal TV, aplicatii de continut, jocuri si multe altele, intr-un singur loc. Acum, utilizatorii pot accesa continutul preferat de indata ce pornesc televizorul.

 

Optimizarea rezolutiei la UHD imbunatateste calitatea imaginilor pe care le vizionati


Datorita motorului grafic UHD de la Samsung, va puteti bucura de diverse tipuri de continut la o calitate a imaginii de nivel apropiat celui UHD, chiar daca acesta provine dintr-o sursa Full HD, HD sau SD. Tehnologia Samsung inovatoare in 4 etape imbunatateste calitatea transmisiunii emisiunilor TV si filmelor, precum si pe cea a aplicatiilor de continut. Aceasta inseamna ca, pe langa faptul ca proceseaza sursele UHD la rezolutia ultraclara 4K, poate chiar sa converteasca un continut cu rezolutie redusa pana la un nivel de claritate apropiat acestuia.

 

Distribuiti cu usurinta continutul pe televizor


Sistem integrat dintre dispozitivele Smart (telefon, tableta, laptop) si Smart TV va permite sa vizualizati continutul la cea mai buna calitate a imaginii, direct pe ecranul televizorului, in timp ce dispozitivul smart ruleaza celelalte functii. Totul este posibil cu aplicatia Smart View de la Samsung ce va ofera o convergenta uimitoare si conectivitate simpla.

Viteze mai mari, performanta mai buna


Procesorul performant Quad Core mentine viteza televizoarelor Smart Samsung la un nivel superior, astfel incat sa reactioneze instantaneu la comenzi si la aplicatiile care ruleaza. De asemenea, va ofera viteza necesara pentru a va bucura de multitasking, intuitiv si rapid.

Incearca experienta Smart cu noul sistem de operare Tizen


Tizen optimizeaza performanta televizorului Samsung Smart TV, asigurand o navigare rapida si intuitiva, atat pentru accesul la canalul TV, cat si la toate aplicatiile dvs smart.

 

Nenumarate jocuri care va vor captiva si va vor fascina


Samsung Smart TV duce jocurile la nivelul urmator, cu o selectie de jocuri senzationale, dinamice si o convergenta cu multe alte dispozitive smart. De la jocurile potrivite pentru intreaga familie, pana la cele de curse si jocuri de actiune, va puteti bucura de titluri care corespund tuturor gusturilor. Jocurile pe ecranul televizorului sunt mai distractive ca oricand, permitand conectarea cu mai multe dispozitive, inclusiv gamepaduri, aplicatii mobile si chiar dispozitive wearable. De asemenea, puteti explora jocurile recomandate chiar din meniul de dedicat. Sa inceapa jocul!

Transforma televizorul intr-un centru de divertisment

 
Folosind functia ConnectShare, puteti viziona un continut variat, conectand pur si simplu stickul USB sau HDD-ul la televizor. Astfel va veti delecta cu filme, muzica si imagini direct pe ecranul televizorului.

Creati-va propriul spatiu de divertisment


Televizoarele Samsung cu multiple porturi HDMI va permit sa creati un centru multimedia de divertisment in propria sufragerie. HDMI ofera posibilitatea de transmitere la viteza mare a datelor digitale de inalta rezolutie, de la o gama larga de dispozitive direct la televizorul dvs.

Conectare Wireless simpla si rapida


Reteaua LAN wireless integrata permite conectarea la internet a televizorului Smart, fara a fi nevoie de cabluri. Cu ajutorul conexiunilor simplificate, va puteti bucura de continutul preferat direct pe televizorul dvs. Smart Samsung.

 

CARACTERISITICI GENERALE

Tip LED
Tip TV Smart TV
Functie monitor Da
Gama 2016


AUDIO

Sistem audio Stereo
Iesire sunet (RMS) 2 x 10 W
Caracteristici superioare sunet Dolby Digital Plus DTS Codec Multiroom Link


VIDEO

Diagonala ecran (cm) 138
Rezolutie Ultra HD / 4K
Contrast dinamic Mega Contrast
Aspect imagine 16:9
Rezolutie ecran (pixeli) 3840 x 2160
Caracteristici superioare imagine PQI 400 4K Upsacaler UHD Dimming PurColor Auto Depth Enhancer Auto Motion Plus Film Mode HDR Pro


TUNER/RECEPTIE/TRANSMISIE

Tuner digital DVB-T/C, DVB-S2 DVB-T2
Redare video Da
Intrare antena Da


CARACTERISTICI SPECIALE

Player multimedia integrat Da


CONECTORI

Conexiune retea: Wi-Fi Integrat LAN
Conexiuni Slot CI+ RF In
Iesire audio digitala (optica) 1
Intrare USB 2.0 2
Intrare video composite 1
Intrari component 1
Porturi HDMI 3


CARACTERISTICI GENERALE

Dimensiuni (W x H x D ) fara stand 1241.7 x 718.6 x 111.9 mm
Dimensiuni (W x H x D) cu stand 1241.7 x 779.3 x 310.5 mm
Culoare Negru
Greutate (Kg) 17.2
Accesorii incluse Cablu alimentare Manual de utilizare Telecomanda


Caracteristici speciale WiFi Direct Web Browser Instant On Digital Clean View Cautare automata canale Auto Power Off Copiere lista de canale pe USB Connect Share (HDD) ConnectShare movie EPG Picture-In-Picture Conectare prin USB Time Shift Ultra Clean View Mirroring Mobile to TV - Mirroring

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.